:: Slike sa snimanja kampanje

U novom broju talijanskog magazina Chi, modni dvojac Dolce & Gabbana je otkrio pojedinosti sa snimanja kampanje koju predstavlja tko drugi nego Madonna.

Stefano i Dominico već 20 godina gaje prijateljstvo s Madonnom. Tijekom snimanja kampanje na Manhattnu se nisu slagali oko izbora odjeće koju će upotrijebiti, međutim, na kraju su se svi jednoglasno složili, priznao je Stefano. Kampanja prikazuje prirodni izgled pop dive. Odjeća koju nosi Madonna je posebno kreirana za nju, a Domenico je dodao da Madonna ima savršenu figuru tijela i naglašene obline.




Stefano je priznao da su teško donijeli odluku o izgledu fotografija. Razlog što su u crno bijeloj tehnici je taj što im je cilj bio pobliže prikazati kampanju u stilu talijanskog neorealizma.

"Tražili smo razne fotografije za ideju kampanje, naročito od glumica poput Monice Vitti i Anne Magnani. Prije snimanja, Madonna je gledala film Monice Vitti "Deserto Rosso" od redatelja Michelangela Antonionia i naprosto se oduševila. Stoga smo donijeli slike Monice Vitti iz tog filma", izjavio je Stefano.

"Kada je Steven Klein započeo fotografirati, činilo se da smo na setu jednog filma. Madonna nije obraćala pažnju na poze, čak je pjevušila dok je prala posuđe. Ako je u blizini čaša za pranje, naći će se odmah u Madonninim rukama", obojica su priznali da je Madonna vješta u kuhinjskim poslovima.



15.01.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #