Lazanje Plemeniti Drugi

nedjelja, 24.06.2007.

Uvod u seks...

Ovo je post o seksu. Posvećen samo i isključivo božanskom osjećaju stapanja s drugom (ili dvije ili više) osobom u zajedničkom cilju postizanja tjelesnog užitka nedostižnog intezinteta. Jednostavnije rečeno, radi se o jebanju, karanju, lizanju, pušenju kurca, drkanju i svršavanju (po sisama). Ništa manje, a dali i više stvar je individualnog pristupa.

Ja se volim seksati! Pardon, ja se obožavam seksati! To je rečenica koju bi svatko trebao bii u mogućnosti iskreno izreći pred svjedocima. Ako ne može, seks nikada necu biti više od pukog ispunjavanja animalnih potreba ili bračnih dužnosti. Drkanje penetracijom kako ja to volim nazvati. Treba zaista voljeti to, uživati u svakom pokretu, u svakom mirisu, u svakom dodiru, u svakom uzdahu, u svakoj maloj grubosti, u savršeno tempiranoj velikoj grubosti, u grebanju do krvi, u nabijanju duboko, u primanju i u davanju. Ja to volim. Sve to. Zato sam i dobar u krevetu. Ne hvalim se, jednostavno jesam jer sam veći dio puberteta bio opsjednut time i iz dana u dan sve se više obrazovao, učio slušati svoje tijelo, učio slušati žensko tijelo, skupljao iskustva, dobra i loša...sve što je proces učenja koji ne staje jer želim još više znati, još bolje znati slušati, biti još bolji.

Veličina kurca je sporedna stvar cijele priče. Ja imam kurac. Nemam kurčinu, ali nemam ni pišu. Imam kurac. Standardni. Meni mali zbog vizualnog dojma, ženama presavršenodovoljan. Point je da je svaki kurac dovoljno dobar ako radi. Ako stoji i stoji i stoji i stoji i diže se i diže i diže i po narudjbi i po osjećaju i po milovanju i usred noći i usred jutra, dovoljan je. Ako ne radi i ne stoji, idite doktoru. Za vrijeme dok se liječite ako vam je partnerica nezadovoljena onda imate problem.

Postoji pattern. Pattern je da ljubavnice, fuck frendice, bilokakve "druge" žene u životu s kojima niste u vezi/braku, a one su OBAVEZNO svjesne da su "druge po redu", vole biti jebene. One vole da ih se jebe muški, animalno, duboko, grubo i dominatno. Primjetite da isto tako žene nikad ne bježe sa ljubavnikom koji je nježan, da nikada ne napuštaju dečka zbog nekoga tko je sladak jer je donio cvijeće...uvijek je stvar da idu sa najvećim kretenom koji izgleda da ce pogledom pobiti pol birtije. Nije to zato što voli grubijane. Nego zato što [pogrešno] retpostavlja da će je on izjebati kako treba.

Primitivno, ali je pattern i čast iznimkama koje potvrđuju pravilo.

Dosta za danas. Već mi na glomazni erektirani muški spolni organ ide ova namjerna bezrazložna apstinencija...

- 22:33 - Jesu ti dobre lazanje? (21) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

subota, 16.06.2007.

Meni se ona svidja...

....jako jako jako



ludzujo

- 22:46 - Jesu ti dobre lazanje? (9) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 13.06.2007.

kad je već mlad zaljubljen i pička

i to osjecajna pička, ajmo mu pomoći.

Dakle napalio se na neku djevojku na četu i nešto je sjebao pa šalje okolo na portale spam i mole da mu objave. Budem mu pomogao.

Pismo počinje ovako:

Za Magali.....

..nije bitno tko će pročitati ovo pismo, pišem ga samo da ga pročitaš ti.....

Kako je pogrešan svaki moj dan, u kojem nisi ti....ni jedna ova riječ nije dovoljna da ti opišem kako mi trebaš.

Ušla si u moj život na tako čudan način, neznano, tiho.....učinila si ovog čovjeka tako boljim, bila si moj zagonetan osmijeh, bila si moje išćekivanje noći...nada u svaki novi trenutak koji će se činiti kao vječnost. Svaki dan bila si nešto novo..a sad, postala si moje buđenje....ni zora te ne može zamijeniti, ni sunce me tako ne može ugrijati....ni kiša me tako ne može namočiti....da kroz mene prođe osjećaj kao da ležim na cesti potpuno gol.

nastavak na:
http://www.net.hr/webcafe/page/2007/06/12/0242006.html

.

- 11:53 - Jesu ti dobre lazanje? (5) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

utorak, 12.06.2007.

Bludnice i murphy

Masu me guzica i sisa uhodi u stilu SIS-a
Pitaju me “Di si?!”, da di san
Sise i bulje u mene bulje
U psisi progone me misli o sisi
Dojke, dvojke, trice, četvorke, petice
Šestice, sedmice, osmice
Šire mi se nosnice
Obline atributi, u glavi mi se muti
Od mesa šta mješa u stanju san fleša
Oće me u ludnicu, gledan u guzicu a ona me gleda,
gleda me i kaže mi “Prrrrrr!”

Jebe mi se...načisto. No to se podrazumijeva, nešto drugo je problem. Murphy je očito sve bludnice ovoga milijunskoga grada poslao meni pred oči da se šeću u ljetnim majčicama. I isto tako me je ostavio da idem pješke i idem javnim prijevozom gdje kao što i pogađate sve vrvi bludnicama. Što je najgore...a ima i gore, ali ovo je najgore. Sve gledaju u mene...i to onako pohotno sa pogledom u očima koji kaže "uzmi me grešno odmah i sad grrr".

Nije to slučajno, jer slučajnosti rijetko postoje ako i uopće postoje.

On the other hand ekstremno dobro se ovako suzdrzavati ovako i gledati ih s visoka. Nego...imam radni dan oko 13-14 sati dnevno...a trebao bi kao i učiti za ispite. I bludnice...ai pritiska. Jedan veliki mazohistički dio mene sad trlja ruke, oblači zaštitno odijelo (skoro rekoh kondom op.a.) i ide sa oružjem nuklearnim i opasnim u boj. Zadatak br jedan - preduhitriti bludnice...idem autom danas, čim zube operem.

5:55 przim pornjavu ekipi iz firme gdje me moja plaća da radim i pišem blog....oh my god how lame is that

- 05:55 - Jesu ti dobre lazanje? (6) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

ponedjeljak, 11.06.2007.

Soweto

Žmiriti i slušati!



LP

- 04:06 - Jesu ti dobre lazanje? (2) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

nedjelja, 10.06.2007.

Orgasmic diet

ŠTO JESTI I ZAŠTO

JEDITE: 30 posto proteina
To uključuje meso, perad, jaja, mliječne proizvode, mahunarke i malo ribe.
ZAŠTO? Dijeta koja se temelji na puno proteina, a malo ugljikohidrata podiže razinu testosterona - a upravo taj hormon upravlja seksualnom željom kod žena.

JEDITE: 30 posto određenih masti
Dobre masti su monozasićene masti koje uključuju maslinovo ulje i zasićene masti kao što su mliječni proizvodi, meso i perad.
ZAŠTO? I ove namirnice povećavaju razinu testosterona, što će oživiti vaš libido i povećati vašu sposobnost doživljavanja orgazma.

JEDITE: 40 posto ili manje ugljikohidrata
Iz prehrane izbacite ili smanjite unos bijelog kruha, šećera, krumpira i slatkih deserta.
ZAŠTO? Smanjivanje ili izbacivanje ove hrane iz prehrane spriječit će visoku razinu serotonina, neuroprijenosne kemikalije koja upravlja funkcijama poput fine kontrakcije mišića, temperature, apetita i slično. No, iako je to izravno nebitno, velika razina ove tvari utječe na smanjene seksualne preformanse, a to je upravo ono što ne želimo, zar ne?


Što ja jedem kad sam na dijeti ili kada treniram?
40% proteina, 30% zasićenih masti (ne određenih novinarčići moji) ostatak kompleksnih ukljikohidrata.

Zašto?
Zato što je dobro za mene. Zato što mi muskulatora ostaje ili se razvija, zato što se pojačano troše zalihe masti pohranjene već u tijelu, zato što ne nakupljam vodu...zato što to tako mora biti i svi sportaši na svijetu koji imaju nutricioniste tako jedu.

Posljedica?
Ništa ozbiljno, samo sam blago unezvjereno napaljen čitavo vrijeme.

BTW ako već pazite na serotinin...izbaciti čokoladu jer ona je poznata po podizanju razine serotinina u mozgu :D

- 00:26 - Jesu ti dobre lazanje? (7) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

subota, 09.06.2007.

2 milimetra tkanine do frigidnosti

Jednom davno čitao sam i ja klik. Ono standardna poza, wc školjka, 4 zida, klik/autklub/
menshealth/
nekatrećamaloumnasasvimnovinarski
senzacionalistickinapisanagomilaslova i 10 stvari koje žene najviše "ohlade" tokom seksa. Meni "ohladiti" zvuci glupo, pa cemo smisliti novi naziv za tu izazvanu frigidnost. Recimo izgidnost. Tako je...izgidnost - izazvana frigidnost.

Uglavnom, broj jedan najvećeg izazivača izgidnosti su bile...tararara...oznake svakog lokalnog hercegovca, bijele sportske čarape na golom tijelu za vrijeme seksa.

I sad si ja vrtim scenu...ono ero s onoga svijeta lagano nježno obradi damicu tako da joj zamaše ključevima tatinog okana merced`ca, a ona nije laka...pa otrči još jedna krug po dvorištu riječima "ah ma ja ti uopće ne volim aute i ne gledam to kod dečkiju"...onda se spotakne i padne na pijetla. Ispala fina i dobila...pijetla.

I uglavnom ulaze oni u stan, lagano on navali taktično na nju poput napaljenog pterodaktila zlotvora. I skine ju, on se malo opire, no sve je to dio igre....nije ona takva inače, nebi onda došla u stan, ma nebi ona najradije dala, pa uopce se ne poznaju...to su riječi koje izviru iz nje dok mu otkopčava hlace. I krenu lagano u offsajd penetrirati, pa vako pa nako...pa poza ova pa poza 69...i lagano između pljuckanja dlaka iz usta usred oralno - jezične akcije primjećuje bijele sportske čarape sa adidas trolistom na nogama.

To je to...kraj priče...odmah je suha i spremna ko šmirgl papir za penetracije. Proklinje kožna sjedala i što nije dala onom liku sa bmwom. Mozda bi skinuo carape

Stoga djeco...skinite čarape...sitnice su bitne. 2mm pamuka upropaštava stvar :D

- 10:41 - Jesu ti dobre lazanje? (9) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

petak, 08.06.2007.

Trebate bolju ocijenu na faxu?

Kupite bombone...

- 04:23 - Jesu ti dobre lazanje? (7) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 06.06.2007.

Radije bi čokoladu nego seks

Čitam malo po netu napise novinara, a svi znamo kako ja mišljenje imam o njima. Oni koji neznaju - ne baš najbolje, a pošto sam i ja pisao neke članke koji i da danas stoje na netu mora se priznati da je sve čudno to u mojim stavovima.

Uglavnom šta čitam:

Čak 52 posto žena radije bi provele večer s tablom čokolade nego s muškarcem, pokazalo je ispitivanje provedeno među 1500 Britanaca.

Kako je rekla jedna od ispitanica, glavni razlog tome je što "čokolada pruža zajamčeni užitak".

"Čokolada te nikada neće razočarati", dodala je.


I sve bi to bilo super...nego istraživanje je sponzorirao najveći proizvođač čokolade te europske zemlje.

Razmisljanje...pa za koji muški spolni organ uopće razdvajati ta dva užitka. Za ljubitelje seinfelda i one koji su pročitali nešto o onim uvjetovanim refleksima iz prošlog posta vjerojatno se pitaju gdje su već vidjeli spoj hrane i seksa. George Costanza je imao jednu divnu epizodu kad je imao ideju da spoji dva životna najbolja užitka. Seks i hranu. Tako je poceo za vrijeme radnje, koju mi ekstra turbo jako čedni hrvati smatramo prostom, a vjerojatno bi se preko 60% nacije pojebalo za 2€, jesti. Nakon nekog vremena shvatio je da je najpraktičnije jesti šunku.

Što se dogodi kad nakon nekog vremena uživanja u šunki? Naš junak iz priče, George počinje patiti od erekcije čim okusi šunku. Patiti doslovce jer to murphijevom zakon, a on nikad ne spava, takve stvari se uglavnom događaju kod mame na ručku ili na nekom sličnom događaju.

Moral of the story? Jedite čokoladu za vrijeme, prije i nakon seksa. Onda dođite meni...kupi čika bonu...i ladu...

Stvarni moral of the story? Haha! Pa kakvi to kvazimužjaci žive u toj zemlji da razočaravaju toliko žene koje potom pribjegavaju čokoladi?

* nek se objavi u 20:30...dok sam ja na sales seminaru nekom JAKŠEMAŠ

- 20:30 - Jesu ti dobre lazanje? (9) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

utorak, 05.06.2007.

Apstinencija epilogue

Razmišljao sam malo. Zapravo puno,ja neznam baš malo ništa raditi osim spavati. Volio bi jednom puno spavati. Kako bi to bilo odlično da se naspavaš nekih oku ugodnih 12-ak sati. Odmor za duh i tijelo...

Nego di smo stali...ah da...kod moje apstinencije. Razmišljao sam o uvjetovanim refleksima i placebo efektu. Što su uvjetovani refleksi? Recimo ovako...imate psa. Lijepog velikog jakog... ma savršenog. Hranite ga tri puta dnevno, njegujete, šetate i jednog dana uvedene novi ritual. Recimo ovako...kad god mu dajete hranite zvonite zvoncem. Svaki dan, kada god mu date hrane zvonite i tim zvoncem.

Što će se dogoditi? Probajte sada samo zazvoniti zvoncem. Ma koliko god taj pas bio sit počet će mu sline curiti i biti će nervozan i gladan. A hrane još nema...samo zvonce.

Druga stvar...placebo efekt. Placebo efekt znate što je, ako ne...tamo je riječnik stranih riječi.

Naime zašto to pišem...jučer otkada sam objavio svijetu svoju apstinencijsku odluku osječam se nekako jebežljivo. Očekivao sam da će tako biti, ali potajno sam se nadao izlazu iz tunela bez posljedica. E pa lagano sam u adidas modu. Adidas = all day I dream about sex.

Zapravo sam sebe nekad iznenadim. Ali not to worry, popustiti ne mislim. Rijetko kad u biločemu to radim. Zapravo cijelo vrijeme razmišljam kako je sve 2 easy. Treba mi žensko koje bi trebalo me još provocirati, a da ne zna za moju odluku. Ili zna...ali onda nije fora. Ili zna a pravi se da ne zna. Točno to...dobitna kombinacija.

U to ime neki piju, a ja razmišljam o blogu "dobrovoljniapstinenticar" ukojembi iz dana u dan pisao zgode i nezgode šegrta hlapića, male sa dobrim sisama, male sa dobrom guzom, milficom* ili trećim bićem koji dijeli kisik s nama na planeti.

Nisam plitak - volim duboki dekolte!

np: Erotic Lounge 5 - Secret Affairs.mp3

*milfica - MILF - Mature I would Like to Fuck - izraz koji se koristi za ženu stariju od 30 godina privlačne vanjštine i jako izražene svijesti o svojoj seksualnosti koja je na vrhuncu

- 20:43 - Jesu ti dobre lazanje? (8) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

nedjelja, 03.06.2007.

Ideja apstinencijska

Imam ideju....imamo dobro ideju čak.

Dakle, zašto nebi ja apstinirao od sexa. Onako skroz na skroz. E viš budem...recimo do 1.7. za početak.

Nema normalnog seksa, nema u pičku, nema pušenja, nema primanja drkice, nema ništa što moj spolni organ nadražuje od strane druge osobe.

Da stvari budu zanimljivije i da budem znatno više u iskušenju može se sve raditi samo dok su moje gaće na meni i spolni prgan u njima. Dakle ima drpanja, ima lianja, ima griženja, masiranja, čupanja, diranja, nadražvianja, izazivanja i sličnih radosti.

Naaajs :D

- 23:48 - Jesu ti dobre lazanje? (12) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

subota, 02.06.2007.

Cilj

Kako sam? Nikad bolje.
Zašto si ti nikad bolje?
Zato što imam mogućnost...i ja ću uspijeti.

slijedeće proljeće kupiti ću si OVO

Koliko to košta?
79990kn

Što ćeš si još kupiti godine nakon toga?
Ovo, ali puta 2 jer su dvije godine

Što je glavno?
Da svaki dan napravim barem jedan mali korak prema svome cilju. ako preživljavam iz mjeseca u mjesec...onda radim korake, ali u mjestu.

Što si napravio u zadnjih 6 mjeseci?
Portfelj osobni je uz redovna primanja narasao za 60,2%. Za samo 6 mjeseci.

P.S. Pao sam na kilaži 5kg i ide još prema dolje, cure nema ni na vidiku...uf da je samo mrvicu više vremena da malo spice upamo situaciju

- 20:57 - Jesu ti dobre lazanje? (6) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije