Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kutchkica1

Marketing

Nova godina

Jako sam se veselila proslavi nove godine, pogotovo što moj zaručnik nije htio nigdje ići pa sam ga jedva nagovorila (jeeee)!
Dva tjedna prije tražila sam perfektnu haljinu, no međutim kako je ovo ipak mali grad, sve haljine većinom su iste a cijena je svima oko 700 kn, i nije mi baš neki izbor, povela sam mamu, ona uvijek ima nos za nešto kvalitetno, lijepo i jeftino (u jednome). Uglavnom nakon svih obilazaka nas dvije uđosmo u neku šupu od trgovine i tako je ona ugledala jednu preslatku malu haljinicu a ja izbečila oči na cijenu 250 kn, pa gledam dal joj fali koja brojka ispred 2 ili poslije 0, ali kaže mi prodavačica da je to 250 kn, opet jeeeeee!
Ušla ja u kabinu i da mi prodavačica smeđu (to je u modi) veličina 38, iako sam rekla da nosim 36!!!!! haljinica je imala korzet do ispod pupka i od tamo se do koljena širila kao krinolina (ali kratka), korzet je bio podstavljen plastičnim fišbajnima (komadi plastike koji su ušiveni uzduž korzeta da naglase figuru) tako da ga je prodavaljka jedva zakopčala na leđima. I sad nakon 10 minuta gledanja u ogledalo nadošla sam na to da mi je to velika haljina (i je) i tražim od žene da mi da broj 36, a ona će meni na to (na moje zaprepaštenje) jedva sam ti ovu zakopčala a ti bi sad broj manji (došlo mi je da joj glavu otkinem). I tako moja vjerna mama doda meni u kabinu crnu haljinicu veličine 36, i tako nakon 5 minuta, s puno muke, izašla ja iz kabine u haljini veličine 36 i to sam ju i sama zakopčala (da je bilo nekog izbora haljina ne bi u toj šupi kupila ništa, ali za 250kn haljinu nemožeš nigdje kupiti). tako sam kupila tu haljinu uz protest na babu iza blagajne, samo da znaš majice i hlače mogu kupiti i na dječjem odjelu I SAVRŠENO STANEM U NJIH!!!!!!!! jesam li napomenula da se korzet šnira s prednje strane sa svilenom trakicom a cijela haljina je izvezena svilenim koncem. PERFECT!
Idući tjedan otišla sam po novu boju kose i novu frizuru, dobila sam kratku bob frizuru i smeđe (u par nijansi) bojanu kosu,po riječima moje frizerke pramenovi su OUT!!!! ok onda radi što hoćeš od moje kose, Bitno je da vjeruješ svojoj frizerki, i to mi je naplatila nekih mizernih 150 kn! SKORO ĐABA! Fantastična frizura, izgledala sam kao da imam 16 godina.
Za koji dan otišla sam i u kozmetički salon, da budem preljepa na dočeku, geliranje mojih noktiju, solarij,korekcija obrva i depilacija nausnice 310 kn, ajmeeeee skupo.
I uz haljinu kupila sam obični crni bolero tek tolko da mi ramena nisu gola = 100 kn
Proslava, tj. ulaznica 2 puta 150 kn ( usput to su nas frendovi nagovorili da idemo s njima, a meni bolje negdje nego nigdje)= 300 kn
I kako sam imala sreće,pošto je 31 bio nedjelja moja frizerka je ipak radlila išla sam samo da me lijepo isfenira = 40 kn


ukupna računica je
40
+300
+100
+310
+150
+250
_____
1150 kn


PREVIŠEEEEEEEEE LOVEEEEEE!



Uglavnom još na proslavi 100 kn cuga, 50 kn tombola
1150
+100
+ 50
_______
1300 kn

NA tomboli smo dobili usisavač vrijedan 300 kn

1300
-300
_____
1000kn


To je faking previše. Trebala sam ostati kod kuće i gledat CSI na RTL-u, sad žalim za tim jer provod i nije bio baš vrhunski, bila sam zapažena
ali ne baš onoliko koliko sam truda uložila u sve.
Eto ode moja božičnica, koju sam prethodno spiskala na advent u Beču + 200 eura.
U mjesec dana (plus pokloni za Božić, od kojih sam sebi najviše kupila 500 kn + dragi 450 kn, pa onda ostali.....) spiskala sam 6 mjesečnih plaća + božičnicu i regres.
Ne isplati se, ali su zato svi pohvalili moju novu frizuru, nokte, oblik obrva (ženska populacija je primjetila).

Božić i nova godina su definitivno komercijano utjecali na mene, ovo ću otplačivati godinu dana...............
Al sam se uvalila u govna,,,,,,,,he he he a sama sam si kriva!


Post je objavljen 07.01.2007. u 00:42 sati.