četvrtak, 27.08.2015.

Emancipacija

Šta znači EMANCIPACIJA?
» emancipacija • ženski rod Oslobađanje od svake zavisnosti, potčinjenosti, ugnjetavanja, dobijanje potpune samostalnosti i nezavisnosti, tj. osamostaljivanje i nezavisan život od drugog;

Ustanete u 6h, izvedete psa u šetnju, u 7h tuširanje, doručak, naravno noć prije ste napravili ručak za sve,a ako niste, ima jaja u frižideru. Kava prije posla u kafani preko puta i svi vas čudno gledaju, što će žena u kafani? Osam sati buljite u računar, šef vas ponekad pita kao za mišljenje, koje poslije ne uvaži i tako iz dana u dan. Kad se vratite umorni s posla u kući kao da je prošao cunami. U toj svoj želji za emancipacijom, niste imali vremena djecu naučiti da naprave krevet, slože svoje stvari, operu suđe ili niste znali, e onda trčite kroz kuću da to sve dovedete u red i kad padne noć i trebate biti raspoloženi za krevet, niste, ali da se dragi ne bih naljutio, odradite i taj dio. Najgore što se moglo dogoditi žena je EMANCIPACIJA, svi trpe, a u ovom slučaju ja najviše.

Emancipacija je obično sranje!

Stalno drugima dokazujete da ste sposobni za sve, biti žena, majka, ljubvanica i da govorite bar jedan strani jezik, da svaki dan pročitate nešto i da vi sve možete, da drugi ne bi trpili zbog vas. U tome svemu nema VAS, zato je meni došlo iz guzice u glavu, kasno ali...
Ja samo želim biti žena, nježniji, slabiji spol koja kao takva ima previše posla.

- 14:38 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

Vojvoda od poroka

Trenutno čitam erotske knjige (manjak sexa), idem u šumu sa psom, trčim, sve da bi se riješila frustracija, viška energije i koje kile.
Tri dana i nova knjiga, gutam sve od riječi do riječi. Muškrci su zgodni, lijepi, pametni i u sekundi znate da je to taj ,a tek sex sa njim, fantazija, minimalono dva orgazma i to traje i traje i traje. On krene od nožnog prsta, pa laganini, ne žuri mu se, nije sebičan, želi da upozna svaki dio vašeg tijela prije nego što ga zada. Ponekad pomislim da ove knjige pišu muškarci koji se kriju iza žena, jer su opisani kao savršenstva, kao bogovi,a mi smo male mace. Smiješno, ali i dalje čitam.

Da li za dobar sex treba ljubav, povjerenje, strpljenje ili majstor.
Nisam dosad bila neke sreće, ili je problem u mojoj glavi ili su muškarci pogrešni.
Nije ni bitno, ja isto želim u ovim svojim godinama dva orgazma najmanje ili da kupim vibrator, pa će da traje i traje i traje.

- 09:35 -

Komentari (12) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Opis bloga

Linkovi