Madonna: Fanovi koji snimaju koncert ne dožive ga u potpunosti

Madonna je nedavno održala telefonski intervju za Journal de Montreal gdje je pričala o turneji Rebel Heart, Mike Tysonu, albumu. Cijeli intervju pročitajte na ovom linku.

"Završavamo show. Trenutno još uvijek radimo na aranžmanima za pjesme, pozornice i koreografije. Show je gotov oko 75%. Uključena sam u svaki dio koncerta, od set liste do aranžmana. Izabrala sam 20 plesača, nadgledala sam koreografije, rasvjetu, kostime i scenska videa."

"Teme koncerta su povezane s temama novih pjesama. Ljubav je očito centralni dio showa. Romantika, slomljeno srce, vjerovanje u snove, u sebe, povratak na noge i suočavanje s promjenama u životu.

"Mislim da nove tehnologije spriječavaju publiku da u potpunosti dožive koncert. Pozornica treba dozvoliti interakciju izvođača i publike, bez prepreka. Stoga, čudno je biti na pozornici i posmatrati more mobitela zbog kojih ne mogu gledati fanove u oči. Oni zapravo ne gledaju koncert. Imaju percepciju koncerta preko mobilnih ekrana."

Modni fotograf i redatelj Tom Munro na Instagramu se pohvalio snimanjem novog videa za Madonninu turneju. Vjerujemo da će biti sjajno!

19.08.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #