Ugodan ti je glas i lijepo krasnosloviš, ali ja sam prije vizualan tip. Ne mogu ti glasom komentirati, jer ne želim uznemiravati psa koji spava, ako ga probudim on bi u šetnju, a meni je još rano, nepraktičan način komunikacije, bar za mene, i mobitel ignoriram prije podne :P
14.12.2025. (06:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hvala @NF. a eto, igram se, razbijam malo monotoniju komunikacije. zanimljivo, protumačili ste kako želim glasovnu komunikaciju u komentarima... no to doista i ne bi bilo loša ideja, naprotiv :)).
14.12.2025. (07:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dug je dan, rastrčat ćemo se svi unaokolo, pa i opet sastati ovdje u nekim trenutku - nadam se :)) i još i ovo - niste li upravo vi rekli nedavno, neka se oni koje zanima, mrvicu potrude :)
14.12.2025. (07:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@eh saznala: Bravo, očekujem izvješće o nekom novom otkriću poput onog čaja, ja sam za današnji post, koji sudeći po noći koja mu je prethodila neće biti nešto, već spremio video i sliku jučerašnje torte, ali puno toga je još za prije obaviti, najvažnije šetnju s najboljim prijateljem, a kasnije nego obično sam ustao...
14.12.2025. (07:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uglavnom, bijah obići najavljivanu tradicijsku hranu zagrebačke županije - razočaralo me. ali hajde, za probu, kupila sam manju teglicu meda od mente (moslavački), i pakiranje domaćeg kitenkeza, (Quittenkäse), a obožavam dunje.
14.12.2025. (17:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@eh saznala: Bez brige, neki su slušali očito i prije nego što sam ja stavio link (vidi odgovor kod mene) Zanimljivo mi djeluje Quittenkäse, a skoro nevjerojatno da to ja kao ljubitelj sireva nisam isprobao, možda i jesam, jer kad sam na učeničkoj razmjeni u Njemačkoj bio smješten u jednoj obitelji, servirali su mi svako jutro nove sireve i uživali gledajući kako ih s guštom jedem, a bilo ih je nepoznatih, ali ništa nisam pitao ;)
14.12.2025. (20:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@NF, ne brinem, komentiram :). a taj sir... pa tako ga zovu zbog konzistencije, u biti, sličan je gustom i tvrđem želeu te naravno nije slan, nego prekrasno pikantan, gorkast i ne presladak
14.12.2025. (20:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@NF, evo guglam, kitenkez se duž naše obale zove kotonjada ili kotunjata, možda je taj izraz poznatiji? a baš zanimljivo da to niste probali u njemačkoj...moguće je to austrijska slastica, ne znam
14.12.2025. (21:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako se eto posložilo.... i na kraju ovog zapisa je zgodno reći, iako u recept za sir do dunja ne ide cimet, dobije se još jedan cimetasti predmet :) :)
14.12.2025. (21:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh saznala
nije hiperlink ))
14.12.2025. (05:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
Ugodan ti je glas i lijepo krasnosloviš, ali ja sam prije vizualan tip. Ne mogu ti glasom komentirati, jer ne želim uznemiravati psa koji spava, ako ga probudim on bi u šetnju, a meni je još rano, nepraktičan način komunikacije, bar za mene, i mobitel ignoriram prije podne :P
14.12.2025. (06:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh saznala
hvala @NF. a eto, igram se, razbijam malo monotoniju komunikacije.
zanimljivo, protumačili ste kako želim glasovnu komunikaciju u komentarima... no to doista i ne bi bilo loša ideja, naprotiv :)).
14.12.2025. (07:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh saznala
dug je dan, rastrčat ćemo se svi unaokolo, pa i opet sastati ovdje u nekim trenutku - nadam se :))
i još i ovo - niste li upravo vi rekli nedavno, neka se oni koje zanima, mrvicu potrude :)
14.12.2025. (07:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh saznala
a danas ću konačno do one domaće i tradicijske hrane hehe
14.12.2025. (07:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
@eh saznala: Bravo, očekujem izvješće o nekom novom otkriću poput onog čaja, ja sam za današnji post, koji sudeći po noći koja mu je prethodila neće biti nešto, već spremio video i sliku jučerašnje torte, ali puno toga je još za prije obaviti, najvažnije šetnju s najboljim prijateljem, a kasnije nego obično sam ustao...
14.12.2025. (07:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh saznala
čaja, meda...a vidjet ćemo hoće li biti inventivnih.. :) ni nova regulacija prometa me neće spriječiti
14.12.2025. (10:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
E sad ću ja kvariti igru, šteta da i lijeniji ne čuju lijepu recitaciju na linku Cimetasto
14.12.2025. (12:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh saznala
oo lijepa gesta @NF, no koliko je doprlo do zainteresiranih, ne zna se :)
14.12.2025. (17:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh saznala
uglavnom, bijah obići najavljivanu tradicijsku hranu zagrebačke županije - razočaralo me. ali hajde, za probu, kupila sam manju teglicu meda od mente (moslavački), i pakiranje domaćeg kitenkeza, (Quittenkäse), a obožavam dunje.
14.12.2025. (17:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
@eh saznala: Bez brige, neki su slušali očito i prije nego što sam ja stavio link (vidi odgovor kod mene) Zanimljivo mi djeluje Quittenkäse, a skoro nevjerojatno da to ja kao ljubitelj sireva nisam isprobao, možda i jesam, jer kad sam na učeničkoj razmjeni u Njemačkoj bio smješten u jednoj obitelji, servirali su mi svako jutro nove sireve i uživali gledajući kako ih s guštom jedem, a bilo ih je nepoznatih, ali ništa nisam pitao ;)
14.12.2025. (20:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh saznala
@NF, ne brinem, komentiram :).
a taj sir... pa tako ga zovu zbog konzistencije, u biti, sličan je gustom i tvrđem želeu te naravno nije slan, nego prekrasno pikantan, gorkast i ne presladak
14.12.2025. (20:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Livio D.
Ugodan, zanimljiv i senzualan glas. Mogla bi raditi na radiju
14.12.2025. (21:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh saznala
@Livio D. hvala na posjeti i komplimentu :)
14.12.2025. (21:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
@eh saznala: e onda treba probati, prva asocijacija na naziv bila mi je vjerojatno neka slatka perverzija, a to (kod sireva) ne volim ;)
14.12.2025. (21:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh saznala
@NF, evo guglam, kitenkez se duž naše obale zove kotonjada ili kotunjata, možda je taj izraz poznatiji? a baš zanimljivo da to niste probali u njemačkoj...moguće je to austrijska slastica, ne znam
14.12.2025. (21:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh saznala
kako se eto posložilo.... i na kraju ovog zapisa je zgodno reći, iako u recept za sir do dunja ne ide cimet, dobije se još jedan cimetasti predmet :) :)
14.12.2025. (21:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...