Lazanje Plemeniti Drugi

srijeda, 26.04.2006.

Ovce i novce



Prvo...ova cura je jedna od najsladjih cura ikad. Ne zanima me vaše mišljenje o tome.

And again...znate one cure iza kojih možete pjevati:
"Ona voli kad na nju se pare troše
Ona voli dečke kaj skupe aute voze
Ona može dobit sve što hoće
Koga ona voli?
Ona voli novce"

To su one iste cure koje su bile osrednje u osnovnoj školi....njima su se pokazivale prve erekcije kao izbočine na hlačama. S njima se pričalo da li se može zatrudniti ako popuši....igrala se boca istine, suši puši, dodirni sisu i bježi, te ostaje zanimljive ranopubertetske igre mladih i wannabe potentnih.

Malo su odrasle, otkrila se šminka, puno su prehodale, a sad bi se i vozile. Dobar je osjećaj kada dvjesto konjiča plane. Dal smo zgodni mi il je zgodan model vozila?

teorija evolucije kaže da se mora i od toga napredovati. Gucci torbica sa 2kn unutra, dva kg sminke, frend koji pati dugo za njom vozi van, umiljatim okicama trepče. Uto plijen spazi lički vepar. 110kg, 190cm, čelava glava, trbušina, kožnjak na +40°C, zlatni zub, zljatni ljanac, zljatni pogled, zljatna etiketa na pivi. Sidekick istih dimenzija ohrabruje vepra pogledom "Desi mala". Plesnim pokretima koji podsječaju na indijanske plesove dozivanja kiše u rubnim predjelima sjeverno američkih pustinja približava se "ranjivoj" sponzoruši koja je već ožedila i mogla bi i nešto popiti. "Mala šta piješ" čarobne riječi izrečene u tom trenutku otvaraju nadu da bi se mogla "zaljubiti" i popušiti nekome tko će platiti sve račune. Ritam ide tuc tuc iako bi vepar radije bio tamo gdje dominira g-mol, harmonika i vokal koji se lako zamijeni sa vrištanjem maloljetnika koji si je zabrijao da je peder pa ima vatreno krštenje u stanu stare, a vrlo obdarene iskušnjare.

Kreće razgovor dubine prolivenog mlijeka na parketu, ona je studentica...vječna, on je bauštelac, jer mu je bezveze bilo ić na faks, mislim mogo bi on to lako sredit, ali radije on radi. Glavna baja u selu je i vozi Mercedec W123 sa ovčjom vunom na sjedalima i rednim petocilindarskim dizelom. Dve mjerce do širokog troši. A ritam i dalje tuc tuc.

Sjeda se u mercedca, smiju se, dubokoumni razgovor, proliveno mlijeko. Ona bi se kući vozila, zna koja je cijena jednokratne vožnje...ljubav traje ako ima bmw il porše...i odjahali su u mrak pred sami suton.


P.S. sutra u 14:00 (dakle moram ranije s posla brisati) oral exam iz fizike...uf...a iz pismenog petica se sjaji..ako polozim to je onda to...sve riješeno sa tendencijom prosjeka 5.0...reko ja da sam najbolji...a 50€ rofl

- 22:11 - Jesu ti dobre lazanje? (26) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije