Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

All you bijaaaches

My lady pimp aka miss Daarla running around with big tits says:



Vidim ja da moram ja stvari uzeti u svoje ruke…
Lazanje vam se nudi na pladnju a vi ga ne jebete pol posto!
Gledajte ovako : mama needs a new pair of shoes stoga trebate ga kupiti da ja sebi keširam proviziju..Nema tu premišićav je, prenizak , prezgodan, pre pre…nema tu pre!
Ima da ga kupite čim dovršite čitanje ovog posta…Vi ga želite kupiti vaša podsvijest to od vas traži.. a sad bum vam ja rekla zakaj je on povoljna prilika..

Ovak osobno sam se uvjerila da mali ima dupe to die for..ma kakva dva plivadona.. dupe mu je tvrdo ko granit, okruglo ko jabuka iz rajskog vrta a kad hoda mrda guzom bolje od đej lou..za njim bauštelci fućkaju ,zbog njega hetero frajeri postaju najveće pederčine..
A kita mu je sigurno nekih 25 cm duga.. to je bilo kod zadnjeg mjerenja jer našem Lazanji naime kita još uvijek raste- on je fenomen velim vam!
Ima pogled nadojenog bika u praskozorje od kojeg se i najhladnija srca tope.
Torzo mu je ko u Apolona a ima radijatore po prsima i trbuhu tak razvijene brazde da si ja zimi najlonke sušim na njima.
Ima glas ko Beri Vajt i u slobodno vrijeme prodaje čari svojih glasnica na gej telefonskim linijama gdje dobro zaradi tako da vozi najnoviju daciu u kojoj možete proživljavati sladostrašće i uvjeriti se u njegovu tehniku općenja.
I kaj sad još ste tu? Ajmo se svi primit telefona i nazvat: 1-800 LAZ4U.. Požurite jer ova ponuda prestaje vrijediti u ponoć 30.02.2007
Hvala na pažnji i may the force be with you


Post je objavljen 19.04.2006. u 14:46 sati.