Komentari

kutchkica1.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • baby_elf

    hello! citamo ovo i onak, trnci me prolaze.. genijalno napisano.. a sve sto ti mogu reci o temi je da mi je jako drago sto si se izvukla iz toga i zelim ti svu sreću u životu s ovim, očigledno divnim čovjekom.. naravno, očekujem da ćemo još puno toga čuti o vjenčanju ;) kiss

    avatar

    12.01.2007. (22:01)    -   -   -   -  

  • Nelli

    Čitam ovo i ne mogu vjerovat da ti se takvo nešto dogodilo.Drago mi je što si se izvukla iz svega toga i što si napokon našla ljubav svoga života. Želim vam svu sreću iako vam ne treba jer imate jedno drugo :)!!Uvijek govorim da bi dečko trebao ujedno biti i najbolji prijatelj kojem se možeš povjeriti. Ja sam još relativno mlada i znam da na ovom svijetu postoji onaj netko tko me voli i koga ću ja voljeti. Ljubav je poseban osjećaj s kojim se ne treba igrati.
    Imam pitanje. Koliko imaš godina? I kada vrtiš film unatag što bi promjenila iz te veze?
    Pozdrav...

    avatar

    12.01.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • Nelli

    imam novi post koji se odnosi na tebe...
    pozdrav...

    avatar

    12.01.2007. (22:53)    -   -   -   -  

  • Kutchkica o svijetu oko sebe

    u tu lošu vez sam uletila dok sam još išla u srednju školu, ne želim otkrivati svoje godine, zato što svi koji me znaju kažu da sam sa razmišljanjima na sasvim drugom nivou a premalo godina imam za životno iskustvo. Sve je to iskustvo, sve moram probati, vidjeti, sve me zanima.
    Što bi promijenila? HMMM ne znam.......
    Ja bi bila kučka u toj vezi i tražila da on oko mene leti, služi me i ja bi njega iskorištavala, nije kvalitetna osoba i ne zaslužuje ni moje prijateljstvo a kamoli ljubavvvv.

    Pozz . Napisat ću štafetu ali za koji dan.

    avatar

    13.01.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  • boki14

    thx na kom..blog ti je dobar i sve je ok pozz

    avatar

    13.01.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • borut

    OK! Pozdrav!

    avatar

    13.01.2007. (21:17)    -   -   -   -  

  • Nelli

    ey srećo.......
    položila sam vozački.........
    pozdrav i pusa od Ane iz Pule......

    avatar

    15.01.2007. (14:34)    -   -   -   -  

  • Voice_Of_Death

    drago mi je da je sada sve okej hmmmmm nakon svega kroz sta si vec prosla
    pozz

    avatar

    16.01.2007. (16:54)    -   -   -   -  

  • valentina

    drago mi je kaj si se vratila..ja sam u zadnje vrijeme primjetila da je sve više takvih vezi ili su se dečki promjenili..ili pate od te pasivne ljubomore ili im je svejedno..uglavnom imam par frendica koje su u takvim vezama u kojim ih njihovi dečki nadziru..znala sam s jednom frendicom izać na kavu i odjednom bi se pojavio njezin dečko..kak ti slučajno..a prije toga bi ona neumorno tipkala na mobitel..a on bi vječito dovlačio neke frendove sa sobom i to neke tipove starije od mog starog..a čašu je prelila kad smo izašle zajedno same na jedno udaljeno mjesto i kad je ona opet tipkala na mob..nije htjela plesat..i onda je još prekinula s dečkom preko por..zatim je htjela da odmah idem k njemu i da joj on objasni razloge i to u neke sitne sate..pa se predomislila i otišli smo k njoj doma(tamo sam terbala spavat)..ja sam joj onda rekla sve od A do ž..da se boji biti sama i da misli da zbog toga kaj je malo deblja misli da neće nać nekog drugog..i još par opširnih razloga..ujutro sam zbrisala prvom prvom prilikom..a ona se nedugo nakon toga pomirila s dečkom i još je s njim..a mi baš nismo više previše bliske..
    sad se pitaš čemu ova priča..e pa mi cure kad smo u bilo kakvoj vezi barem u onoj prvoj fazi veze zanemarimo prijatelje..i oni nam mogu govoriti kaj hoću i primjetiti mane našeg partnera..a mi ćemo nalaziti izlike i opravdavati ga na svoju štetu..neke će shvatit nakon nekog vremena i prekinut to..a neke će naučit trpjeti..a žalosno je što neke kad odluče prekinut dugogodišnju patnju i zlostavljanje..fizičko ili psihičko..nemaju potpore ni od prijatelja ni od obitelji..jer je još uvijek popularno ono kak si napraviš tako će ti i bit..
    p.s.ovo mi je nick od sisterke..moj je crazy bitch

    avatar

    21.01.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...