Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

Apstinencija epilogue

Razmišljao sam malo. Zapravo puno,ja neznam baš malo ništa raditi osim spavati. Volio bi jednom puno spavati. Kako bi to bilo odlično da se naspavaš nekih oku ugodnih 12-ak sati. Odmor za duh i tijelo...

Nego di smo stali...ah da...kod moje apstinencije. Razmišljao sam o uvjetovanim refleksima i placebo efektu. Što su uvjetovani refleksi? Recimo ovako...imate psa. Lijepog velikog jakog... ma savršenog. Hranite ga tri puta dnevno, njegujete, šetate i jednog dana uvedene novi ritual. Recimo ovako...kad god mu dajete hranite zvonite zvoncem. Svaki dan, kada god mu date hrane zvonite i tim zvoncem.

Što će se dogoditi? Probajte sada samo zazvoniti zvoncem. Ma koliko god taj pas bio sit počet će mu sline curiti i biti će nervozan i gladan. A hrane još nema...samo zvonce.

Druga stvar...placebo efekt. Placebo efekt znate što je, ako ne...tamo je riječnik stranih riječi.

Naime zašto to pišem...jučer otkada sam objavio svijetu svoju apstinencijsku odluku osječam se nekako jebežljivo. Očekivao sam da će tako biti, ali potajno sam se nadao izlazu iz tunela bez posljedica. E pa lagano sam u adidas modu. Adidas = all day I dream about sex.

Zapravo sam sebe nekad iznenadim. Ali not to worry, popustiti ne mislim. Rijetko kad u biločemu to radim. Zapravo cijelo vrijeme razmišljam kako je sve 2 easy. Treba mi žensko koje bi trebalo me još provocirati, a da ne zna za moju odluku. Ili zna...ali onda nije fora. Ili zna a pravi se da ne zna. Točno to...dobitna kombinacija.

U to ime neki piju, a ja razmišljam o blogu "dobrovoljniapstinenticar" ukojembi iz dana u dan pisao zgode i nezgode šegrta hlapića, male sa dobrim sisama, male sa dobrom guzom, milficom* ili trećim bićem koji dijeli kisik s nama na planeti.

Nisam plitak - volim duboki dekolte!

np: Erotic Lounge 5 - Secret Affairs.mp3

*milfica - MILF - Mature I would Like to Fuck - izraz koji se koristi za ženu stariju od 30 godina privlačne vanjštine i jako izražene svijesti o svojoj seksualnosti koja je na vrhuncu

Post je objavljen 05.06.2007. u 20:43 sati.