Kuhajmo zajedno....

30.08.2006., srijeda

Beefsteak na gospodski način

1 osoba
vrijeme pripreme: 30-ak min


Sastojci:

25 dkg beefsteaka u komadu
2 komada suhe slanine
pola glavice luka
2 dcl vrhnja
majčina dušica
maslac
sol, papar

Način pripreme:
Beefsteak lagano potući na debljinu od 4 - 5 cm. Posoliti, popapriti i sa strane obložiti slaninom. Sve spojiti čačkalicom. Peći na rastopljenom maslacu, na laganoj vatri (za srednje pečeni treba po 6 min. sa svake strane).

Nasjeckani luk popržiti na masnoći od pečenja, dodati majčinu dušicu, kiselo vrhnje, sol, papar i prokuhati. Dodati beefsteak i kratko prokuhati da se zagrije.

- 23:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Mali rječnik kulinarskih pojmova

Napomena