la vida termina

ponedjeljak, 11.01.2010.

Oh, kad citam postove od ovih zadnjih po godine, prevrce mi se stomak. Stidim se sebe i svega sto sam bila, i sve sto sam zeljela i sto sam cinila. Koliko sam se udaljila pa vratila. I na kraju svega toga, opet sam na istom mjestu. Danasnji dan, proveden u pidzami, uz slatkise i TV. Mislim o svemu sto bih trebala uraditi ali nista od toga ne radim. Sve mi je tesko. Bole me noge i prsti, i glava. Sad ne mislim o drugima, daleko su te misli, i taj bjeg. Ne znam da li ce se vratiti, ne znam sta mi treba da odrastem. Boli me kad se lose stvari desavaju dobrim ljudima, koje volim, cak me i vise boli kad se dobro desava losim ljudima, koje volim... A ja sam tu negdje, i jedno i drugo.

Bilo je divno vjencanje mog druga Adnana. Drzala sam im divan govor. Rasplakali su me kad su izasli onako kao iz bajke na podijum, prosto nestvarni. Bilo je divno.

- 20:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 06.01.2010.

Snjeg je pokrio sve, nisam odolila, morala sam napraviti andjela u snjegu. Nova godina, boze kako je pocela! Ja u haljini koju sam jedva platila, polivena vodkom i redbullom, na koljenima, grleci wc-solju. Haha, moram se smijati tome. Koliko sam investirala u to vece, ne znam zasto, valjda iz neke simbolike, 2010-a nes ti! I tako se probudila sledece jutro, bez kinte, samoironicna ali previse mamurna da mi se uopste da kajati za ista. A htjela sam da sve bude drugacije te 2010-e godine, kao da ce dobra vila mahnuti magicnim stapicem, i ja cu biti druga, laksa, leprsavija. Haha. Bas sam djete. I tako krenu ta 2010-a, sve je moglo biti samo bolje od trenutka nad wc-soljom, jesam rekla da je bilo u muskom wc-u. Haha. Obecah sebi da necu vise nista kupiti novo, odnesoh haljinu na hemijsko, ali vraga, nece je moci ocistiti do sledece sedmice. A moram na vjencanje u subotu. Nista, ipak moram kupiti novu haljinu, nadjoh neku plavu u H&M-u, bas fina i jeftina, i gle cuda, kako mi se popravi raspolozenje. E sta malo shoppinga u po krize znaci. Kao neko inacenje, mislim da je upravo to, inatim se krizi i zdravom razumu i toj 2010-oj koja nije nista bolja od 2009-e.

- 22:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2010 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Najbolje pisem
    kad je potreba da nesto kazem
    jaca od ambicije da napisem nesto dobro
    Zaplovite mojim mislima
    i kad vidite da vam taj put nije tako stran
    onda sam uspjela nesto reci


Linkovi