Lazanje Plemeniti Drugi

nedjelja, 30.04.2006.

Životna nepravda

Uspavana ljepotica...khm...upsavani ljepotan se budi iz sna pravednika koji je poceo oko 5:15a.m. Trlja oči, skida gornji dio pidjame jer je tako jebeno dobro bit u toplesu. Vadi se whey sa novog trenda unutarneg uređenja iliti fensi Intirijor dizajns, sa podne police. Ide se pravac najvažnijoj stvari u tom trenu...frižideru. Zdjelica, unutra par oraha usitnjenih na par komada rukama jer treba omega 3 masti, malo zobenih jer treba sporih ugljikohidrata ujutro, šaka kornfleksa jer treba brzih ugljikohidrata za budjenje i trdin trdin...telefon zvoni:

AJ - akcijski junak, ljepotan
T - tetka

AJ: Molim?
T: jesi se probudio mali?
AJ: Ma naravno, kako da ne (pritom ovlaš vadeći krmelje)
T: Jel možemo mi doći onda po kolače?
AJ: kakve kolače?
T: majka tvoja je spremila rekla je da su doma negde
AJ: Ahaaaaaa ti kolači (iako nema junak pojma o cemu prica)
T: OK, dok se Romeo spremi (njen sweetheart) doci ce po to
AJ: ok vidimo se

Vraćamo se u akciju, vadi se shaker, 30gr wheya, 3dcl mlijeka...shake shake shake...mmm popije se pjena i ostatak se prelije po sastavu zdjelice iz gornjeg paragrafa prije transkripta telefonskog razgovora. Žličica i mljac mljac

15 minuta kasnije, već se trenirka fura...i majca...driiiiin netko zvonom prekida moj attention whore tren citanja mailova (bio je smao jedan i to od dvije recenice pa cu im oprostiti).

MZ - misteriozni zvonioc aka Romeo
NJA - njegov sidekick aka My sestrična
AJ - akcijski junak, ljepši nego ikad

MZ & NJA: Mi smo došli
AJ: O krasno (razmisljajuci pritom o tome da nije ni pogledao di su kolaci)
AJ opet: Evo sad cu vam donesti
-----> na balkonu rolada i tepsija kremšnita <-----
AJ: Kolko vi kolača trebate uzeti?
MZ: Pa valjda dva...
AJ: (pas mater kud bas oba)

Moral of the story: Spletom okolnosti i upućenosti u situaciju od nekih strana oba kolača se napustila dvoje junačke samo tako. Nije jendostavno bilo vremena za reakciju....da se uzme metak umjesto drugoga, nego su jednostavno oba pala. Ta tepsija kremšnita i akcijsku junak su se mogli tako lijepo družiti. Svašta bi si govorili, saptali, dirali bi se usnama. a ovako je sve uništeno. ŽIVOT NIJE PRAVEDAAAAAAAAAAN!!!!

- 14:30 - Jesu ti dobre lazanje? (19) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

petak, 28.04.2006.

You push me

You push me to go the extra mile
You push me when it's difficult to smile
You push me, a better version of myself
You push me, only you and no one else
You push me to see the other point of view
You push me when there's nothing else to do
You push me when I think I know it all
You push me when I stumble and I fall

Ja volim adrenalin. Ne, nisam budala da skacem sa stijene, seksam u katedrali, zajebavam policiju, nego volim jednu posebnu vrstu. Volim, pardon obožavam kada sam ja taj koji sebi izaziva adrenalin. Dakle kada sam ja taj koji vozi auto/motor, kada sam ja taj koji odlucuje kad ce skociti iz aviona i otvoriti padobran, kada mi mozak radi 100 na sat i zna da nesmije pogriješiti/previdjeti/zanemariti jedan od mogućih raspleta. Kada sjebem da sam ja kriv, ali da i znam da sam JA sjebo jer sam u tom trenutku bio high.

Strah tada nije prisutan, strah je prisutan kada mislis oce li bungee uze puknuti jer se lik koji veže sinoc zapio ko budala i nije mu ga se dalo mijenjati jer je sve pare spiskao ili kada te netko vozi jer tko zna da li je on svjestan i ima toliki input podataka ko ja u tom trenu i hoce li predvidjeti sve moguće rasplete situacije. Strah sjebava cijelu koncepciju. Poštovanje prema godpodinu murfiju koji veli da kad god moze poci po krivu da ce i biti tako je tu u obliku svih viših sila mora biti jednostavno integrirano u način razmišljanja u kritičnim situacijama.

Ali to je tako dobrooooooooooooooooooooooo

Every race I win (to go the extra mile)
Every mood I'm in (when it's difficult to smile)
Everything I do (a better version of myself)
I owe it all to you (only you and only you and only you)
Every move I make (to see the other point of view)
Every step I take (when there's nothing else to do)
Every thing I do (I think I know it all)
It's all because you push me

- 15:59 - Jesu ti dobre lazanje? (13) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 26.04.2006.

Ovce i novce



Prvo...ova cura je jedna od najsladjih cura ikad. Ne zanima me vaše mišljenje o tome.

And again...znate one cure iza kojih možete pjevati:
"Ona voli kad na nju se pare troše
Ona voli dečke kaj skupe aute voze
Ona može dobit sve što hoće
Koga ona voli?
Ona voli novce"

To su one iste cure koje su bile osrednje u osnovnoj školi....njima su se pokazivale prve erekcije kao izbočine na hlačama. S njima se pričalo da li se može zatrudniti ako popuši....igrala se boca istine, suši puši, dodirni sisu i bježi, te ostaje zanimljive ranopubertetske igre mladih i wannabe potentnih.

Malo su odrasle, otkrila se šminka, puno su prehodale, a sad bi se i vozile. Dobar je osjećaj kada dvjesto konjiča plane. Dal smo zgodni mi il je zgodan model vozila?

teorija evolucije kaže da se mora i od toga napredovati. Gucci torbica sa 2kn unutra, dva kg sminke, frend koji pati dugo za njom vozi van, umiljatim okicama trepče. Uto plijen spazi lički vepar. 110kg, 190cm, čelava glava, trbušina, kožnjak na +40°C, zlatni zub, zljatni ljanac, zljatni pogled, zljatna etiketa na pivi. Sidekick istih dimenzija ohrabruje vepra pogledom "Desi mala". Plesnim pokretima koji podsječaju na indijanske plesove dozivanja kiše u rubnim predjelima sjeverno američkih pustinja približava se "ranjivoj" sponzoruši koja je već ožedila i mogla bi i nešto popiti. "Mala šta piješ" čarobne riječi izrečene u tom trenutku otvaraju nadu da bi se mogla "zaljubiti" i popušiti nekome tko će platiti sve račune. Ritam ide tuc tuc iako bi vepar radije bio tamo gdje dominira g-mol, harmonika i vokal koji se lako zamijeni sa vrištanjem maloljetnika koji si je zabrijao da je peder pa ima vatreno krštenje u stanu stare, a vrlo obdarene iskušnjare.

Kreće razgovor dubine prolivenog mlijeka na parketu, ona je studentica...vječna, on je bauštelac, jer mu je bezveze bilo ić na faks, mislim mogo bi on to lako sredit, ali radije on radi. Glavna baja u selu je i vozi Mercedec W123 sa ovčjom vunom na sjedalima i rednim petocilindarskim dizelom. Dve mjerce do širokog troši. A ritam i dalje tuc tuc.

Sjeda se u mercedca, smiju se, dubokoumni razgovor, proliveno mlijeko. Ona bi se kući vozila, zna koja je cijena jednokratne vožnje...ljubav traje ako ima bmw il porše...i odjahali su u mrak pred sami suton.


P.S. sutra u 14:00 (dakle moram ranije s posla brisati) oral exam iz fizike...uf...a iz pismenog petica se sjaji..ako polozim to je onda to...sve riješeno sa tendencijom prosjeka 5.0...reko ja da sam najbolji...a 50€ rofl

- 22:11 - Jesu ti dobre lazanje? (26) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

ponedjeljak, 24.04.2006.

Mušterija nr 1 aka THE TEASER

Dakle drage moje šta vi propuštate niste ni svjesne. A to je tako na dohvat 50€.

Dakle:
Predjelo: pršut, masline, sir
Jelo: njoki, umak sa teletinom
Desert: kraš čokoladnolješnjakovitia mini bombonjera

potom je uslijedilo gledanje crtića Chicken >Little< pod dekicom. Pa hrvanje...pa jos hrvanja...pa guranje i deranje po stanu...i onda...STOP...jerbo je to samo teaser a nije imala 50€ stoga je dobila krevet u sobi 2 dalje od mene i budjenje u 4 ujutro kad sam odlaizo na put.

Eto ajmo ponude na stol..i ne škrtarite

- 21:06 - Jesu ti dobre lazanje? (38) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 19.04.2006.

All you bijaaaches

My lady pimp aka miss Daarla running around with big tits says:



Vidim ja da moram ja stvari uzeti u svoje ruke…
Lazanje vam se nudi na pladnju a vi ga ne jebete pol posto!
Gledajte ovako : mama needs a new pair of shoes stoga trebate ga kupiti da ja sebi keširam proviziju..Nema tu premišićav je, prenizak , prezgodan, pre pre…nema tu pre!
Ima da ga kupite čim dovršite čitanje ovog posta…Vi ga želite kupiti vaša podsvijest to od vas traži.. a sad bum vam ja rekla zakaj je on povoljna prilika..

Ovak osobno sam se uvjerila da mali ima dupe to die for..ma kakva dva plivadona.. dupe mu je tvrdo ko granit, okruglo ko jabuka iz rajskog vrta a kad hoda mrda guzom bolje od đej lou..za njim bauštelci fućkaju ,zbog njega hetero frajeri postaju najveće pederčine..
A kita mu je sigurno nekih 25 cm duga.. to je bilo kod zadnjeg mjerenja jer našem Lazanji naime kita još uvijek raste- on je fenomen velim vam!
Ima pogled nadojenog bika u praskozorje od kojeg se i najhladnija srca tope.
Torzo mu je ko u Apolona a ima radijatore po prsima i trbuhu tak razvijene brazde da si ja zimi najlonke sušim na njima.
Ima glas ko Beri Vajt i u slobodno vrijeme prodaje čari svojih glasnica na gej telefonskim linijama gdje dobro zaradi tako da vozi najnoviju daciu u kojoj možete proživljavati sladostrašće i uvjeriti se u njegovu tehniku općenja.
I kaj sad još ste tu? Ajmo se svi primit telefona i nazvat: 1-800 LAZ4U.. Požurite jer ova ponuda prestaje vrijediti u ponoć 30.02.2007
Hvala na pažnji i may the force be with you

- 14:46 - Jesu ti dobre lazanje? (59) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

utorak, 18.04.2006.

Apoljonov zov

na suradnju.

Pozivam sve mlade djeve, donfe, dame, džene, dmuškarci, dmetroseksualci u državi bez metroa, dakle pederi...da čuju i počuju o projektu "Apoljone dodji da te pipnemo".

Novčanik je suv...suv ko moj spolni organ u zadnje vrijeme. Njega je isušilo ovo turbo drkanje oko motora, kurvi droge i alkohola (misli se na novcanik, ne na spolni organ), a pritom se nije mislilo na to da je uskrsom zavrsena era "di je bačva tu je i pipa" i da pocinje ona di se traži veća razina testosterona, čvrsto telo, biceps sa vidljivom žilom po sredini, a znoj 4 men je glavni dezedoran. Kakve veze imaju testosteron i novcanik. Da bi podigao razinu testosterona tijelo mora imati potrebu za hormonom rasta, da bi dobilo tu potrebu mora se izmoritit, a da bi se izmorilo mora platit trening.

Stoga, preko mog svodnika, Daarle koji mi uzima 15%, ali i daje 15% žele se uplate tj. donacije za svetu misiju apoljonskog tijela. Moguće su i razne robno - novčane - uslužne zamjene tipa pipni me i plati i slično.

Zavaljujem!

- 13:35 - Jesu ti dobre lazanje? (9) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

nedjelja, 16.04.2006.

I can do better then that

Čitav ovaj postrolleyes...ma ovaj blog i osjecam dozu dosadnosti koja se nazali samo u zgodnim studenticama ekonomije. Nije ni do koljena mom bivšem blogu. Tamo sam čak i imao smisla za humor, žene su me obožavale, bacale su grudnjake i gačice na moju pojavu u javnosti (one padobranke broj 5 molim da se uzmu natrag ili sliedeći put bar zadrže za sebe. hvala op.a.), zammane uzdahe sam dobivao na 3 rečenice prosječnog proljeva, kylie minouge mi je bila gaykiss.

Sad, BBC1 pusti In Your Eyes ja se otkvačim. Ljudi ja se bojim. Što je slijedeće. Postat ću lowlife? Mislit cu da je baywatch dosadan? Ili cu otici korak dalje i početi piti onu odvratnu zlatnu tekućinu koja podsjeća na miks mamine juhe sa pojedenim rezancima i mokraće, a prave muškarčine (trademark) je nazivaju pivom party i guštaju se u njoj kao svinja u ostatcima ljudske hrane od uskršnjih blagdana i friškom blatu? Naučit ću svirat gitaru? Pomislit ću da umjetnici i nisu beskorisne budale? Kupit cu dizel auto?

Sve su to krajnosti izazvane kroničnom nejebicom, još kroničijom prejedicom što rezultira erekcijom dok se 4kg mrtve životinje razgrađuje u trbuhu. njaminut

- 22:35 - Jesu ti dobre lazanje? (19) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

Burp tu tuuuuuuu tu tuuuuuuuuuuu

Znate što mene živcira. Onako jače me to živcira. Živciraju me ljudi koji se ne javljaju na mobitel bangbang. Mislim i ja se nekada ne javim, ali neke ljude moras 5 - 6 puta zvati da bi ih dobio. Naravno, ovo podrazumijeva samo ljude koji ti se zele javiti. Zašto je bitno javiti se na mob? bitno je baš zato što ja funkcioniram na način da mi nešto padne na pamet ili da kad nekoga želim posjetiit da je to uvijek usput i funkcionira na način da nazovem, pitam kaj se radi...i dolazim za 5 minuta.

I ok, neki ljudi cim vide prpusteni poziv nazovu nazad. Ali neki jednostavno ne....i mos ti pricat sa 6 VIP sekretarica, 7 poruka slati i opet nista. Ali nedaj boze da se ti ne javis njima u roku 5 min od poziva. Odmah "a sto mi radis" "pa di si nemogu te dobit" "kaj je bilo da mi se ne zelis javiti".

Zato mene sve to guši. Ne volim to....neda mi se i imam premalo vremena za to. Budi dobar svima i naprči se...

Što se tiće oo gpoliranje...to sam probao preskociti tjedan dana...no razina testosterona je postala neizdrživa danas, pa sam "izgladio stvari", stabilizirao razine hormona i odspavao.

Sutra starci idu na put koliko sam načuo. Mislim da cu sad prošvrljati po imeniku, da malo svoje dvote podjelim s nekom koja je uvijek voljna. No, ništa od medeka

- 22:10 - Jesu ti dobre lazanje? (2) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

Di je zeko?

Tražim vezu kod uskršnjeg zeca. Ja bi da mi donese:
OVO ZEKO OVO MI DONECI

Sretan vam Uskrs ljudi i žene drage!

- 12:02 - Jesu ti dobre lazanje? (2) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

petak, 14.04.2006.

Bitcharke

Jao sunce sunce sunce....1dan=1rezervoar na motoru. Uzivam...naravno da radim svaki dan i idem na fax...

Uglavnom, evo pizdim u firmi, citav jebeni svijet radi skraćeno..ja radim produženo. Možda samo to hvata nas sa velikim spolovilima da ostajemo tako dugo, ali neka. Uglavnom, šta sma ja htio reci...da...sunce...napaljen sam. Onako....jako!!!

Jucer sam slikao bivsu djevojku jao sto dobro izgleda...napaljen sam...jesam li rekao već da sam napaljen. Slusam bitcharke na travi...nazalost nista vise od ovoga nemrem naci od njih, ali evo prewiev

http://rapidshare.de/files/17882506/12_-_Bitcharke_na_travi.mp3.html

da glupo je ali ono...napaljen sam. Savršen nacin je da potrosim negativnu energiju...stoga...idem na mičevac na stazu ubiti malo guma istog trena cim izadjem iz firme.

eto tolko sam napaljen da citav post nema smisla...

- 14:45 - Jesu ti dobre lazanje? (4) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 12.04.2006.

medo

Znam što bi bilo jebeno dobro. Da onak, sad imam preko 20, da imam curu koju mogu ovest starcima, s kojom mogu ic na more a da nejdem na more da bi pokusao skinuti neku drugu i što je najbitnije da joj mogu kupiti meduuuuuu kisskisskiss...i da mi bude zaista stalo do nje i da nema neki catch 22 tipa da je rumunjka ili da ima 48 godina ili 12 ili da ima tri sise ili naviku da me gnjavi ili potrebu da se posevi s nekim drugim or smth

ok dosta njeznosti, idem sada dalje biti muškarac na egotripu i spremati ispit thumbupthumbup

- 22:09 - Jesu ti dobre lazanje? (2) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

nedjelja, 09.04.2006.

Idem šorom klate mi se...

...kopče s kacige. Hehe super dva dana, nisam se skidao s motora, prošao sam zg uzduz i poprijeko 4 puta iz ciste obijesti sto sam u subotu ujutro nakon 4 mjeseca cistog seksa slozio i sve upogonio smijehsmijehsmijeh

No, imao sam i krizu, pozelio sam sladoled pa sam shvatio da to nije u redu i da me koznjak stiska pa sam isoa gas naći teretanu koja radi nedeljom, a kad sam je nasao doma je stradalo redom: njaminjaminjami

pohana pureitna + cikla
zobene pahuljice s čokoladom+mlijeko
napolitanke + mlijeko
nesto kobase i kulena
čoklada lindt pola one od 300grama
mali twix
10deka sunke i jedan trokut topljeni sir, bez kruha
šumeći multivitamin

Dakle što, uprasio sam se a inače imam telo ko apoljon stoga je dosta, ajmo malo čitat dijeta.blog.hr pocet vjezbat i ono sto je najvaznije PRIMIT SE KNJIGE JER JE SUTRA KOLOKVIJ IZ EKONOMIKE I ORGANIZACIJE namcornamcor a ja tu slusam bbc1 H:Music One II19 Artificial Funk - Never Alone.mp3 headbangheadbang a treba radit i pare zaradit...hebote dok ekipa mojih godian slusa cajke i jedina im je briga kad ce od starog moc nazicat jos love, ja okolo moram karat gaboriskrice (šefova formulacija) rolleyesrolleyes



Nagrada za one koji su procitali i shvatili ovaj post :D

- 21:10 - Jesu ti dobre lazanje? (5) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

petak, 07.04.2006.

A erotikeeeeeeee

Dakle seksa me alergija. Proljece, djevojcice se skidaju, a prokleto cvijece se oprasuje. Koji vrag se moraju tako ševiti da meni ubiju želju za životom. Oči ko ljubenice, nos ko slavina, kišem ko mačak. Mislim, jesma ja mačak ali ovaj seks je već hardcore. Srećom postoje tablete...i to opake Claritine. Piše na recept i da se nesmije voziti nakon njih. Kade me zena u ljekarni vidla u kakvoms am stanju nije ni trazila recept...a voznja...pa danas planiram zajahat motor s novom kacigom...jebiga gušti su gušti.

No vrtatimo se na seks, evo jedne priče koja savršeno karakterizira odnos mene i alergije:

Poveo sam ju u svoju hotelsku sobu, ne vjerujući koliko me sreća pomilovala. Bila je sjajna. Putem me napaljivala.
"Moj muž već dugu guzi svoju tajnicu. Ona je ljepuškasta, istina. Ima velike dude, i koliko sam ja čula, zna dobro stisnuti tvrd kurac između sisa. I ja sam dobra u tome. Ulovim ud sisama, pa ih utrljavam u njega, sve dok me vruća sperma ne zalije po vratu..."

Kada smo stigli u moju sobu, kurac mi je već očajnički drhtao, tražeći toplu pičku koja bi ga obgrlila i isisala sjeme iz njega. Svukla se bez oklijevanja, otkrivajući mi ogromne ali čvrste sise, sa širokim kolutovima oko napetih bradavica. Kada je skinula i gaćice, zaljubio sam se u njenu obrijanu pičku. I ja sam se riješio odjeće, pa ju polegao na krevet i klekao pred nju. S nestrpljenjem sam uronio lice među njene noge i zavukao svoj pohotan jezik između njenih usmina u užarenu intimu. Glasno je stenjala i izvijala se na krevetu, privlačeći me nogama bliže sebi, dublje u svoju mokru, požudnu nutrinu. Obuhvatio sam njen klitoris usnama pa ga počeo šamarati jezikom. Bubrio je i nadimao se. U ritmu njenih uzdisaja ubrzavao sam tempo, i moj jezik je mahnito trljao nabrekao klitoris, sve dok nije glasno zajecala, istegla se divljim pokretom nogu i obasula mi lice svojim toplim pičkinim sokovima. Kada je svršila, popeo sam se na krevet, pa podigao njene noge na svoja ramena. Lagano sam utrljao svoj purpuran, debeo glavić, na ulaz u njenu picu, pa ga žestokim ubodom satjerao u dubinu. Rascvjetala se oko njega i usisala čitav kurac u sebe. Moja jaja žustro su lupkala u njene guzove dok sam, napaljen kao nikada, zarivao svoje koplje u nju. Gledao sam njeno prekrasno lice obliveno znojem, izvijeno u grimasu strastvenog užitka i rovao udom po toj mokroj, kraljevskoj pizdi.

"Tako", ječala je "tucaj me... Mmmm... Rasturi moju kurvinsku pičku... Ohhh..."

Osjetivši da sperma u mojim jajima kuha i prijeti erupcijom, izvadio sam ud iz nje, pa ga nježno premjestio na guzni otvor. Zadovoljno je zastenjala. Polako, gurao sam kurac u njen anus, koji se spremno širio i upijao me u bujnu, nauljenu guzu. Mek šupak s lakoćom me primao, dok se ona mazno uvijala na krevetu, šapćući nešto pohotno... Njeni prsti obuhvatili su moje guzove i zgrčili se, privlačeći me bliže sebi... Prodirao sam u nju, sve dublje i dublje, uživajući u rasnom čmaru koji je stezao moj ud... Kada sam ga zabio do njenih krajnjih granica, počeo sam ševiti jednoličnim pokretima... Anus joj je bio gladak, kao podmazan. Stenjala je i grizla svoje usne, šireći noge kao da želi još, još dublje, još jače... Ud mi je podrhtavao kao vulkan, pa sam ga uskoro izvadio iz nje... Prepoznala je svoj trenutak i primakla mu se licem, pa ga spremno prihvatila ustima. Njen jezik živahno je oblizivao znojan, napet kurac, sve dok nisam prolio val sperme u njena usta, po njenom licu. Srušio sam se na krevet, iscrpljen i iscijeđen, a ona se vedro oblizivala, dok joj je gusto sjeme kapalo s brade po sisama...

Brzo sam zaboravio njene riječi - "Ne očekuj od mene ljubav, ali ako želiš malo razveseliti jednu usamljenu djevojku, rado ću posjetiti tvoj stan". Njen bludni muž više je nikada nije imao. Ostali smo zajedno, a ja sam dobio priliku uvjeriti se da je nešto drugo što je rekla bila istina: "...ja sam dobra u tome. Ulovim ud sisama, pa ih utrljavam u njega, sve dok me vruća sperma ne zalije po vratu..."

- 11:45 - Jesu ti dobre lazanje? (2) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

ponedjeljak, 03.04.2006.

Pusa cmok

Muči me nešto. Imam sjebana mjerila. Fizički baš i ne, pa većinom završim s nekom manje lijepom curom no to mi ne smeta, no smetaju mi stvari sto ja ocekujem odredjen nivo, koji nemoze zadovoljit bas svaka.

Nakon bivse to se jos malo podiglo jer sam shvatio da se ipak može. No, bivša je bila starija od mene.....znatno znatno starija...55% starija neg ja u postotcima ako ćemo. Ona je bila douševljena samnom i još je uvijek. Ja sam prekinuo s njom baš zbog ovih 55%. Gad sam, ali tako sam i dobar odjednom. Najbolji.

No sad me druge stvari more...radim...i studiram...oboje full time...uz to, mene ona budala sto je pisala murphyev zakn jako voli pa mi se cesto dogodi da ono sto moze poci po krivu zaista i podje tako. Oguglao sam vec na to, ali nedostatak vremena, kroniči je ono što me ubija.

Uzbuđenje....tzadnji put kada mi je srce zatitralo za nekom curom je bilo vec sad davno....i nakon toga sam probavao x...no nijedna nema ono nesto. Ako ima...prodje me prebrzo. Nasla se neka mala, 19 godina, prva godina faksa od kojeg nista nece biti jer bi ona na drugi. Trenutno joj je jedina briga da li se ja dobro ljubim. Zaintrigirala me nekih 12 sati...i onda me proslo. Idem se danas naci s njom i znatno vece brige me more...kao što je kolokvij iz programiranja i slaganje motora jer sunce je i ja bi se vozio (a i kupio jucer novu kacigu u kojoj izgledam ko darth vader hehe)...nekad prije bi mi ona bila sporedna, sad mi je to glavno. I da dobro se ljubim, dobro shevim i imam normalnu kitu....možda me zato to ne muči? Ali opet...onak svejedno mi je sta ce danas bit navecer, cak razmisljam da premjestim za neki drugi termin...jer mi se neda gubit vrijeme tih sat dva sto cu provest s njom...

eto...dragi lastane jesam li ja normalan?

- 13:15 - Jesu ti dobre lazanje? (6) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

nedjelja, 02.04.2006.

Treba ti ispovijed

Danas, kako se bliži Uskrs, otišao sam na ispovijed. Iako u principu nisam osječao potrebu išao sam, ali sam i dogovorio nešto nakon i to vrlo vrlo bitno i neodgodivo.

I čekam je čekam sto godina, vrtim glavom, gledam na sat, pišem poruku, gledam ključeve od auta, računam na minutu koliko mi treba da sve obavim i dođem nekom dedi mjesta ispred mene onako umiljato "Oprostite gospodine, da li Vas mogu zamolit da me pustite ispred sebe jer imam nešto jako hitno nakon"

A deda, na fucking ispovijedi, onako iz ciste pakosti "Pa šta i meni se žuri, već mi se troje ljudi proguralo otkad sam ovdje". a pošto sma ja samo 3 sekunde nakon njega došao, vidio sam da se nije tako dogodilo. Dakle što....na ispovijed on je lagao i bio pakostan.

E deda deda...dobro da si došao na red, treba ti ta ispovijed i to jako. a meni je svećenik održao 10min govor zbog mojeg odnosa prema ženama i bludinih grijeha LOL mouthwashnaughtynutroflrofl

- 19:30 - Jesu ti dobre lazanje? (4) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije