:: Stefano i Domenico o kampanji

Stefano Gabbana i Domenico Dolce su još jednom iskazali za magazin 'W' svoje oduševljenje suradnjom s Madonnom za kampanju 'Dolce & Gabbana' proljetno - ljetne kolekcije za 2010. godinu. Dizajnerski duo možda preuveličava stvari u intervjuima, ali uloga kućanice koja obavlja svakodnevne kućanske poslove svakako predstavlja novi identitet za najpoznatijeg svjetskog kameleona. Kampanja će biti službeno predstavljena u svijetu u veljači sa devet fotografija u crno bijeloj tehnici.



Domenico je rekao: "Prije 25 godina smo se pojavili na modnoj sceni sa izrazito talijanskom kolekcijom, stoga smo odlučili da je ovo vrijeme proljeća prava prilika da se vratimo korijenima!" Stefano Gabbana očaran fotografijama, izjavio je: "Ovo je prava ludnica! Madonna pere posuđe! Ovo će poljuljati scenu!"

"Postoje mnogi talijanski simboli na slikama, posebno religijski", misleći na križ oko Madonninog vrata. Tu je i mjedeni krevet, karakteristično za domove na Siciliji. "Nije problem u tome da li Madonna više želi odjenuti crnu haljinu ili onu sa uzorcima cvijeća. U pitanju je raspoloženje, više nego sami odabir odjeće", dodao je Domenico.

Madonna na jednoj slici melankolično gleda u daljinu, dok joj suze idu niz obraze nakon što je pročitala pismo od svog voljenog. "Madonna je zaista plakala! Nije glumila!", potvrdio je Gabbana.


26.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #