Lazanje Plemeniti Drugi

subota, 09.06.2007.

2 milimetra tkanine do frigidnosti

Jednom davno čitao sam i ja klik. Ono standardna poza, wc školjka, 4 zida, klik/autklub/
menshealth/
nekatrećamaloumnasasvimnovinarski
senzacionalistickinapisanagomilaslova i 10 stvari koje žene najviše "ohlade" tokom seksa. Meni "ohladiti" zvuci glupo, pa cemo smisliti novi naziv za tu izazvanu frigidnost. Recimo izgidnost. Tako je...izgidnost - izazvana frigidnost.

Uglavnom, broj jedan najvećeg izazivača izgidnosti su bile...tararara...oznake svakog lokalnog hercegovca, bijele sportske čarape na golom tijelu za vrijeme seksa.

I sad si ja vrtim scenu...ono ero s onoga svijeta lagano nježno obradi damicu tako da joj zamaše ključevima tatinog okana merced`ca, a ona nije laka...pa otrči još jedna krug po dvorištu riječima "ah ma ja ti uopće ne volim aute i ne gledam to kod dečkiju"...onda se spotakne i padne na pijetla. Ispala fina i dobila...pijetla.

I uglavnom ulaze oni u stan, lagano on navali taktično na nju poput napaljenog pterodaktila zlotvora. I skine ju, on se malo opire, no sve je to dio igre....nije ona takva inače, nebi onda došla u stan, ma nebi ona najradije dala, pa uopce se ne poznaju...to su riječi koje izviru iz nje dok mu otkopčava hlace. I krenu lagano u offsajd penetrirati, pa vako pa nako...pa poza ova pa poza 69...i lagano između pljuckanja dlaka iz usta usred oralno - jezične akcije primjećuje bijele sportske čarape sa adidas trolistom na nogama.

To je to...kraj priče...odmah je suha i spremna ko šmirgl papir za penetracije. Proklinje kožna sjedala i što nije dala onom liku sa bmwom. Mozda bi skinuo carape

Stoga djeco...skinite čarape...sitnice su bitne. 2mm pamuka upropaštava stvar :D

- 10:41 - Jesu ti dobre lazanje? (9) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije