Juha s kikirikijem
za 6 osoba Sastojci: 80 g-luka 2 žličice-Škrobnog brašna 3-4 žlice-limunova soka 1,2 l vruće vode 2 žličice Vegete 50 g maslaca 80 g kikirikija 50 g stabljike celera 1 žlica ulja 1 žličica naribane limunove korice Papar Način pripreme: Na ulju kratko popecite nasjeckani luk i stabljiku celera narezanu na kockice. Zatim dodajte naribanu limunovu koru i pirjajte uz podlijevanje s malo vode 10-ak minuta. Maslac pjenasto izradite i pomiješajte s mljevenim kikirikijem i paprom. Pirjano povrće zalijte vodom, dodajte Vegetu, promiješajte i ostavite neka zakipi. Juhi dodajte mješavinu kikirikija s maslacem te kuhajte na laganoj vatri 5 minuta. Škrobno brašno razmutite u malo hladne vode i dodajte juhi pred kraj kuhanja, a na kraju začinite limunovim sokom. |
kolovoz, 2006 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv