Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Poznati o Madonni

Taylor: Madonna i ja ćemo ponovo surađivati!

Američka pjevačica Taylor Swift, koja krasi naslovnicu Vanity Fair rujanskog izdanja, otvoreno započinje intervju o usporedbama 'Bad Blood' s 'Bitch I'm Madonna'. Taylor je okupila u spotu svoje društvo Selenu Gomez, Gigi Hadid i Ellie Goulding, a Madonna je pozvala najveće face poput Beyonce, Miley i Katy. Iako je Madonna u prijašnjim spotovima ugostila mnoge poznate ličnosti, mediji su upoređivali ideju 'Bad Blood' s 'Bitch'. "Osjećala sam toliko negodovanje da su mediji uzeli dvije žene s ambicioznim spotovima i koristili kao faktor za uspoređivanje. To mi se nije svidjelo jer se dobro slažemo, ljubiteljice smo jedne druge, nastupile smo skupa, nisam željela to vidjeti. Ništa nisam mogla uraditi, nit ona može što uraditi, jer tako svijet danas funkcionira."

Pjevačica hita 'Blank Space' prisjetila se nastupa na iHeart Radio Awardsu. "Kad sam je posjetila u svlačionici, pohvalila sam set svijeća i raspršivač mirisa, jer je njena soba mirisala poput čarobne šume. Tjedan dana poslije, dobila sam na kućnu adresu isti raspršivač mirisa, eterična ulja i mirisne svijeće. Uopće nije bilo čudne napetosti ili natjecanja. Madonna i ja ćemo surađivati ponovo, a zatim će mediji shvatiti da nema napetosti niti natjecanja između nas dvije."

"Tupacova veza s Madonnom trajala je minutu"

Polubrat američkog legendarnog repera Tupaca, Mopreme Shakur pričao je za Vlad TV o Tupacovoj vezi s Madonnom. "Imali smo press konferenciju za Above The Rim i bili smo u New Yorku. Madonna mi je prišla s porukom za Tupaca. Bio je na vrhuncu slave, povezali su se. Bili su par samo minutu."


McLean: "Madonnin American Pie je izvanredan!"

Američki pjevač i tekstopisac Don McLean za The Berkshire Eagle izrazio je oduševljenje Madonninom obradom njegove pjesme 'American Pie'. "Volim njenu verziju. Mislim da je izvanredna. Uradila je odličan posao. Ona je umjetnica 20. i 21. stoljeća. Madonna je veličanstvena."


Madonna u studiju s A$AP Fergom

A$AP Ferg pohvalio se kako je bio u studiju s Pharrellom i Madonnom tijekom snimanja albuma. "Radim na novom albumu, izlazi ove godine. Pustio sam album mnogima da poslušaju i svi su oduševljeni. Bio sam u studiju s Pharrellom i Madonnom, rekli su da je prelud materijal."


Madonna na novom albumu Miley Cyrus?

Wayne Coyne, producent novog albuma Miley Cyrus objavio je jednu zanimljivu fotku iz studija gdje se nalazi i Madonnino ime...


Amy Schumer kao Madonna za Empire magazin




Post je objavljen 09.08.2015. u 11:03 sati.