Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna potvrdila koje će hitove izvoditi na turneji!

O redovnicama na šipki: "To je bila moja ideja. Uronjena sam u dekonstrukciju koncepta seksualnosti i religije i kako ne bi trebali biti u istom košu, ali u mom svijetu idu zajedno."

O ishrani tijekom proba: "Hranim se normalno, moram imati energije. Omleti za doručak, zdrav ručak, koristim i suplemente, proteinske napitke, energetske čokoladice. Imam ženu koja me prati svugdje, zovem je policija za ishranu."

Koliko vremena provodi na probama: "Uključujući snimanje videa i sastavljanje svih dijelova, 10 do 12 sati dnevno."

O balansiranju novih pjesama i hitova za turneju: "Izazovno je. Najviše sam uzbuđena zbog novih pjesama, jer ih nisam izvodila i svježe su. Shvatila sam da ljudi žele čuti stare hitove, stoga je izazovno pokušati pronaći balans zbog zvuka i tematike showa. Prije nisam pisala o dubokim stvarima, sada pišem. Često stare hitove preobratim u novu verziju, da budu više ironične i iskrenije, takve mi odgovaraju."

Omiljene pjesme s posljednjeg albuma: “Ghosttown”, “Bitch I’m Madonna,” “Illuminati,” “Holy Water.”

O Taylor Swift: "Nisam uspjela doći na njen koncert. Bilo mi je krivo. Uradit ćemo nešto skupa na pozornici. Nisam došla na koncert jer sam imala probe i sljedeći dan sam snimala video. Odlazak na koncerte zahtjeva dosta slobodnog vremena."

O Beyonce: "Njen koncert je posljednji veliki show koji sam posjetila, bio je izvrstan. Ona je odličan izvođač i priredi pravi show. Profesionalac je. Ispuni sva očekivanja. Sjajna je uživo, na pozornici je čista zabava. Daje sve od sebe i to cijenim."

Madonna je priznala da je objavljivala stihove na Instagramu s namjerom, predstavljala je fanovima set listu! U intervjuu potvrdila je sljedeće hitove: DRESS YOU UP, WHO'S THAT GIRL, VOGUE i HOLIDAY.

Pročitajte ostatak intervjua, čita li Madonna komentare na Instagramu, što sada misli o dokumentarcu Truth Or Dare: http://allaboutmadonna.com/2015/08/interview-with-madonna-from-entertainment-weekly



Post je objavljen 09.08.2015. u 12:08 sati.