Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

I can do better then that

Čitav ovaj postrolleyes...ma ovaj blog i osjecam dozu dosadnosti koja se nazali samo u zgodnim studenticama ekonomije. Nije ni do koljena mom bivšem blogu. Tamo sam čak i imao smisla za humor, žene su me obožavale, bacale su grudnjake i gačice na moju pojavu u javnosti (one padobranke broj 5 molim da se uzmu natrag ili sliedeći put bar zadrže za sebe. hvala op.a.), zammane uzdahe sam dobivao na 3 rečenice prosječnog proljeva, kylie minouge mi je bila gaykiss.

Sad, BBC1 pusti In Your Eyes ja se otkvačim. Ljudi ja se bojim. Što je slijedeće. Postat ću lowlife? Mislit cu da je baywatch dosadan? Ili cu otici korak dalje i početi piti onu odvratnu zlatnu tekućinu koja podsjeća na miks mamine juhe sa pojedenim rezancima i mokraće, a prave muškarčine (trademark) je nazivaju pivom party i guštaju se u njoj kao svinja u ostatcima ljudske hrane od uskršnjih blagdana i friškom blatu? Naučit ću svirat gitaru? Pomislit ću da umjetnici i nisu beskorisne budale? Kupit cu dizel auto?

Sve su to krajnosti izazvane kroničnom nejebicom, još kroničijom prejedicom što rezultira erekcijom dok se 4kg mrtve životinje razgrađuje u trbuhu. njaminut


Post je objavljen 16.04.2006. u 22:35 sati.