Sorry nemam ništ pametno za pisat!

Ovih dana me, valjda zbog ovog usranog vremena, tuče neka depresija. Nisam za ništa, nakupovala sam si zalihe čokolade, čipsa i sličnih sranja ali ništa ne pomaže. Ljena sam za sve, i još uz sve to na poslu su mi se najavile ko zna kakve sve ne inspekcije, i sad me malo frka, uvjerena sam da je sve rađeno perfektno u skladu sa zakonima, ali uvijek me strah. Jedna dolazi danas, držite mi fige svi, da ne popušim kakvu kaznu.
Nemam inspiracije za pisanje, ne da mi se apsolutno ništa. Čak sam se liječila i shoppingom ali nije pomoglo, samo sam kupila hrpu gluposti koje mi ne trebaju.
Valjda ću preživjeti i ovo, nije to ona vrsta depresije da se želim objesiti ili nešto, fala Bogu imam uvijek za nešto živjeti.
Možda je to povezano što će mi rođendan za tjedan i dva dana. Ne znam. Idem blejit u TV.

Pozzz svima, ako ima ljeka za ovo plizzz javite.

25.01.2007. u 09:28 | 4 Komentara | Print | # | ^

Black & White

Ja sam jedna od onih osoba koja je mislila da ne mogu biti sretni ako su sami.
Imala sam dosta kratkih veza od par tjedana, par od nekoliko mjeseci i jednu od 3 godine.
Ta od 3 godine je iskustvo kakvo ne žele svi proživjeti, neću opisivati sve jer bi mogla pričati tjedan dana, ali eto bar ukratko da nešto kažem.
Prvi puta kada sam ga vidjela, očarala sam se, visok, zgodan, luckast tad je radio kao dj u klubu u koji smo izlazile frendice i ja. U početku ga i nisam primjetila ali sam primjetila kako sve cure pričaju o "onom" Dj-u, kako je zgodan, onak baš super, morala sam ga vidjeti. Jedno večer sam otišla se malo prošetati na katu gdje je on radio i frendica i ja smo iskomentirale kako ima ono nešto neodoljivo u sebi. Tako da smo nas dvije još par izlazaka izvodile neku vrstu sexy plesa, nadajući se da će nas primjetiti (to sve cure rade, ali rijetko kada upali), a dogovor je bio ako primjeti prvo neku druga se totalno povlači. Za vrijeme višesatnog plesa častili su nas dečki cugama i više nego li smo mogli popiti, nabacivali se, što je nama jako laskalo ali imale smo jedan cilj ( bilo je kao da je on neka velika zvijezda ). Tu večer ostale smo do fajrunta i onda mi je prišao i rekao da me već par dana promatra ali mi se bojao prići, a ja sam onda pala s nogu na tu izjavu. I tako sve je bilo slatko i ljepo u početku, svi su mi zavidili, ali i njemu, govorili su da smo preljep par "kao iz raja". I tako je sve bilo preslatko i romantično, on je bio savršen kavalir, veza iz bajke. Nakon onog osnovnog upoznavanja i skidanja svih maski on je shvatio kako moj život nije savršen ali njegov je bio još manje. Upoznala sam mu obitelj, onako u prolazu i vidjela da je to familija sa ozbiljnim problemima, ali ništa me to nije zanimalo. Nakon godinu dana počeli su problemi, postao je posesivno ljubomoran, počeo se buniti zašto ja izlazim, kako se to oblačim, zvao me 100 puta dnevno na mobitel ..... Zatim sam počela ostajati kod kuće da ga ne naljutim, a ja mu plačala gorivo i davala novce za njegove izlaske ( to se zove sljepo zaljubljena). Zatim je u par navrata u svojim izljevima bijesa "zamahnio" rukom koja je završila na mome licu (SLUČAJNO govorila sam si), iako sam zauzela stav i rekla mu ako mi to još jednom napravi da ga ne želim nikada više vidjeti. A sa svim frendicama sam izgubila kontakt jer je on zahtjevao pažnju 24 sata. Bojala sam ga se ostaviti jer sam izgubila sve prijatelje zbog njega i bio mi je bad moliti ih da se sad krpam s njihovim društvom kada idu van. Bojala sam se samoće.
On mi je bio jedini poznanik, prijatelj, zbog njega sam ograničavala kotakt s kolegama na poslu i sebe zakidala za mnogo toga. Onda jednog dana kada sam mu natenkirala auto i pokupio me navečer za izlazak, ja mu dala novce za nešto što je trebao kupiti, parkirao je ispred moje kuće i rekao da me ne vodi van ako se ne presvučem, a na sebi sam imala traperice i rolku. Puno puta sam ostala kući, plakala po cjele noći i sažaljevala sama sebe i tako samo tonula sve dublje u depresiju, jad i mizeriju vlastite osobnosti.
Tu mi puko film, otišla sam kući obukla se najizazovnije i otišla van. Otišla sam sama u kafić gdje smo zajedno inače išli na kavu, nadajući se bar nekim poznatim licima. Ušla sam u kaf i svi su bili oduševljeni što me vide, ali kasnije su mi rekli da su oduševljeni što me vide samu, bez manipulatora, nije mi u početku bilo jasno, a svi ti ljudi se nisu htjeli uplitati u moje privatne stvari. Nakon nekih pola sata dolazi jedan dečko i priča kako je bio s NJIM ( mojim dečkom) u diskoteci i da je oko njega par cura koje plaze po njemu (taj dečko me nije poznavao ili me nije primjetio da sjedim tamo). Oglušila sam se na to. Nastavila sam piti i zabavljati se. Za nekih sat vremena naglo se otvaraju vrata, uljeće ON bjesno kroz vrata i počinje se derati, uglavnom živo kino. Tu me opet htio udariti, izašla sam van, izderala se na njega, udarila ga kišobranom po glavi (iz sve snage) vratila se unutra i nastavila se zabavljati, osječala sam se jako ponosnom i jakom.
Idući dan došao me moliti za dugu šansu, i tako je molio par dana, pisao mi poruke, zvao me a svakom molbom ja sam postajala jača i samostalnija. Našla sam društvo iz tog kafića koje me prihvatilo kao da se znamo 100 godina, izlazili smi i zabavljali, izgradila sam svoje JA.
Sad sam već 5 godina u sretnoj vezi bez opterećenja, iskorištavanja ili nasilja i drago mi je da vam mogu reći da se 01.09.2007. udajem za čovjeka koji bi sve napravio i dao za mene a tako i ja za njega.
Samo osoba koja zna što želi, i što ima za cilj i koja ima svoj karakter ( koja nije povodljiva kao što sam ja bila) može naći pravu ljubav jer zna što traži!
Moj budući muž mi je najbolji prijatelj, imam svoje frendice, kumove, radim što želim uz nekada male kompromise, a tako i on i prekrasno nam je zajedno!
Ovo je ipak malo skraćena prića o nesretnoj i sretnoj ljubavi ali ima tu još puno puno više, što ne stane u ovaj post, ali sva pitanja su dobrodošla.

Veliki pozdrav svima.

12.01.2007. u 19:54 | 9 Komentara | Print | # | ^

Nova godina

Jako sam se veselila proslavi nove godine, pogotovo što moj zaručnik nije htio nigdje ići pa sam ga jedva nagovorila (jeeee)!
Dva tjedna prije tražila sam perfektnu haljinu, no međutim kako je ovo ipak mali grad, sve haljine većinom su iste a cijena je svima oko 700 kn, i nije mi baš neki izbor, povela sam mamu, ona uvijek ima nos za nešto kvalitetno, lijepo i jeftino (u jednome). Uglavnom nakon svih obilazaka nas dvije uđosmo u neku šupu od trgovine i tako je ona ugledala jednu preslatku malu haljinicu a ja izbečila oči na cijenu 250 kn, pa gledam dal joj fali koja brojka ispred 2 ili poslije 0, ali kaže mi prodavačica da je to 250 kn, opet jeeeeee!
Ušla ja u kabinu i da mi prodavačica smeđu (to je u modi) veličina 38, iako sam rekla da nosim 36!!!!! haljinica je imala korzet do ispod pupka i od tamo se do koljena širila kao krinolina (ali kratka), korzet je bio podstavljen plastičnim fišbajnima (komadi plastike koji su ušiveni uzduž korzeta da naglase figuru) tako da ga je prodavaljka jedva zakopčala na leđima. I sad nakon 10 minuta gledanja u ogledalo nadošla sam na to da mi je to velika haljina (i je) i tražim od žene da mi da broj 36, a ona će meni na to (na moje zaprepaštenje) jedva sam ti ovu zakopčala a ti bi sad broj manji (došlo mi je da joj glavu otkinem). I tako moja vjerna mama doda meni u kabinu crnu haljinicu veličine 36, i tako nakon 5 minuta, s puno muke, izašla ja iz kabine u haljini veličine 36 i to sam ju i sama zakopčala (da je bilo nekog izbora haljina ne bi u toj šupi kupila ništa, ali za 250kn haljinu nemožeš nigdje kupiti). tako sam kupila tu haljinu uz protest na babu iza blagajne, samo da znaš majice i hlače mogu kupiti i na dječjem odjelu I SAVRŠENO STANEM U NJIH!!!!!!!! jesam li napomenula da se korzet šnira s prednje strane sa svilenom trakicom a cijela haljina je izvezena svilenim koncem. PERFECT!
Idući tjedan otišla sam po novu boju kose i novu frizuru, dobila sam kratku bob frizuru i smeđe (u par nijansi) bojanu kosu,po riječima moje frizerke pramenovi su OUT!!!! ok onda radi što hoćeš od moje kose, Bitno je da vjeruješ svojoj frizerki, i to mi je naplatila nekih mizernih 150 kn! SKORO ĐABA! Fantastična frizura, izgledala sam kao da imam 16 godina.
Za koji dan otišla sam i u kozmetički salon, da budem preljepa na dočeku, geliranje mojih noktiju, solarij,korekcija obrva i depilacija nausnice 310 kn, ajmeeeee skupo.
I uz haljinu kupila sam obični crni bolero tek tolko da mi ramena nisu gola = 100 kn
Proslava, tj. ulaznica 2 puta 150 kn ( usput to su nas frendovi nagovorili da idemo s njima, a meni bolje negdje nego nigdje)= 300 kn
I kako sam imala sreće,pošto je 31 bio nedjelja moja frizerka je ipak radlila išla sam samo da me lijepo isfenira = 40 kn


ukupna računica je
40
+300
+100
+310
+150
+250
_____
1150 kn


PREVIŠEEEEEEEEE LOVEEEEEE!



Uglavnom još na proslavi 100 kn cuga, 50 kn tombola
1150
+100
+ 50
_______
1300 kn

NA tomboli smo dobili usisavač vrijedan 300 kn

1300
-300
_____
1000kn


To je faking previše. Trebala sam ostati kod kuće i gledat CSI na RTL-u, sad žalim za tim jer provod i nije bio baš vrhunski, bila sam zapažena
ali ne baš onoliko koliko sam truda uložila u sve.
Eto ode moja božičnica, koju sam prethodno spiskala na advent u Beču + 200 eura.
U mjesec dana (plus pokloni za Božić, od kojih sam sebi najviše kupila 500 kn + dragi 450 kn, pa onda ostali.....) spiskala sam 6 mjesečnih plaća + božičnicu i regres.
Ne isplati se, ali su zato svi pohvalili moju novu frizuru, nokte, oblik obrva (ženska populacija je primjetila).

Božić i nova godina su definitivno komercijano utjecali na mene, ovo ću otplačivati godinu dana...............
Al sam se uvalila u govna,,,,,,,,he he he a sama sam si kriva!

07.01.2007. u 00:42 | 20 Komentara | Print | # | ^

Oprostite moji Chat prijatelji

Tako je glasio moj jako opsežni post o mom iskustvu na chat-u, ali što se desilo pa nije objavljen, uglavnom objasnila sam zašto me nije dugo bilo, postić se nije objavio pa kad budem raspoložena možda ga ponovo napišem.
uglavnom
I'M BACK!!!!!
Pozdrav svima!

05.01.2007. u 11:45 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Ožujak 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Rujan 2008 (3)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (8)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (7)
Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (2)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (10)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (1)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (4)
Listopad 2006 (2)
Rujan 2006 (4)
Kolovoz 2006 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

Malo fikcije, malo stvarnog života, sve smućkano u jedan blog!


Ne tražim pohvale, ali razveselim se kada vidim bilo kakav kometar:




MySpace Layouts

MySpace Layouts




Do sad ih je bilo ovdje:

Free Counters
Free Counters


Nešto što je meni zanimljivo

snovi znače nešto
poker

Mail:Kutchkica
ili moj mail za one koji ne koriste outlook kutchkica1@net.hr