:: Madonna nastupa na 'Hope For Haiti'!

Madonnina službena web stranica je potvrdila Madonnin nastup u emisiji 'Hope For Haiti', globalnom teletonu koji će biti održan sutra, 22.01. Madonna će izvesti jedan klasik zajedno s gitaristom Monte Pittmanom.

Službeno priopćenje glazbenog TV programa MTV Adria:

Povodom razarajućeg potresa na Haitiju, MTV Networks predstavlja 'Nadu za Haiti', globalni teleton koji će se u noći između 22. i 23. siječnja 2010. od 02:00 ujutru emitirati na regionalnom MTV-u. Emisiju će bez reklamnih blokova emitirati mreže ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 i CMT. 'Nada za Haiti' emitirat će se na TV stanicama širom svijeta, između ostaloga na MTV Networks International, CNN International i National Geographic.

Voditelji emisije Nada za Haiti bit će George Clooney u Los Angelesu, Wyclef Jean u New Yorku i CNN-ov novinar Anderson Cooper s Haitija. Dvosatni teleton emitirat će se iz New York Cityja i Los Angelesa, a sastojat će se od glazbenih nastupa i pojavljivanja poznatih osoba koje će biti najavljene prije samog događanja, te od novinarskih izvještaja uživo sa CNN-a.

Pjesme izvođača koji će sudjelovati u telethonu moći će se kupiti na internetskoj stranici iTunes. Prikupljena sredstva podjednako će podijeliti sedam dobrotvornih organizacija koje trenutno djeluju na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni križ, UNICEF, zaklada Yele Haiti, The Clinton Bush Haiti Fund i Program Ujedinjenih naroda za hranu.

Društvene mreže Facebook i MySpace službeni su partneri koji će pomagati prikupljanju donacija i uključivanju u teleton.

MTV, noć između petka i subote (22. na 23. siječnja 2010.) od 02:00 po lokalnom vremenu!

22.01.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #