:: Home Sweet Home

Madonna je u petak viđena na londonskom aerodromu Heathrow kako odlazi za New York.



Prje odlaska za Veliku Jabuku, Madonna je večerala s prijateljima u restoranu Locanda Locatelli. Paparazze i prisutne je zadivila svojim izgledom, a veliku pozornost su privukle kožne čizme iz nove kolekcije dizajnerice Stelle McCartney.



30.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: Najbolje pjesme desetljeća

Magazin Slant je složio listu najboljih singlova posljednjih deset godina. Madonna na listi ima tri singla - 25. 'Music', 22. 'Don't Tell Me' i na 36. 'Hung Up'.

Svih 100 naboljih singlova pogledajte na: http://www.slantmagazine.com/best-of-the-aughts-singles/

29.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Madonna dolazi na brazilski karneval?

Prema brazilskom web portalu Globo, Madonna će uskoro otputovati u Rio De Janeiro kako bi prisustvovala velikoj karnevalskoj paradi u Riu idućeg mjeseca! Gradonačelnik Eduardo Paes je potvrdio njen dolazak, te je dodao kako će početi pregovori o Madonninom nastupu za doček 2011. godine na popularnoj plaži Copacabana.

Jesus Luz je ovih dana u Riu, čekajući svoju kraljicu provodi vrijeme na plaži u Ipanemi.

29.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Poljubac desetljeća

Poljubac Madonne i Britney Spears na MTV Video Awardsu je izglasan kao najpoznatiji poljubac desetljeća u svijetu filma i glazbe! Prema anketi od strane Selfridges, drugoplasirani poljubac čine Tobey Maguire i Kirsten Dunst iz filma Spider-Man.

1. Madonna & Britney Spears
2. Tobey Maguire & Kirsten Dunst
3. Heath LedgerJake Gyllenhaal
4. Scarlett Johansson & Penelope Cruz
5. Lindsay Lohan & Samantha Ronson
6. Jennifer Aniston & Winona Ryder
7. Sacha Baron Cohen & Will Ferrell
8. Robert Pattinson & Kristen Stewart
9. Angelina Jolie & Brad Pitt
10. Freida Pinto & Dev Patel

28.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: 'I'm Going To Tell You A Secret' = koncert iz Lisabona

Jedan obožavatelj je otkrio interesantnu činjenicu o povezanosti filma 'I'm Going To Tell You A Secret' i snimke koncerta iz Lisabona koja je nedavno procurila na net.

Snimak koncerta iz dokumentarca 'I'm Going To Tell You A Secret' je zapravo onaj isti koncert iz Lisabona! Možete primjetiti na slikama da se u potpunosti podudaraju, s tim da je snimak za DVD 'I'm Going To Tell You A Secret' u kvalitetnijoj, pojačanoj boji i naravno bolje montiran s mnogim snimcima. Jonas Akerlund je čak boju Madonninog grudnjaka promijenio u crnu.

Sigurno onda postoji negdje kvalitetan video cijelog konceta.


28.01.2010. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

:: Veliki uspjeh projekta 'Hope For Haiti'

Cijeli projekat teletona 'Hope For Haiti Now' je prikupio više od 66 milijuna američkih dolara za pomoć žrtvama na Haitiju. Cijela zarada uključuje prihode od prodaje albuma 'Hope For Haiti Now', album koji sadrži izvedene pjesme na nedavnom teletonu.

Album 'Hope For Haiti Now' je debitirao na prvo mjesto američke top liste albuma i time postao prvi digitalni album u povijesti američke glazbe koji je dostigao sami vrh ljestvice. U prvom tjednu je prodan u 171,000, a van SAD-a oko 60,000 primjeraka. Skinuto je oko 300,000 pojedinačnih pjesama i 15,000 downloada dvosatnog prijenosa teletona.

Donirajte bilo koji iznos novca na: https://hopeforhaitinow.org/Default.asp


28.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: David radi na Madonninom novom albumu!

Popularni francuski DJ David Guetta je u razgovoru sa web portalom Idolator kratko napomenuo po tko zna koji put da će uskoro raditi s Madonnom. Tijekom razgovora o suradnji s Kelly Rowland, Guetta je dodao kako radi na njenom i Madonninom novom albumu! Još nije poznato da li se zapravo radi o studijskom ili remix albumu.

28.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: 'Sticky & Sweet' u dva oblika

'Sticky & Sweet' će najvjerojatnije biti zadnji Madonnin projekat za izdavačku kuću Warner Bros. Još nije sigurno hoće li Warner Bros. nastaviti izdavati Madonnine albume prema ugovoru s Live Nationom ili će tu ulogu preuzeti netko drugi.

DVD 'Sticky & Sweet' će za europsko tržište izaći kao kombinacija CD+DVD u digipacku i u izdanju BluRay + CD u standardnoj bluray kutiji. 'Sticky & Sweet' za europske zemlje izlazi 26. ožujka.

27.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Najbolji spotovi desetljeća

Slant Magazine je Madonnina dva videa 'Hung Up' i 'American Life (Director's Cut)' svrstao u najbolje spotove desetljeća! 'Hung Up' je zauzeo 8. mjesto, dok se 'American Life (Director's Cut)' nalazi na 19. mjestu.

Cijelu listu pogledajte na www.slantmagazine.com

27.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Madonna i Tom Ford na večeri

Madonna i američki modni dizajner Tom Ford su jučer večerali u londonskom restoranu Scott.



27.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: Madonna ima svoj Na'vi Avatar!

Avatar je službeno potukao Titanic i postao najunosniji film svih vremena! Web stranica magazina Rolling Stone je objavila šaljivi post koji prikazuje kako izgledaju poznate ličnosti kada bi došli na planetu Pandora.

Pogledajte kako izgledaju ostale zvijezde: www.rollingstone.com/pandoras-music-box-rock-stars-navi-avatars/

27.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Tko se ponovo skriva?

Madonna je danas viđena na londonskom aerodromu Heathrow. Možemo samo nagađati razlog njenog dolaska u London.

Simon Cowell, član žirija britanske TV emisije 'X-Factor priprema snimiti humanitarni singl 'Everybody Hurts' za Haiti s mnogim poznatim pjevačima, moguće je da ćemo čuti i Madonnu u svemu tome. Madonna će možda prisustvovati dodjeli Brits Awards kako bi najvjerojatnije primila posebno nagradu za veliki doprinos na glazbenoj sceni.

26.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Stefano i Domenico o kampanji

Stefano Gabbana i Domenico Dolce su još jednom iskazali za magazin 'W' svoje oduševljenje suradnjom s Madonnom za kampanju 'Dolce & Gabbana' proljetno - ljetne kolekcije za 2010. godinu. Dizajnerski duo možda preuveličava stvari u intervjuima, ali uloga kućanice koja obavlja svakodnevne kućanske poslove svakako predstavlja novi identitet za najpoznatijeg svjetskog kameleona. Kampanja će biti službeno predstavljena u svijetu u veljači sa devet fotografija u crno bijeloj tehnici.



Domenico je rekao: "Prije 25 godina smo se pojavili na modnoj sceni sa izrazito talijanskom kolekcijom, stoga smo odlučili da je ovo vrijeme proljeća prava prilika da se vratimo korijenima!" Stefano Gabbana očaran fotografijama, izjavio je: "Ovo je prava ludnica! Madonna pere posuđe! Ovo će poljuljati scenu!"

"Postoje mnogi talijanski simboli na slikama, posebno religijski", misleći na križ oko Madonninog vrata. Tu je i mjedeni krevet, karakteristično za domove na Siciliji. "Nije problem u tome da li Madonna više želi odjenuti crnu haljinu ili onu sa uzorcima cvijeća. U pitanju je raspoloženje, više nego sami odabir odjeće", dodao je Domenico.

Madonna na jednoj slici melankolično gleda u daljinu, dok joj suze idu niz obraze nakon što je pročitala pismo od svog voljenog. "Madonna je zaista plakala! Nije glumila!", potvrdio je Gabbana.


26.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Madonna na koncertu Lady Gage

Madonna je u subotu otišla na koncert Lady Gage u glazbenoj dvorani Radio City u New Yorku.





25.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: Veliki uspjeh 'Hope For Haiti Now' na iTunesu

Album 'Hope For Haiti Now' se trenutno nalazi na 1. mjestu u 22 zemlje širom svijeta i tako postao album s najbržim naručivanjem na iTunesu. CD od 20 pjesama je zauzeo prva mjesta u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, Austriji, Belgiji, Kanadi, Danskoj, Finskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Irskoj, Italiji, Japanu, Luksemburgu, Meksiku, Nizozemskoj, Novom Zelandu, Norveškoj, Portugalu, Španjolskoj, Švedskoj i Švicarskoj.

Sve prihode od prodaje podjednako će podijeliti sedam dobrotvornih organizacija koje trenutno djeluju na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni križ, UNICEF, zaklada Yele Haiti, The Clinton Bush Haiti Fund i Program Ujedinjenih naroda za hranu.

Za one koji nisu u mogućnosti pristupiti iTunesu:
Madonna - Like A Prayer (iTunes) http://www.mediafire.com/?rytmwlmgbty

Kupite album na iTunesu: itunes.apple.com/hope-for-haiti-now

'Like A Prayer' (Uživo) je šesta najprodavanija pjesma na američkom Amazonu s albuma 'Hope For Haiti Now'! 'Like A Prayer' (Uživo) na američkom iTunesu se trenutno nalazi u top 75, na 73. mjestu, što je za svaku pohvalu.

Trenutne pozicije 'Like A Prayer' (Uživo) na iTunesu (konstantno se mijenjaju):

11 Portugal
12 Španjolska
11 Italija
44 Kanada
73 SAD
77 Irska
41 Nizozemska
67 Njemačka
100 Velika Britanija
29 Švedska
13 Meksiko

Tijekom proba za teleton 'Hope For Haiti Now', Madonna i gospel zbor su se zabavljali uz ritmove '4 Minutes'.

Pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=TpBfXXZh-eo


25.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Madonna u Firenci!

Obožavatelj Mario iz Splita je prilikom posjete Firenci uspio fotkati izloge dućana 'Dolce & Gabanna' gdje su postavljeni promotivni plakati Madonne.

Sve vezano za Madonnu šaljite na madonna_blog_hr@hotmail.com



24.01.2010. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

:: 'Celebration' infos

Uskoro u top 10

Singl 'Revolver' je odskočio s 19. na 11. mjesto Billboardove ljestvice Hot Dance Club Play. 'Revolver' ima šanse postati Madonnin 51. broj jedan dance singl!

[41-28-19-11-]

Na hrvatskoj službenoj airplay top listi, 'Revolver' je zauzeo 22. mjesto.


Prodaja albuma

Album 'Celebration' je u 17. tjednu prodan u 20,000 primjeraka širom svijeta, a ukupna prodaja iznosi 1,482,000 prodanih primjeraka.



Nominacija za 'Celebration' u Japanu

'Celebration' je nominiran za najbolju pjesmu Best Song na ovogodišnjoj dodjeli nagrada 2010 Tokio Hot 100 Awards!


Neuspjeh remixa u Americi

Remix Davida Guette 'Celebration' feat. Akon ima slabo emitiranje na američkim radio stanicama. Prema Mediabase, do sada ima samo 64,000 slušatelja u SAD-u.

24.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Najiškečivanija stvar u 2010.

Kao što je bilo i za očekivati, novi studijski album i DVD 'Re-Invention' turneje najviše iščekujete u 2010. godini.

Novi studijski album 40%
DVD/cijeli snimak 'Re-Invention Tour' 31%
DVD, Blu-Ray 'Sticky and Sweet' 20%
CD 'Sticky and Sweet' 4%
'Sticky and Sweet Book' by Guy Oseary 2%
Film 'WE' 1%
CD singl 'Revolver' 1%

24.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: 57 milijuna za žrtve na Haitiju

Organizacija humanitarnog globalnog teletona 'Hope For Haiti' izvještava da je prikupljeno do sada oko 57 milijuna dolara za pomoć žrtvama razornog zemljotresa na Haitiju.

Lisa Paulsen, predsjednika organizacije Entertainment Industry Foundation je navela u priopćenju da nakon teletona 'Hope For Haiti Now' donacije konstantno stižu.

Ukupna svota od 57 milijuna uključuje samo donacije preko telefona, sms poruka i internet stranice.

U prošlim postovima možete sačuvati Madonnin nastup na 'Hope For Haiti Now' i skinuti mp3 ili download sa iTunesa.

Donirajte bilo koji iznos novca na https://donate.pih.org/haiti_earthquake

MTV Adria - reprize koncerta:

23.01. - 21:00 Hope For Haiti
24.01. - 16:00 Hope For Haiti

24.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Kupite album 'Hope For Haiti' na iTunesu!

Album 'Hope For Haiti' je od sada dostupan na iTunesu i Amazonu! Sve prihode od prodaje podjednako će podijeliti sedam dobrotvornih organizacija koje trenutno djeluju na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni križ, UNICEF, zaklada Yele Haiti, The Clinton Bush Haiti Fund i Program Ujedinjenih naroda za hranu.


Za one koji nisu u mogućnosti pristupiti iTunesu:
Madonna - Like A Prayer (iTunes) http://www.mediafire.com/?rytmwlmgbty

Download cijeli album ili pojedinačne pjesme: http://itunes.apple.com/us/album/hope-for-haiti-now/id352210151

1. Send Me An Angel – Alicia Keys
2. A Message 2010 – Coldplay
3. We Shall Overcome – Bruce Springsteen
4. Time To Love / Bridge Over Troubled Water – Stevie Wonder
5. I’ll Stand By You (with The Roots) – Shakira
6. Motherless Child – John Legend
7. Hard Times Come Again No More (with The Roots) – Mary J. Blige
8. Breathless – Taylor Swift
9. Lift Me Up – Christina Aguilera
10. Driven To Tears – Sting
11. Halo – Beyoncé
12. Lean On Me (with Keith Urban & Kid Rock) – Sheryl Crow
13. Like A Prayer – Madonna
14. Hallelujah (with Charlie Sexton) – Justin Timberlake
15. Let It Be (The Roots) – Jennifer Hudson
16. Many Rivers To Cross – Emeline Michel
17. Stranded (Haiti Mon Amour) – Jay-Z (with Rihanna, Bono & The Edge) (Live Version)
18. Alone And Forsaken – Neil Young (with Dave Mathews)
19. Rivers Of Babylon / Yele (Medley) – Wyclef Jean
20. Stranded (Haiti Mon Amour) – Jay-Z (with Rihanna, Bono & The Edge) (Version 1.0)

24.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: London & NYC

22.01. - Madonna je viđena s jednim od svojih plesača nakon završetka nastupa na 'Hope For Haiti'. Pripremaju li njih dvoje nešto za dodjelu nagrada Grammy?


23.01. - Izlazak iz njujorškog kabala centra

Mercy je ovog tjedna u New Yorku proslavila rođendan.

24.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: Madonna na koncertu 'Hope For Haiti Now'

Madonna je na sinošnjoj emisiji 'Hope For Haiti Now', globalnom teletonu u njujorškom studiju nastupila sa svojim klasikom 'Like A Prayer'! Na sceni su joj se pridružili gospel zbor, gitarista Monte Pittman i prateći vokal Nicki Richards.

Madonna je ostavila poruku na twitter profilu njenog menadžera: "Počašćena sam što sam dio ove posebne večeri. Ovo je samo početak od onoga što moramo učiniti kako bi ponovo sagradili Haiti."

MTV Adria - reprize koncerta:

23.01. - 21:00 Hope For Haiti

24.01. - 16:00 Hope For Haiti








Spremite nastup u visokoj kvaliteti:

Madonna- Haiti.part1.rar (99 MB) http://www.multiupload.com/K0TAHFPYSN

Madonna- Haiti.part2.rar (99 MB) http://www.multiupload.com/48DPLTSESJ

Madonna- Haiti.part3.rar (99 MB) http://www.multiupload.com/WYMB5NWB34

Madonna- Haiti.part4.rar (68.12 MB) http://www.multiupload.com/FGUE7OTRYH

Ostali linkovi za download videa
http://www.multiupload.com/EQ5RPMDRIJ

http://rapidshare.com/files/339619867/M-LP_HFHN_.zip.html

Cijeli koncert na torrentu:
http://thepiratebay.org/torrent/5301244/Hope.For.Haiti.2010.HDTV.XviD-2HD

MP3 (nije skunut sa iTunesa): http://www.mediafire.com/?lehzztmn1zn

Pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=q891ro1k7sY


23.01.2010. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

:: Madonna će nastupiti sa gospel zborom!

U ovom videu možete kratko pogledati kako je izgledala proba za Madonnin nastup 'Like A Prayer'. S Madonnom nastupa gospel zbor!

Donwload: http://rapidshare.com/files/Hope_For_Haiti_Now.flv

http://www.youtube.com/watch?v=WdFFyz53q1M


23.01.2010. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

:: Izlazak DVD 'Re-Invention'...kada?

Jedan obožavatelj je ustupio u kontakt s direktorom produkcije turneja Chris Lambom i upitao ga što zapravo spriječava toliko godina izdavanje DVD-a 'Re-Invention' turneje. Lamb je objasnio razlog rekavši da je nakon prekida dugogodišnje suradnje Madonne i menadžerice Caresse Henry taj cijeli projekat odgođen i od tada ostao netaknut. Dodaje kako se nada da će jednog dana izaći.

Cijelu stvar sa DVD izdanjem ove turneje su pratili mnogi problemi. Prisjetimo se kako je Madonna daleke 2004. imala navodne sukobe s britanskim redateljem Hamish Hamiltonom koji je tada podnio tužbu protiv Madonne jer mu je dugovala 300,000 američkih dolara za snimanje i cijelu produkciju. Prema tadašnjim natpisima, Hamilton je naveo da je putovao u SAD, Francusku i Veliku Britaniju kako bi snimio razne isječke te i famozni koncert u Portugalu za TV emitiranje.

Guy Oseary je prošle godine potvrdio da će sigurno izaći DVD turneje 'Re-Invention' ali još uvijek nije poznato kada.

U prošlim postovima možete skinuti cijeli profesionalni snimak koncerta snimljenog u Lisabonu.

23.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Molitva za Haiti!

Madonna će nastupiti na humanitarnom koncertu 'Hope For Haiti' s pjesmom 'Like A Prayer' u pratnji gitariste Monte Pittmana!

Koncert možete pratiti na CNN (američki i internationalni), domaćem MTV-u kao i na ostalim MTV programima od 02:00 (noć između petka i subote 22. na 23.). Na službenoj web stranici http://www.mtv.com.hr/ možete pratiti uživo HD webstream.

MTV: Svoje donacije izravno možete uplatiti na internetskoj stranici www.hopeforhaitinow.org pomoću PayPala. Primaju se sve međunarodne kreditne kartice. Prikupljena sredstva podjednako će podijeliti sedam dobrotvornih organizacija koje trenutno rade na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni križ, UNICEF, zaklada Yele Haiti, The Clinton Bush Haiti Fund i Program Ujedinjenih naroda za hranu. Sajt www.hopeforhaitinow.org bit će otvoren za donacije do 28. veljače 2010.

Osim Madonne na ovom velikom događaju će nastupiti: Wyclef Jean, Beyonce, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, Sting, Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Taylor Swift, Keith Urban, Kid Rock, Sheryl Crow, Coldplay, U2, The Edge, Jay-Z, Rihanna i drugi popularni izvođači.

Gledajte online na: LINK i http://www.youtube.com/youtube

MTV Adria - reprize koncerta:

23.01. - 21:00 Hope For Haiti

24.01. - 16:00 Hope For Haiti

23.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: 'Across The Sky' - Download!

Procurila je neobjavljena pjesma 'Across The Sky' s albuma 'Hard Candy' u produkciji Timbalanda i Justina Timberlakea.

Download linkovi:
http://www.mediafire.com/?zykmyztxolg

http://www.gazup.com/MNnWm-RapidShare/

http://www.gazup.com/MNnWm-zShare/

http://www.gazup.com/MNnWm-FileFactory/

http://www.gazup.com/MNnWm-Badongo/

http://www.gazup.com/MNnWm-2Shared/
http://www.megaupload.com/?d=MHATA6AB

I'm no stranger to deception
I've lied, I've been lied to
I'm no paragon of virtue
But I wanna be with you
I've never been a righteous soul
And I don't pretend I am
But I walk the line when I'm with you
'Cause you make me believe I can

But we're running out of options
And we're running out of time
And I don't know if it's you or me
But it's time to speak your mind

Because I'm travelling across the sky
When you're with me, your hand in mine
Our honesty will make us fly
We'll be travelling across the sky

Justin Timberlake:
Across the sky, oh-oh-oh-oh-oh oh-oh-oh
Across the sky, oh-oh-oh-oh-oh oh-oh-oh
Across the sky, oh-oh-oh-oh-oh oh-oh-oh
Across the sky, oh-oh-oh-oh-oh oh-oh-oh

I'm not good at keeping quiet
And I can't keep this tied down
'Bout time to count for something
Yet we're still hanging around
If you need an explanation for
What's false and what is true
It'll never stop the world and think
That I could not be with you

But we're running out of options
And we're running out of time
And I don't know if it's you or me
But it's time to speak your mind

Because I'm travelling across the sky
When you're with me, your hand in mine
Our honesty will make us fly
We'll be travelling across the sky

Justin Timberlake:
Across the sky, oh-oh-oh-oh-oh oh-oh-oh
Across the sky, oh-oh-oh-oh-oh oh-oh-oh
Across the sky, oh-oh-oh-oh-oh oh-oh-oh
Across the sky, oh-oh-oh-oh-oh oh-oh-oh

Across the sky, oh-oh-oh-oh-oh oh-oh-oh (Travelling across the sky)
Across the sky, oh-oh-oh-oh-oh oh-oh-oh (Travelling across the sky)
Across the sky, oh-oh-oh-oh-oh oh-oh-oh (Travelling across the sky)
Across the sky, oh-oh-oh-oh-oh oh-oh-oh (Travelling across the sky)

22.01.2010. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

:: Madonna nastupa na 'Hope For Haiti'!

Madonnina službena web stranica je potvrdila Madonnin nastup u emisiji 'Hope For Haiti', globalnom teletonu koji će biti održan sutra, 22.01. Madonna će izvesti jedan klasik zajedno s gitaristom Monte Pittmanom.

Službeno priopćenje glazbenog TV programa MTV Adria:

Povodom razarajućeg potresa na Haitiju, MTV Networks predstavlja 'Nadu za Haiti', globalni teleton koji će se u noći između 22. i 23. siječnja 2010. od 02:00 ujutru emitirati na regionalnom MTV-u. Emisiju će bez reklamnih blokova emitirati mreže ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 i CMT. 'Nada za Haiti' emitirat će se na TV stanicama širom svijeta, između ostaloga na MTV Networks International, CNN International i National Geographic.

Voditelji emisije Nada za Haiti bit će George Clooney u Los Angelesu, Wyclef Jean u New Yorku i CNN-ov novinar Anderson Cooper s Haitija. Dvosatni teleton emitirat će se iz New York Cityja i Los Angelesa, a sastojat će se od glazbenih nastupa i pojavljivanja poznatih osoba koje će biti najavljene prije samog događanja, te od novinarskih izvještaja uživo sa CNN-a.

Pjesme izvođača koji će sudjelovati u telethonu moći će se kupiti na internetskoj stranici iTunes. Prikupljena sredstva podjednako će podijeliti sedam dobrotvornih organizacija koje trenutno djeluju na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni križ, UNICEF, zaklada Yele Haiti, The Clinton Bush Haiti Fund i Program Ujedinjenih naroda za hranu.

Društvene mreže Facebook i MySpace službeni su partneri koji će pomagati prikupljanju donacija i uključivanju u teleton.

MTV, noć između petka i subote (22. na 23. siječnja 2010.) od 02:00 po lokalnom vremenu!

22.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: 'Re-Invention' - cijeli DVD download!

'Re-Invention' DVD in Lisbon [3.82 GB]

*Primjetit će te smetnje u 'Holiday'.

Imajte na umu da ovo nije finalna verzija za službeni DVD.

Cijeli koncert u linkovima

http://hotfile.com/dl/25019527/3b31a06/ReInvention_Tour_Live_in_Lisbon_sept_2004_DVDRip_-_3.82GB.part01.rar.html

http://hotfile.com/dl/25021766/a575560/ReInvention_Tour_Live_in_Lisbon_sept_2004_DVDRip_-_3.82GB.part02.rar.html

http://hotfile.com/dl/25029195/c265d2b/ReInvention_Tour_Live_in_Lisbon_sept_2004_DVDRip_-_3.82GB.part03.rar.html

http://hotfile.com/dl/25034986/397249f/ReInvention_Tour_Live_in_Lisbon_sept_2004_DVDRip_-_3.82GB.part04.rar.html

http://hotfile.com/dl/25041095/ef9759f/ReInvention_Tour_Live_in_Lisbon_sept_2004_DVDRip_-_3.82GB.part05.rar.html

http://hotfile.com/dl/25054098/dba6cbc/ReInvention_Tour_Live_in_Lisbon_sept_2004_DVDRip_-_3.82GB.part06.rar.html

http://hotfile.com/dl/25055063/a446e60/ReInvention_Tour_Live_in_Lisbon_sept_2004_DVDRip_-_3.82GB.part07.rar.html

http://hotfile.com/dl/25040785/84ca1ec/ReInvention_Tour_Live_in_Lisbon_sept_2004_DVDRip_-_3.82GB.part08.rar.html

http://hotfile.com/dl/25033560/2ab1f67/ReInvention_Tour_Live_in_Lisbon_sept_2004_DVDRip_-_3.82GB.part09.rar.html

http://hotfile.com/dl/25026724/d4ac634/ReInvention_Tour_Live_in_Lisbon_sept_2004_DVDRip_-_3.82GB.part10.rar.html


Cijeli DVD na Rapidshare

Za one kojima više odgovaraju linkovi rapidshare...

Skup linkova: http://rapidshare.com/users/8VILRR



'Re-Invention' na vašem mobilnom aparatu!

Odgovarajući cijeli video koncerta za vaš iPod ili drugi kvalitetniji mobitel.

http://www.megaupload.com/?d=89CPVW9H

http://www.multiupload.com/WMWMDANZM5


Omoti 'Re-Invetion' DVD

Ovdje možete skinuti četiri različita omota koja su napravili fanovi.

http://www.sendspace.com/file/r8zbf5

http://www.sendspace.com/file/a31noe

http://img211.imageshack.us/i/ritdvdcover.jpg/

http://img59.imageshack.us/i/reinventiontour04dvdv1h.jpg/

21.01.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

:: Madonna na koncertu za pomoć Haitiju?

Postoje glasine koje potvrđuju da će Madonna nastupiti na glazbenom koncertu, s humanitarnom svrhom, pod nazivom 'Hope For Haiti Telethon' ovog petka! Navodno će izvesti jedan svoj klasik!

Koncert od 2 h možete pratiti na američkim programima ABC, CBS, NBC, CNN, BET, the CW, HBO, MTV, VH1 i CMT, kao i na internacionalnom CNN-u, MTV programima i National Geographic (4 h ujutro).

Bit će te redovno obaviješteni za iduće informacije o ovom događaju.

21.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: D&G o radu s Madonnom

U novom broju britanskog magazina Hello, Domenico Dolce i Stefano Gabbana su otkrili kako je raditi s najvećom pop ikonom za snimanje kampanje proljetno - ljetne kolekcije 'Dolce & Gabbana'. Stefano je rekao: "Bilo je jako zabavno! Je li netko ikada prije vidio Madonnu kako pere posuđe?"

Otkrili su da su na snimanju prisustvovali i njeno dvoje starije djece Rocco i Lourdes. "Rocco i Lourdes su došli da ručaju zajedno s njom. Bili smo potpuno zadivljeni njihovim lijepim ponašanjem." Stefano je dodao da ih je Madonna impresionirala svojom radnom etikom. "Voli da stvari drži pod kontrolom i nije sretna dok postigne svoj cilj. Uopće nije tražila nikakve zahtjeve jedne dive."

"Izrazila je svoje mišljenje prije i poslije snimanja. Nismo ništa manje očekivali od nje, zbog toga je volimo", rekao je Domenico.


21.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: Nova videa sa DVD-a!

Procurilo je nekoliko nastupa sa DVD-a turneje 'Re-Invention'!

The Beast Within : http://www.multiupload.com/AUYWHRBVN8

Vogue : http://www.multiupload.com/8BM4RFHYZ2

Express Yourself : http://www.multiupload.com/UIC3D0F2MB

Material Girl : http://rapidshare.com/files/337991737/present.mpg

Hanky Panky : http://www.multiupload.com/L3BBAE1ZZM

Deeper and Deeper : http://www.multiupload.com/MFLBG9PALZ

Nothing Fails : http://www.multiupload.com/NBHT66V8EZ

Mother and Father : http://www.multiupload.com/E2KKZMYJXO

Papa Don't Preach : http://www.multiupload.com/7I8SGE3FCF

Crazy for You : http://www.multiupload.com/RUE3IWEROZ


20.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: Prvi video sa DVD-a!

Na internetu je procurio video za kojeg se smatra da je skinut sa DVD-a turneje 'Re-Invention'! U ovom postu ću stavljati i linkove drugih nastupa ako uskoro budu procurili.

The Beast Within: http://www.multiupload.com/AUYWHRBVN8

MPG file, 120 MB HQ: http://rapidshare.com/files/337866504/M_-_TBW__RIT_HQ_D1V2D_.mpg


19.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: 'Re-Invention' Tour - audio snimak!

Spremite cijeli profesionalni audio snimak 'Re-Invention' turneje! Još nije sigurno je li cijeli audio skinut sa DVD-a, u svakom slučaju ovo vrijedi imati!

*Primjetit će te smetnje u 'Holiday'.
*Dodao sam link za 'Holiday' i 'Music' sa poboljšanim zvukom i ispravljenim greškama.

1. The Beast Within - http://www.multiupload.com/XJC2P611C6
2. Vogue - http://www.multiupload.com/ZZX0X9CDUX
3. Nobody Knows Me - http://www.multiupload.com/EL60PEPXI3
4. Frozen - http://www.multiupload.com/1P2XB4DWEG
5. American Life Intro - http://www.multiupload.com/3QO2FDSTMA
6. American Life - http://www.multiupload.com/HMIGUDNCG9
7. Express Yourself - http://www.multiupload.com/RL21U0AZVH
8. Burning Up - http://www.multiupload.com/NM6067E9SZ
9. Material Girl - http://www.multiupload.com/6VNJZQ1MVD
10. Hollywood (Remix) - http://www.multiupload.com/4YNFQPVQAR
11. Hanky Panky - http://www.multiupload.com/ZLJFHIE9XD
12. Deeper & Deeper - http://www.multiupload.com/0N7D95CVJQ
13. Die Another Day - http://www.multiupload.com/V10S3CRCZV
14. Lament - http://www.multiupload.com/10PCDJ1KQ7
15. Bedtime Story http://www.multiupload.com/55VOVSHVHN
16. Nothing Fails - http://www.multiupload.com/0L88QDO8F5
17. Don't Tell Me - http://www.multiupload.com/PAQUNY9C1K
18. Like A Prayer - http://www.multiupload.com/4ETA4ONSLW
19. Mother & Father - http://www.multiupload.com/DRLO6BZQV8
20. Imagine - http://www.multiupload.com/82CCXYFSXG
21. Susan MacLeod - http://www.multiupload.com/BZCI5C2YAA
22. Into The Groove - http://www.multiupload.com/NA5T0FKDC7
23. Papa Don't Preach - http://www.multiupload.com/8MBQ9ZZQWF
24. Crazy For You - http://www.multiupload.com/O5RQZEYLGK
25. Music - http://www.multiupload.com/QWAEP3LZP9
26. Holiday - http://www.multiupload.com/B0ICMWIV49

'Music' i 'Holiday' sa poboljšanim zvukom i ispravljenim smetnjama:

Music: http://www.multiupload.com/YEX7JMHGP5

Holiday: http://www.multiupload.com/KDQ7OBQWYA



Drugi oblik downloada, u dva dijela...

Tracklist:

1. The Beast Within
2. Vogue
3. Nobody Knows Me
4. Frozen
5. American Life Intro
6. American Life
7. Express Yourself
8. Burning Up
9. Material Girl
10. Hollywood (Remix)
11. Hanky Panky
12. Deeper & Deeper
13. Die Another Day
14. Lament
15. Bedtime Story
16. Nothing Fails
17. Don't Tell Me
18. Like A Prayer
19. Mother & Father
20. Imagine
21. Susan MacLeod
22. Into The Groove
23. Papa Don't Preach
24. Crazy For You
25. Music
26. Holiday

Part 1: http://rapidshare.com/files/337453458/M_2010_part1.rar

Part 2: http://rapidshare.com/files/337460446/M_2010_part2.rar

Torrent Link: http://www.sendspace.com/file/2zbu58

Sve pjesme: http://hotfile.com/MadonnaThe_Re-Invention_Tour_rar.html

Sve pjesme: http://www.multiupload.com/1OGHDJ1490

Sve pjesme: http://www.multiupload.com/09EA7PQD8L


19.01.2010. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

:: Započelo snimanje 'Glee' s Madonninim pjesama

Sutra 19. siječnja počinje snimanje nove epizode američke TV serije 'Glee' u kojoj će glumci otpjevati 10 Madonninih najvećih hitova, potvrdio je redatelj Ryan Murphy. Ryan Murphy govori da epizoda sa Madonninim pjesama će biti nešto posebno. "Upravo pripremamo snimanje te epizode. Glumci će izvesti 10 pjesama, a cjelokupna produkcija je na visokom nivou. Obožavam Madonnu i kao redatelj mi je izuzetno velika čast snimiti epizodu s njenim pjesmama."

Madonna neće gostovati u seriji. Iako službeno 'Ray Of Light' nije najavljen, glumica Lea Michele je otkrila kako će njihova verzija 'Ray Of Light' oboriti sve gledatelje s nogu. Jane Lynch i Olivia Newton John će zajedno izvesti 'Vogue' u sportskom stilu.

18.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Najslušaniji izvođači desetljeća

Madonna je druga najslušanija pjevačica proteklih deset godina u Velikoj Britaniji! Njeni hitovi su puštani 616,520 puta na radio stanicama sa 17,234,379 slušatelja.

UK Airplay Top 10 Artists of the Decade

01. Robbie Williams (27,531.253M, 1,024,255)
02. Sugababes (20,519.869M, 812,794)
03. Kylie Minogue (17,797.196M, 661,121)
04. Madonna (17,234.379M, 616,520)
05. Coldplay (17,038.769M, 540,710)
06. Pink (16,679.568M, 683,471)
07. U2 (12,950.734M, 437,749)
08. Stereophonics (12,874.159M, 429,245)
09. Travis (12,102.952M, 360,760)
10. Oasis (11,167.448M, 365,049)

18.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Talenti pjevaju Madonnine pjesme

Madonnine pjesme se ovih dana često pjevaju na mnogim europskim talent show emisijama.

Na grčkoj verziji 'X-Factor', natjecateljica Ivi je otpjevala 'Celebration'.



Nova portugalska zvijezda Solange je izvela Madonnin hit 'Like A Prayer' u emisiji 'Idolos'.


18.01.2010. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

:: 'Celebration' infos

Prodaja albuma 'Celebration'

'Celebration' je u ovom tjednu prodan u 23,500 primjeraka širom svijeta. Ukupna prodaja u 16 tjedana od početka izlaska iznosi 1,462,000.


'Celebration' najslušaniji u Japanu!

Japanska top lista Tokio Hot 100 Airplay Chart, u sklopu drugih japanskih radio ljestvica, je proglasila 'Celebration' najslušanijim singlom u Japanu u 2009. godini.


Odgođen izlazak singla 'Revolver'?

Prema neslužbenim informacijama, izdavanje maxi singla 'Revolver' je pomaknuto za 5.2., kao i za američko tržište čak 16.2. Ako nastave za odgađanjem izlaska singla, najbolje je riješenje da prekinu njegovo izdavanje.


'Revolver' na hrvatskoj airplay top listi

Singl 'Revolver' se nalazi na 30. mjestu hrvatskog službenog airplay charta inozemnih pjesama.
Glasajte za 'Revolver' na Otvoreno Radiju, trenutno se nalazi na 21. mjestu:
LINK

16.01.2010. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

:: Madonna poziva za pomoć

Sigurna sam da ste kao ja potreseni slikama Haitija koje svakodnevno dolaze nakon razornog potresa koji se dogodio.

Moje molitve idu za tamošnje stanovnike. Ne mogu zamisliti kakvu užasnu bol i patnju proživljavaju. Nažalost, sve više saznajemo težinu situacije i posljedice nesreće, te u svakom trenutku naša pomoć je sve potrebnija. Donirala sam 250,000 dolara za pomoć žrtvama potresa preko organizacije Partners in Health jednoj od glavnih zdravstvenih ustanova Haitija.

Donirajte organizaciji Partners in Health na: www.raisingmalawi.org/partnersinhealth

Mnogi od vas se sjećaju dr. Paula Farmera, rukovodilac prihoda za zadrugu Partners in Health, iz mog filma 'I Am Because We Are'. Paul je medicinski antropolog i liječnik koji je posvetio svoj život brizi jednoj od najsiromašnijih zemalja svijeta. Paul je desetljećima radio na Haitiju, ohrabrivao ih da poboljšaju stanje svoje zajednice. Njegova privrženost Haitiju i naporan rad su za mene bili nadahnuće za moj rad u Malawiji.

Shvatila sam da sam vas prije pozvala za pomoć, ali kada saznamo za patnju od deseci tisuća ljudi i situaciju u kojoj je sada Haiti, mi smo pozvano da učinimo nešto.

Partners in Health velikom brzinom pokušava opskribiti medicinske i ostale potrepštine za 120 doktora i medicinskih sestara koji su već na Haitiju. Sve je manje zaliha. Nadahnuta sam radom organizacije Partners in Health, pridružite mi se u pomaganju prikupljanja sredstava, koja su sada potrebnija više nego ikada prije.

Ne možemo samo sjediti i gledati patnju drugih, moramo djelovati sada!


Izdvojite bilo koji iznos novca i donirajte na www.raisingmalawi.org/partnersinhealth!

16.01.2010. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

:: Slike sa snimanja kampanje

U novom broju talijanskog magazina Chi, modni dvojac Dolce & Gabbana je otkrio pojedinosti sa snimanja kampanje koju predstavlja tko drugi nego Madonna.

Stefano i Dominico već 20 godina gaje prijateljstvo s Madonnom. Tijekom snimanja kampanje na Manhattnu se nisu slagali oko izbora odjeće koju će upotrijebiti, međutim, na kraju su se svi jednoglasno složili, priznao je Stefano. Kampanja prikazuje prirodni izgled pop dive. Odjeća koju nosi Madonna je posebno kreirana za nju, a Domenico je dodao da Madonna ima savršenu figuru tijela i naglašene obline.




Stefano je priznao da su teško donijeli odluku o izgledu fotografija. Razlog što su u crno bijeloj tehnici je taj što im je cilj bio pobliže prikazati kampanju u stilu talijanskog neorealizma.

"Tražili smo razne fotografije za ideju kampanje, naročito od glumica poput Monice Vitti i Anne Magnani. Prije snimanja, Madonna je gledala film Monice Vitti "Deserto Rosso" od redatelja Michelangela Antonionia i naprosto se oduševila. Stoga smo donijeli slike Monice Vitti iz tog filma", izjavio je Stefano.

"Kada je Steven Klein započeo fotografirati, činilo se da smo na setu jednog filma. Madonna nije obraćala pažnju na poze, čak je pjevušila dok je prala posuđe. Ako je u blizini čaša za pranje, naći će se odmah u Madonninim rukama", obojica su priznali da je Madonna vješta u kuhinjskim poslovima.



15.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: We Must Act Now

Madonna je dala izjavu o velikom zemljotresu koji se desio na Haitiju.

"Moje molitve idu za tamošnje stanovnike. Ne mogu zamisliti kakvu užasnu bol i patnju proživljavaju. Nažalost, sve više saznajemo težinu situacije i posljedice nesreće, te u svakom trenutku naša pomoć je sve potrebnija. Donirala sam 250,000 dolara za pomoć žrtvama potresa preko organizacije Partner's in Health (www.pih.org) jednoj od glavnih zdravstvenih ustanova Haitija.

Pozivam sve svoje prijatelje i fanove diljem svijeta da mi se pridruže i pomognu na bilo koji način. Moramo što prije djelovati.

Hvala na vašoj podršci, Madonna
."

15.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #


:: Što najviše iščekujete u 2010.?

Što najviše iščekujete u 2010. od Madonninih nadolazećih projekata? Glasajte za odgovor kojem se najviše radujete u ovoj godini. Možete glasati za više ponuđenih opcija.

DVD, Blu-Ray Sticky & Sweet
CD Sticky & Sweet
Novi studijski album
Sticky & Sweet Book by Guy Oseary
DVD/cijeli snimak turneje Re-Invention
Film WE
CD singl Revolver



Direktni link za glasanje: http://answers.polldaddy.com/poll/2518374/

13.01.2010. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

:: O'Brien neće producirati nove Madonnine pjesme

Poznato vam je da su postojale glasine kako će rock producent Brendan O'Brien producirati Madonnin novi album, a u razgovoru za Spinner slavni producent je opovrgnuo glasine.

"Nitko me nije kontaktirao za suradnju s njom. Nedavno mi je netko pokazao kako piše u novinama da ću dobiti otkaz od Bruce Springsteena ako budem radio s Madonnom. Presmiješno! Veliki sam Madonnin obožavatelj, ali nisam dobio nikakvu informaciju od nje", rekao je Brendan.

Na kraju razgovora je dodao kako ljudi ne bi trebali vjerovati svemu što piše na internetu. Umjesto rada s Madonnom, O'Brien je završio album za My Chemical Romance, te planira suradnju s country divom Faith Hill. Brendan O'Brien je po tko zna koji producent koji je potvrdio da neće raditi na novom Madonninom albumu, stoga nam samo preostaje da čekamo.

13.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Nova slika kampanje Dolce & Gabbana

U novom broju modnog magazina Madame Figaro, modni dvojac Dolce & Gabbana komentiraju suradnju s Madonnom na novoj kampanji.

"Htjeli smo ponuditi Madonni imidž potpuno različitit od onoga kako je predstavljena u javnosti. Njena osobnost, snaga i karizma su odgovarali ideji ove kampanje i cilj nam je bio prikazati ljudsku stranu žene, njenu ženstvenost i seksipil u svakodnevnim situacijama današnjice", izjavio je Stefano.

U ovom postu možete vidjeti i novu sliku kampanje postavljena na jednom od milanskih D&G dućana.

13.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Najprodavanija pjevačica desetljeća u Velikoj Britaniji!

Madonna je posljednjih deset godina prodala preko 6 milijuna primjeraka svojih albuma u Velikoj Britaniji i to je čini najprodavanijom pjevačicom u tom periodu!

1. Robbie Williams - 12.18m
2. Westlife - 10.14m
3. Coldplay - 9.12m
4. Eminem - 8.01m
5. The Beatles - 6.80m
6. Oasis - 6.72m
7. Take That - 6.69m

8. Madonna - 6.68m
9. U2 - ~6.60-67m

13.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: 'Celebration' infos

Veliki uspjeh u Kanadi!

Madonnin novi singl 'Revolver' je na veliko iznenađenje debitirao na prvo mjesto kanadske top liste singlova!

Na Billboardovoj ljestvici Hot Dance Club Play, 'Revolver' je sa 41. odskočio na 28. mjesto.

'Celebration' - rock remix

Poslušajte kako 'Celebration' zvuči u rock verziji!

- http://limelinx.com/files/026ac55c401923c3b4623392c46335df

'Celebration' u izvedbi filipinske pop zvijezde

Filipinska pop pjevačica Sarah Geronimo je u jednoj od tamošnjih emisija nastupila s Madonninom pjesmom 'Celebration'!


13.01.2010. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

:: 'Sticky & Sweet' DVD - 30. ožujka!

Glazbeni gigant Live Nation je u današnjem priopćenju objavio da turneja 'Sticky & Sweet' izlazi 30. ožujka na DVD-u, Blu-Ray-u i CD-u za izdavačku kuću Warner Music Records. DVD osim koncerta sadrži i tridesetominutni ekskluzivni snimak iza scene snimljen tijekom turneje.

'Sticky & Sweet' pod organizacijskom palicom Live Nationa je najuspješnija turneja solo izvođača koju je pogledalo 3,5 milijuna fanova u 32 zemlje širom svijeta. Iskorišten je snimak sa koncerta u Buenos Airesu gdje je za četiri dana privukao 256,000 obožavatelja. Uključuje i nastup 'Don't Cry For Me Argentina' koji je oduševio tisuće Argentinaca.

Otkriven je službeni cover!

13.01.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

:: Behold. I am coming soon.

Iako fanovi s nestrpljenjem već duže vrijeme iščekuju DVD turneje 'Re-Invention', na internetu je procurio profesionalni snimak te turneje! Do sada su dostupni samo isječci iz nastupa 'Nobody Knows Me', 'Frozen', 'Vogue', 'American Life', 'Express Yourself', 'Holiday' i novi snimak 'Burning Up'! Postoji priča iza ovoga da to zapravo nisu videa sa DVD-a ove turneje već samo neiskorišteni snimci. Bez obzira na to, zasigurno ćemo uskoro moći pogledati koncert 'Re-invention' turneje!

Express Yourself & Burning Up
HQ: http://www.multiupload.com/DVEPIAIZ04
http://www.megaupload.com/?d=Q02N6U86

Vogue & Nobody Knows Me
HQ: http://www.multiupload.com/WCC6IHCCVH
http://www.megaupload.com/?d=IRN54JN8

Frozen & American Life
HQ: http://www.multiupload.com/YBUD2FLVEY
http://www.megaupload.com/?d=JAGGRUQJ

Na ovom linku možete pogledati screenshots od svih nastupa.



Ako do sada niste skinuli prijašnje nastupe...

Die Another Day
http://www.sendspace.com/file/vcaenf

Burning Up
http://www.sendspace.com/file/airwfw








13.01.2010. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

:: Najuspješnija u desetljeću

Vh1 Latin America je proglasila 'Hung Up' najboljim spotom desetljeća!

1. Hung Up - Madonna
2. Oops, I did it again - Britney Spears
3. Vertigo - U2
4. Hips don't lie - Shakira
5. Can't get you out of my head - Kylie Minogue
6. Can't Stop - Red Hot Chili Peppers
7. Lady Marmalade - Christina Aguilera, Lil Kim, Mya, Pink
8. Without Me - Eminem
9. Clocks - Coldplay
10. Lento - Julieta Venegas
11. A Dios le pido - Juanes
12. Eres - Café Tacuba
13. Frijolero - Molotov
14. American Idiot - Green Day
15. Rock DJ - Robbie Williams
16. 1,2,3, Go - Belanova
17. Let's Get It Started - Black Eyed Peas
18. Pokerface - Lady Gaga
19. I'm like a bird - Nelly Furtado
20. Beautiful - James Blunt


Madonna je najslušaniji izvođač u Francuskoj posljednjih deset godina! Ukupno 154 njenih pjesama je pušteno 207,472 puta sa 15 milijuna slušatelja! 'Hung Up' je svojim uspjehom postao najslušanijom pjesmom desetljeća u Francuskoj!

Most Played Artist Of The Decade
#1 Madonna - 207,472 spins, 154 different songs, 15 million audience impressions

Most Entries In Top 60 French Airplay Chart this decade
#1 Madonna - 17 titles

11.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Naj od Madonne u 2009. - rezultati

Dok Hrvatska bira novog predsjednika, vi ste izabrali vašim glasovima pobjednike u već poznatim kategorijama.

'Sticky & Sweet' turneja je po drugi put najbolje Madonnino ostvarenje u godini, ovog puta u 2009. Prema glasovima vas je više oduševio Madonnin humanitarni rad nego era 'Celebration'.

Najbolje ostvarenje/projekt
Sticky & Sweet turneja 44%
Otvaranje škole za djevojčice u Malawiji 18%
Kompilacija 'Celebration' 12%
DVD kolekcija 'Celebration' 11%
Singl/video 'Celebration' 5%
Editorijal za magazin 'W' 4%
Sticky & Sweet tour book #2 4%
Kampanje za 'Louis Vuitton' 3%


Outfit za Vanity Fair Oscar after party je proglašen za najbolju odjevnu kombinaciju 2009.

Naj odjevna kombinacija
1. Vanity Fair party 33%
2. Premijera filma Nine 29%
4. MTV Video Music Awards 20%
3. Costume Institute Gala 18%


Fotografije za magazin 'W' su potukle kampanje za Louis Vuitton.

Naj photoshoot
Editorijal za magazin 'W' 57%
Louis Vuitton kampanja za proljeće - ljeto 24%
Louis Vuitton kampanja za zimsku kolekciju 18%


Najviše vam se svidjela naslovnica za američko izdanje popularnog časopisa 'Rolling Stone', dok je cover za magazin 'W' završio drugi za samo nekoliko glasova razlike.

Naj naslovnica
Rolling Stone američko izdanje 34%
W magazine 33%
Rolling Stone indonezijsko izdanje 13%
Sunday Times Magazine 10%
Lid 9%


Prošlogodišnji pobjednici za 2008.

Najbolje ostvarenje projekt: Turneja 'Sticky & Sweet' 42%

Najbolji photoshoot: Vanity Fair 28% slika

Naj naslovnica: Vanity Fair 24% slika

Naj outfit: Cannes Film Festival 24% slika

10.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: 'Celebration' infos

'Revolver' na top listama

Madonnin novi singl 'Revolver' je ovog tjedna debitirao na 41. mjestu U.S. Billboard Dance/Club Play Songs i tako je postao Madonnina 57. pjesma koja je dospjela na tu ljestvicu. Zauzeo je visoku poziciju na Hot Dance Airplay, točnije 4. mjesto.

Belgija (Flanders) #37
Kanada #47
Finska #18














'Celebration' 40. najprodavaniji album 2009. u Velikoj Britaniji

I Dreamed a Dream - Susan Boyle * 1,632,732
2 The Fame - Lady Gaga * 1,388,964
3 Crazy Love - Michael Bublé * 1,197,421
4 The End - Black Eyed Peas 1,090,500
5 Only by the Night - Kings of Leon * 1,077,883
6 JLS - JLS * 969,762
7 I am Sasha Fierce - Beyoncé 821,000
8 Sunny Side Up - Paolo Nutini * 810,459
9 It's not Me, It's You - Lily Allen 779,000
10 Reality Killed the Video Star - Robbie Williams 753,000
11 3 Words - Cheryl Cole 631,000
12 The Essential - Michael Jackson 609,000
13 The Circus - Take That 566,000
14 Up to Now - Snow Patrol 565,500
15 Echo - Leona Lewis 562,000
16 Invaders Must Die - The Prodigy 547,000
17 Absolute Greatest - Queen 543,000
18 Lungs - Florence & the Machine * 515,843
19 West Ryder Pauper Lunatic Asylum - Kasabian 511,000
20 Songs for You, Truths for Me - James Morrison 510,000
21 Coming Home - Soldiers 491,500
22 Overcome - Alexandra Burke 488,000
23 Funhouse - Pink 469,000
24 This is it - Michael Jackson 464,000
25 The Resistance - Muse 455,000
26 The Hits - Will Young 448,000
27 The Greatest Day - The Circus Live - Take That 433,000
28 Where We Are - Westlife 427,000
29 Day & Age - The Killers 425,000
30 Relapse - Eminem 421,000
31 Soulbook - Rod Stewart 411,000
32 The Seldom seen Kid - Elbow 391,000
33 Rockferry - Duffy 389,000
34 No Line on the Horizon - U2 368,000
35 21st Century Breakdown - Green Day 364,000
36 We'll Meet Again - Vera Lynn 354,000
37 The Script - The Script 346,000
38 Fleet Foxes - Fleet Foxes 321,000
39 Freedom - Akon 319,000

40 Celebration - Madonna 318,000

10.01.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

:: Rosenberg negirala priče o zajedničkoj večeri Madonne i Sean Penna

Madonna i Sean Penn su nedavno večerali u istom restoranu Adour u hotelu St. Regis Hotel, a mediji su odmah proširili glasine da su imali zajedničku večeru.

Madonnina dugogodišnja glasnogovornica Liz Rosenberg je opovrgnula te glasine i objasnila što se zapravo dogodilo za magazin People: "Madonna je tada večerala sa svojim prijateljima u hotelu St. Regis. Sean joj je prišao i pričali su oko deset minuta, poslije je otišao, a Madonna je nastavila večeru. To je sve."

09.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Campaign exclusive: Madonna is the ultimate poster girl

Internetski modni portal Swide je objavio nove fotografije kampanje Dolce & Gabbana u kojoj Madonna predstavlja proljetno - ljetnu kolekciju za žene.







09.01.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

:: Madonna i Sean na zajedničkoj večeri

Madonna je jučer imala večeru sa bivšim suprugom Sean Pennom u njujorškom restoranu Adour by Alain Ducasse u hotelu St Regis Hotel, prenose mediji.



08.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: Nove slike kampanje D&G na ulicama Milana

U jednom od milanskih D&G dućana, u ulici Via della Spiga sa najluksuznijim šopingom, su postavljeni promotivni plakati Madonne za proljetno - ljetnu kolekciju.

Slike: Alberto, Alessandro, Lorenzo (M Tribe)







08.01.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

:: Naj od Madonne u 2009.

Ne zaboravite dati svoj glas na anketama u ovim linkovima!

Naj naslovnica magazina

Direktni link za glasanje: Naj naslovnica magazina

'Rolling Stone' indonezijsko izdanje / 'Rolling Stone' američko izdanje


'Sunday Times Magazine' / 'Lid' / 'W'


Naj photoshoot

Direktni link za glasanje: Naj photoshoot

Louis Vuitton kampanja za proljeće - ljeto


Louis Vuitton kampanja za zimsku kolekciju


Editorijal za časopis 'W'


Najbolja odjevna kombinacija na red carpetu

Direktni link za glasanje: Naj odjevna kombinacija

1. Vanity Fair party

2. Premijera filma Nine

3. Costume Institute Gala

4. MTV Video Music Awards



Najbolje ostvarenje/projekt godine

Možete glasati za više odgovora.

Direktni link za glasanje: Naj ostvarenje/projekt

Kompilacija 'Celebration'
DVD kolekcija 'Celebration'
Singl/video 'Celebration'
Sticky & Sweet turneja
Editorijal za magazin 'W'
Kampanje za 'Louis Vuitton'
Sticky & Sweet tour book 2
Otvaranje skole za djevojcice u Malawiji

07.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Ludacris želi duet s Madonnom

Američka rap zvijezda Ludacris uskoro izdaje novi album 'Battle of the Sexes' na kojem će imati duete sa ženskim izvođačima. Iako je zadovoljan suradnjama s pjevačicama, žao mu je što nije snimio duet s Madonnom. Dodao je kako mu je Madonna izbor broj jedan za suradnju. "Suradnja se nije dogodila još uvijek, možda će u skorije vrijeme."

07.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: 'Celebration' infos

'Revolver' na Billboardu!

'Revolver' je debitirao na 2. mjesto najprodavanijih dance singlova Billboard Hot Dance Singles! 'Celebration' se vratio na toj ljestvici, ovog tjedna je zauzeo 8. mjesto.

Na top listi najprodavanijih singlova Hot 100 Sales, 'Revolver' je debitirao na 4. mjesto što je obilježio kao najboljim ulazom na toj top listi ovog tjedna. 'Celebration' je odskočio sa 32. na 16.!

'Revolver' se ovog tjedna vratio na Canada Hot 100 i zauzeo 47. mjesto.

RE (47) Madonna Featuring Lil Wayne, Revolver









Platinasti 'Celebration' u Velikoj Britaniji!

British Phonographic Industry (BPI) je Madonni dodijelio platinasti certifikat za kompilaciju 'Celebration' zbog prodanih 300,000 primjeraka. 'Celebration' je do sada prodan u 319,059 primjeraka u Velikoj Britaniji.

MADONNA - CELEBRATION
Platinum Certification (Album) Monday, January 04, 2010
WARNER MUSIC (WARNER BROS)
Released Monday, September 21, 2009

07.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: Tko se to skriva?

Madonna i Jesus Luz su sinoć viđeni kako odlaze doma nakon gledanja filma 'Avatar' u jednom njujorškom kinu. Madonna je privukla pažnju paparazza sa pokrivenim licem, što ih je podsjetilo na stil odjevanja Lady Gage.



07.01.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

:: Madonna i Liz skupa napuštaju Warner Bros.?

New York Post izvještava da će Liz Rosenberg uskoro napustiti Warner Bros. nakon 38 godina suradnje zbog nezadovoljstva plaćanja njenog rada i moguće bolje ponude od Live Nation. Osim Madonne, Rosenberg je glasnogovornica mnogim zvijezdama kao što su Cher, Michael Bublé, Stevie Nicks, Chrissie Hynde i Paul Simon. "Ne želim komentirati stvari koje se mene tiču, ne mogu zamisliti gdje ste to čuli. Znam da postoje glasine da sam spavala sa George Clooneyem, ali ni to neću komentirati", izjavila je Liz.

07.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: Pogledajte što sve sadrži knjiga 'Sticky & Sweet'

Nakon uspjeha knjige 'Madonna: Confessions', tim izdavačke kuće PowerHouse, Madonna i Guy Oseary će ponovo usrećiti fanove sa knjigom, ovog puta o turneji 'Sticky & Sweet'. U tour booku se nalazi 500 fotografija u boji, snimljene na pozornici i u backstageu od strane Madonninog menadžera.

Na ovom linku možete pogledati video koji prikazuje koje se sve slike nalaze u knjizi: http://powerhousebooks.com/book/1008

07.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Francuski DJ-evi traže Madonnu

David Guetta je jedan od potencijalnih producenata za Madonnin novi studijski album. U taj producentski tim se želi uključiti i francuski popularni DJ i producent Bob Sinclar. U nedavnom intervjuu je izrazio želju da bi volio raditi s Madonnom, ako Madonna nastavi prikupljati francuske producente, Bob Sinclar bi sigurno imao velike šanse.

"Volio bih snimiti album s Madonnom! Uradio sam prije remix za njenu pjesmu, ali sada očekujem poziv za snimanje albuma. Istina je da ne biram suradnje sa pjevačima zbog njihove popularnosti. Volim surađivati sa izvođačima koje cijenim i koji imaju sličan stil mojoj glazbi. Ne trebam raditi s velikim zvijezdama da bi imao velike hitove."

07.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Madonna i A-trak neće surađivati

Britanski mediji izvještavaju o detaljima Madonninog novog studijskog albuma, naglašavajući da će imati rap/elektronski zvuk u suradnji sa američkim DJ-em A-Trak.

Međutim, ni sam A-trak ne zna o čemu se radi, glasine je opovrgnuo na svom twitter profilu, napisavši: "Internet tvrdi da ću producirati Madonnin idući album...???"

06.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Nakon Milana u New York

Madonna je prije nekoliko dana boravila u Milanu, u ponedjeljak je otputovala za New York, a viđena je sa Jesus Luzom i djecom.





06.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Detalji o pjesmama za Glee

Poznato vam je da će američka TV serija 'Glee' iskoristiti Madonnine hitove za jednu od svojih epizoda. Glumci će otpjevati deset pjesama, a to su: Borderline, Open Your Heart, Burning Up, 4 Minutes, Crazy For You, Like A Virgin, Like A, Prayer, What It Feels Like For A Girl, Vogue i Express Yourself.

'Borderline' i 'Open Your Heart' su spojene kao jedan medley, a ostale pjesme su izvedene u cijelosti ili skraćenoj verziji. Sve pjesme imaju sličan aranžman s albuma, dok je 'Express Yourself' u popularnoj video verziji, a 'Crazy For You' je odsvirana na akustičnoj gitari.

Prisjetimo se njihove izvedbe za 'Papa Don't Preach'

06.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: Broš za Madonnu

Florin Ciobaba, samoprozvani kralj Roma, je izrazio želju da pokloni Madonni zlatni broš u znak zahvalnosti što je podržala tu nacionalnu manjinu na koncertu u Bukureštu.

"Madonni treba zasluga za progovaranje o diskrimaciji Roma, njene riječi su privukle cijeli svijet", izjavio je. Broš je naručen u zlatarnici u Italiji, napravljen je od 24 karatnog zlata, izvještavaju rumunjski mediji.

05.01.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

:: Madonna na Hello anketama

Madonna se nalazi na anketi britanskog magazina Hello u kategorijama za najprivlačniju i najelegantniju ženu 2009. godine.

Glasajte na ovim linkovima:

http://www.hellomagazine.com/vote/grand-finale2009/elegant.html

http://www.hellomagazine.com/vote/grand-finale2009/womenattractive.html

05.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Najgori parovi desetljeća

Bivši holivudski zaručnici Ben Affleck i Jennifer Lopez u internetskoj su anketi izglasani najgorim zvjezdanim parom desetljeća. Web stranice Date.com, Matcmaker.com i Amor.com prikupljale su glasove samaca i korisnika njihovih Twitter profila diljem SAD-a, pitajući tko je po njima bio najgori celeb par u prošlom desetljeću. Više od 50 posto glasova išlo je 'u prilog' upravo Benu i Jennifer, koje su tabloidi posprdno zvali Benifer, no Amerikanci su i još poneke poznate parove proglasili iritantnim, piše officialwire.com.

Tako su se odmah iza njih našli Britney Spears i Kevin Federline, a Amerikancima se nisu svidjeli niti Katie Holmes i Tom Cruise te Guy Ritchie i Madonna.

Izvor: Javno

Worst Celebrity Couple of the Decade:
1. Ben Affleck and Jennifer Lopez - 50.5%
2. Jon and Kate Gosselin - 11.5%
3. Britney Spears and Kevin Federline - 10%
4. Tom Cruise and Katie Holmes - 9.5%
5. Angelina Jolie and Billy Bob Thornton - 6.0%
6. Charlie Sheen and Denise Richards - 4.5%
7. Guy Ritchie and Madonna - 3.5%
8. Lindsay Lohan and Samantha Ronson - 2%
9. Paris Hilton and Rick Salomon - 1.5%
10. Flavor Flav and Brigitte Nielsen - 1%

05.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Naj od Madonne u 2009.

Kao i svake godine, posjetitelji biraju najbolju naslovnicu časopisa, odjevnu kombinaciju, photoshoot projekt/ostvarenje ovog puta u 2009. godini.

Glasajte za svoje favorite!

Na kraju glasanja ću objaviti rezultate i prošlogodišnje pobjednike.

Naj naslovnica magazina

'Rolling Stone' indonezijsko izdanje / 'Rolling Stone' američko izdanje


'Sunday Times Magazine' / 'Lid' / 'W'


Direktni link za glasanje: Naj naslovnica magazina


Naj photoshoot
Louis Vuitton kampanja za proljeće - ljeto


Louis Vuitton kampanja za zimsku kolekciju


Editorijal za časopis 'W'


Direktni link za glasanje: Naj photoshoot


Najbolja odjevna kombinacija na red carpetu

1. Vanity Fair party

2. Premijera filma Nine

3. Costume Institute Gala

4. MTV Video Music Awards



Direktni link za glasanje: Naj odjevna kombinacija


Najbolje ostvarenje/projekt godine

Možete glasati za više odgovora.

Naj ostvarenje/projekt


05.01.2010. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

:: 'Celebration' infos


Albumi godine

Prema Independent-u, Madonnin album 'Celebration' je 7. najbolji album ove godine.

1 U2 No Line on the Horizon
2 Bob Dylan Together Through Life
3 Antony & the Johnsons The Crying Light
4 Jarvis Cocker Further Complications
5 Manic Street Preachers Journal for Plague Lovers
6 F**k Buttons Tarot Sport
7 Madonna Celebration
8 Lily Allen It’s Not Me, It’s You
9 Jay-Z The Blueprint 3
10 Wilco Wilco

Remix 'Celebration' u Americi

Singl 'Celebration' remix u duetu sa Akonom ima radijsku premijeru za američke slušatelje. Amerikanci će 26. siječnja moći uživati u ovom remixu.

05.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: MADONNA U 2009. GODINI

- Madonna u 2004.*
- Madonna u 2005.
- Madonna u 2006.
- Madonna u 2007.
- Madonna u 2008.

Pregled važnijih dešavanja u 2009. godini u vezi sa Madonninim privatnim životom i karijerom.



21.01. - Britanski časopis 'Hello' je proglasio Madonnu najelegantnijom ženom ikada.

28.01. - Madonnina humanitarna zaklada 'Raising Malawi' je osvojila nagradu Myspace Impact Award zahvaljujući mnogobrojnim glasovima. Impact Award daje veliki publicitet onoj udruzi koja osvoji nagradu i postaju partneri u organizaciji njihovih humanitarnih projekata.

09.02. - Web stranica magazina W je objavila naslovnicu, fotografije Madonne i Jesusa kao i detalje o photoshoopu. Provokativne fotografije Madonne i mlađahnog Brazilca su bile glavna tema u svjetskim medijima.

22.02. - Vanity Fair je priredio after party nakon velike filmske dodjele Oscar. Madonna je zasjenila prisutne svojim mladolikim izgledom.

03.03. - Japanski "Grammy" Gold Disc Awards je dodijelio Madonni dvije nagrade - za najboljeg internacionalnog izvođača godine i za 'Miles Away' kao ringtone godine.

17.03. - Prisustvovala je na zabavi modnog kreatora Valentina Garavanija povodom izlaska dokumentarca 'Valentino: The Last Emperor'. Zabava se održala u njujorškom restoranu Oak Room, te je privukla mnoge poznate ličnosti poput Anne Hathaway, Claire Danes, Agyness Deyn, Helena Christensen i dr.

29.03. - Madonna je doputovala u afričku zemlju Malawi sa svojom djecom i redateljem Nathan Rissmanom te s ostalim prijateljima. Posjetila je mnoga sela sa svojom djecom i tijekom svoje posjete njena menadžerica je potvrdila posvajanje djevojčice Mercy.

03.04. - Tužan dan za Madonninu obitelj, koji je na sreću završio sretno. Malawijski sud je tog dana odbio Madonnnin zahtjev za posvajanje djevojčice Mercy. Ubrzo su je podržale mnoge poznate ličnosti kao i bivši suprug Guy Ritchie. Nakon Madonnine tužbe upućene sudu, odobreno je posvajanje.

08.04. - Madonna je donirala 500,000 dolara za žrtve potresa u talijanskoj regiji Abruzzo. "Sretna sam što mogu pružiti pomoć unesrećenim ljudima iz grada gdje su živjeli moji preci" - izjavila je Madonna.

18.04. - Madonnin drugi lakši pad s konja se desio u Hamptonsu kada je na stazu istrčao paparazzo i preplašio njenog konja.

20.04. - MTV u sklopu svih internacionalnih MTV programa je nagradio video 'Give It 2 Me' platinastom nagradom zbog broja emitiranja od 16,745 puta na MTV programima širom svijeta.

02.05. - Madonna potvrdila rad na novom filmskom projektu 'WE' sa Alekom Keshishianom.

04.05. - Madonna je prisustvovala velikoj svečanosti Costume Institute Gala u New Yorku. Jedna od zasigurno najglamuroznijih godišnjih događanja je održana u njujorškom muzeju Metropolitan, a cjelokupna gala večer je inspirirana proljetnom izložbom u muzeju na temu The Model as Muse: Embodying Fashion. Madonna je odjenula smjelu kreaciju Louisa Vuittona, kratku plavu haljinicu, a pozornost su privlačile i visoke čizme koje su sezale sve do ruba haljine i neobičan šešir u stilu zečjih ušiju.

04.06. - Madonna je treća najutjecajnina poznata ličnost u 2009. prema Forbesu. Također je proglašena kao zvijezda s najvećom zaradom, točnije od 110 milijuna američkih dolara.

05.06. - Izlazak spota 'Miles Away' koji je slabo zapažen na TV kanalima.

26.06. - Preminula najveća glazbena ikona, legendarni Michael Jackson. "Ne mogu prestati plakati zbog ove tužne vijesti. Oduvijek sam obožavala Michaela Jacksona. Svijet je izgubio velikog čovjeka, ali njegova glazba će ostati živjeti! Moje srce ide njegovoj djeci i drugim članovima obitelji."

01.07. - Izašle fotografije za zimsku kampanju Louis Vuitton. Svoje oduševljenje suradnje je posebno izrazio kreativni direktor Marc Jacobs.

03.07. - Modni dizajner Christian Audigier potvrdio suradnju s Madonnom na projektu oko dizajniranja kolekcije s natpisima o Malawiji.

04.07. - Madonna otvorila show 'Sticky & Sweet' po drugi put! Održala je prvi koncert ljetnog dijela turneje 'S&S' u prepunoj londonskoj areni O2! Na koncertu s posebnom koreografijom je odala počast kralju popa.

16.07. - Tragični dan u francuskom gradiću Marseilleu. Dio konstrukcije od pozornice se srušio na šest radnika od kojih su dvojica smrtno nastradala. Madonna je na koncertu u Udinama održala dirljivi govor, te je i posjetila ostale ozlijeđene tehničare i obitelj dvojice nastradalih.

23.07. - Warner Bros. službeno objavio priopćenje za Madonninu kompilaciju 'Celebration' i najavio da će fanovi uživati u 34 pjesme koje su promijenile svijet plus dvije nove 'Celebration' i 'Revolver'. Uskoro je procurio i singl 'Celebration' uz kojeg su svi fanovi plesali uz ritam i tekst pjesme.

07.08. - Najveće razočarenje za fanove iz regiona što se tiče turneje 'Sticky & Sweet'. Hrvatska organizacija Lupa Promotion je otkazala Madonnin koncert u Ljubljani predviđen za 20. kolovoz na hipodromu Stožice. Live Nation nije dao pravi razlog, već su samo naveli zbog 'nepredviđenih razloga. Smatra se da je koncert otkazan zbog slabe prodaje ulaznica i tamošnje nezainteresiranosti za koncert.

15.08. - Na koncertu u Varšavi, 80,000 obožavatelja je poželjelo Madonni sretan rođendan! Prije no što je započela pjevati 'You Must Love Me', publika je počela pjevati u jedan glas happy birthday to you podignuvši papirnata bijela srca! Madonna se zatim obratila se publici i rekla da su joj darovali najbolji rođendanski poklon ikada!

16.08. - Svoj 51. rođendan je proslavila na predivnom turističkom odmaralištu u Italiji na Portofinu. Idućeg dana toplim zagrljajima i poljupcima na brodu je potvrdila svoju vezu sa gotovo 30 godina mlađim dečkom.

24.08. - Najbolji dan u životu mnogih obožavatelja! Taj dan je zasađen duboko u meni, dan kada je Madonna nastupila u Beogradu, na Ušću i ispunila san mnogim poklonicima njene glazbe.

01.09. - Premijera spota 'Celebration' na svjetskim TV programima. Montirane su dvije verzije videa 'Celebration'. Jedna verzija prikazuje samo Madonnu i plesače, dok druga verzija uključuje isječke fanova koji oponašaju Madonnine stilove odjevanja. Cjelokupni projekt videa 'Celebration' je sniman u Milanu i Barceloni. Spot je režirao švedski redatelj Jonas Akerlund, koji je do sada snimio čak pet spotova za Madonnu. U spotu sa Madonnom pleše njena kći Lourdes i dečko Jesus Luz.

02.09. - Madonna je te večeri zatvorila koncertnu turneju 'Sticky & Sweet' u izraelskom gradu Tel Aviv! Izraelski grad Tel Aviv je imao čast zatvoriti turneju sa spektakularnim nastupom Madonne i njena dva pomagača. Madonna nije nastupila s poznatim zvijezdama, ali je imala posebne goste koji su vrijedniji od njih. Njeno dvoje starije djece Rocco i Lola su pokazali na pozornici svoje talente.

03.09. - Madonnina turneja 'Sticky & Sweet' je obilježila glazbenu povijest! Turneja koja je trajala dvije godine je postala najuspješnija turneja solo izvođača u povijesti! 'Sticky & Sweet' je druga najunosnija turneja svih vremena.

13.09. - Madonna je održala dirvljivi govor o najvećoj glazbenoj legendi Michaelu Jacksonu na dodjeli nagrada MTV VMA. Cijeli prevedeni govor ste mogli pročitati na ovom blogu. "Nema sumnje da je Michael Jackson jedan od najvećih talenata koje je svijet imao. Kada je kao osmogodišnjak pjevao, činilo se kao da odrasla osoba tim glasom stišće vaše srce. Kada se kretao, imao je profinjenost Fred Astairea, a udarac Muhameda Alija. Njegova glazba ima dodatni sloj neobjašnjive magije od koje ne bi ste samo željeli plesati već čini da vjerujete da možete letjeli, sanjati, postati bilo što da želite. Jer to je što heroji čine, a Michal Jackson je bio heroj."

18.09. - Izlazak Madonninog albuma 'Celebration' u Hrvatskoj! Album 'Celebration' sadrži 34 remasterirane pjesme koje su promjenile svijet te dvije nove - 'Celebration' i 'Revolver'! Obuhvata cijelu baštinu hitova od prvog singla 'Everybody' do najnovije dance poslastice 'Celebration'! Madonna je snimila dvije nove pjesme. Pjesma za plesni podij 'Celebration' je nastala u produkcijskom timu DJ-a Paula Oakenfolda. 'Revolver' u r'n'b stilu je snimljen u duetu s američkim reperom Lil Wayneom. Postoji bonus pjesma 'It's So Cool' koja se nalazi samo na digitalnom premium izdanju 'Celebration'. DVD 'Celebration - The Video Collection' obuhvata spotove Madonnine dugogodišnje karijere, a izazvao je veliko nezadovoljstvo među fanovima zbog nedostatka nekoliko odličnih spotova.

30.09. - Gostovanje u popularnoj emisiji 'Late Show with David Letterman' je svakako obilježio odlazak Madonne i Davida u obližnju pizzeriju. Poznata je njena izjava iz emisije kako bi radije voljela da je pregazi vlak, nego da ponovo sklopi brak.

04.10. - Madonna i mlada pjevačica Lady Gaga su iznenadile gledaoce pojavljujući se iznenadno u popularnoj američkoj TV emisiji 'Saturday Night Live'! Dvije pop ikone su izvodile šaljivi skeč tijekom dijela showa 'Deep House Dish', a taj video je ubrzo postao senzacija na internetu.

06.10. - 27. godišnjica Madonnine dugogodišnje karijere na glazbenoj sceni.

22.10. - Imao sam priliku uraditi intervju s Madonninim nekadašnjim plesačem Mihranom Kirakosyanom. U suradnji s njegovim menadžerom, odgovorio mi je na postavljena pitanja. 24-četverogodišnji armenijski umjetnik Mihran Kirakosyan je nastupao kao plesač na koncertnim turnejama 'Re-Invention' i 'Confessions', te na mnogim TV nastupima tijekom 'Confessions' ere. Otkrio je kako je biti Madonnin plesač, te je priznao da je Madonna ostala u kontaktu sa svim plesačima.

26.10. - Madonna je svečano otvorila početak projekta za akademiju Raising Malawi Girls Academy koju će pohađati djevojke iz okolnih mjesta Lilongwea. U dvorištu je zasadila drvo te najavila početak izgradnje škole za djevojčice iz siromašnih područja. Cilj cjelokupnog projekta humanitarne udruge Raising Malawi jeste pripremiti djevojke da postanu nove žene lideri u svijetu. Posebnu važnost će pridavati matematici i znanstvenim aktivnostima.

09.11. - Madonna je tog dana doputovala u Brazil, točnije u Rio De Janeiro zbog susreta sa brazislkim bogatim poduzetnicima i kako bi zajedno skupili novac za pomoć humanitarnim i društvenim projektima u siromašnim četvrtima diljem Brazila.

25.11. - Peta godišnjica postojanja mog bloga. Do tog dana ukupno 60 mjeseci ste uživali u čitanju svježih informacija i mnogih zanimljivosti koje sam svakodnevno objavljivao.

11.12. - Billboard je proglasio Madonnu najuspješnijim izvođačem desetljeća na američkoj top listi Dance Club Play. Ukupno ima 40 singlova na broju jedan spomenute top liste. Njen hit singl 'Hung Up' je proglašen nauspješnijim singlom na Dance Club Play Songs ikada u povijesti!

11.12. - Madonna je ženska izvođačica sa najuspješnijim koncertima ovog desetljeća! Na Billboardovoj top listi Top Touring Acts je zauzela 3. mjesto, a ispred nje su The Rolling Stones i U2. U posljednjih deset godina održala je četiri turneje 'Drowned World' (2001.), 'Re-Invention' (2004.), 'Confessions' (2006.) i 'Sticky & Sweet' (2008./2009.) koje su joj donijele zaradu od vrtoglavih 801,299,671 američkih dolara! Na Madonninim koncertima je prisustvovalo 6,387,124 obožavatelja, održala ih je 248 od kojih je 244 rasprodano.

15.12. - Madonna se pojavila na premijeri mjuzikla 'Nine' u njujorškom teatru Ziegfeld Theatre. Prisutni su bili potpuno očarani Madonninim mladolikim izgledom, te je zasjenila ostale zvijezde.

16.12. - Objavljene su prve fotografije Madonnine kampanje 'Dolce & Gabbana' za proljetno - ljetnu kolekciju 2010. Slike je snimio Steven Klein, a Vanity Fair će ih prvi objaviti. Madonna je predstavljena kao snažna, putena žena u stilu slavne talijanske glumice Anne Magnani. Kampanja je inspirirana talijanskim neorealizmom, jednim od najslavnijih filmskih pravaca u povijesti svjetske kinematografije.

18.12. - Madonna je zahvaljujući svojim humanitarnim radom proglašena jednom od najvećih filantropa među poznatim ličnostima i nalazi se na 2. mjestu najvećih zarada ostvarenih za humanitarne udruge.

21.12. - Prema istraživanju britanskih medija, Madonna je najpopularnija zvijezda u posljednjih 10 godina i time je postala zvijezda o kojoj se proteklih 10 godina najviše pisalo u medijima.

22.12. - United World Charts je objavio listu najuspješnijih izvođača i pjesama u povijesti glazbe. Madonna je najuspješnija pjevačica i to je čini 3. na listi, a ispred nje su Beatles i Elvis Presley. 'Hung Up' je proglašen 7. najuspješnijim hitom ikada.

03.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

:: Madonna proslavila Novu godinu na Maldivima

Za doček Nove godine Madonna je odabrala otočnu državu Maldivi. Madonnin trener Joshua Holland je objavio fotografije sa Maldiva na svom facebook profilu na kojima se može vidjeti Jesus Luz, Mercy i dadilje.

03.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Madonna priprema remixe

Izgleda da Madonna priprema remix album ili nešto više u novoj 2010. godini. Snimljen je remix za najveći klasik 'Like A Prayer', kao i za 'Holiday' i 'Into The Groove'. Sva tri remixa će ugledati svjetlo dana ove godine u Velikoj Britaniji i Australiji. Još nije poznato da li će biti dostupni kao download ili na nekom albumu.

03.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

:: Spisak Madonninih pjesama za Glee

Američka TV serija Glee će imati posebnu epizodu gdje će izvoditi Madonnine najveće hitove.

Borderline
Open Your Heart
Burning Up
4 Minutes
Crazy For You
Like A Virgin
Like A Prayer
What It Feels Like For A Girl
Vogue
Express Yourself

03.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #