Torta za
Mihaelovo sutrašnje, zakašnjelo slavlje rođendana,
ispadnu 2 štruce pa smo jednu vec smazali
Sastojci
biskvit x 2 3 jaja
3 žlice šećera
2 žlice brašna
1 žlica kakaa
1/2 praška za pecivo
krema
3 pudinga od čokolade
7 žlica šećera
3 žlice gustina
2 rebra čokolade
1 l mljeka
1 margarin
0,5 l sl.vrhnja
Priprema
za biskvit umutiti jaja sa šećerom , dodati brašno kakao i prašak za pecivo, peći u velikoj tepsiji na foliji u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko desetak minuta treba paziti jer biskvit je dosta tanak, tako dva puta , gotovi biskvit prerezati u tri trake
za kremu razmutiti puding od čokolade sa šećerom i gustinom , u litri mljeka istopiti čokoladu i ukuhati puding kremu ostaviti da se ohladi zatim u nju dodati izrađeni margarin
izlupati slatko vrhnje i filovati kora-krema-šlag, kora-krema-šlag, kora-krema-šlag
dobijete dvije štruce odnosno dva kolača