Jaja morate peći jedno po jedno, nježno i ne predugo da žumanjak ostane mekan kao duša. Nakon toga oprezno ih izvadite iz tave, pazeći da se žumanjci ne razliju. Termometrom za hranu izmjerite temperaturu koja mora biti točno 37,2 stupnja i lagano ih položite na jedno i drugo oko.
05.12.2024. (21:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Što ću ja s tobom, ha? Baš si me nasmijao hihihi. No, ima tu i istine, naravno. Uvijek će biti takvih navlakuša a tko povjeruje njegov problem. Mi nismo povjerovali. Cmokkkk.
05.12.2024. (22:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
i ja sam neko vrijeme tamo nešto pokušavala, al mi je također brzo dojadilo, nema tamo komentiranja i razgovora kao ovdje, ipak je blog blog, naš dobri stari blog; čestitam na blogu tjedna i sutra pečem jaja na oko po ovom tvom zanimljivom receptu za liječenje podočnjaka
05.12.2024. (22:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ Teuta ... Znaš kako to kod mene ide kada me pukne. Znam da ljudi zarađuju na klikovima. Ali baš zbog toga trebali bi biti korektni. Ovako ispada da čitaoce drže za bubuleje koji padaju na ovakove nategače bez razmišljanja. Znam da vjerovatno ima interesantnih tekstova ali navlakuše ne otvaram, baš zbog nekorektnosti. Pusam te kokoro moje
05.12.2024. (22:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ Litterula ... Upravo tako. Blog nam pruža mogućnost izražavanja kakove nema na ličnjaku. Nadam se da će ti recept pomoći kod podočnjaka. Ipak je najbolji na svijetu ...
05.12.2024. (23:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
meni su hakirali ličnjak i google račun, google sam uspio vratiti, a uvjerio sam se da šećerkov ličnjak ima najnesposobniju službu zaštite uopće, lagano im hakiraju dvostruku provjeru autentičnosti, zamijene podatke i ne možeš ništa. google je na isti način stradao ali ovi su ubrzo shvatili o čemu se radi, lako je, vidi se da sam iz rijeke, a ovaj račun se predstavlja kao da je iz zagreba i cukijeva ekipa je bespomoćna, tamo sam jednostavno stavio jaku zaporku i sad funkcionira. mislim i ja povremeno ulazim na fejs preko instagrama, šuplji su poput dobrog sira, ne zadržavam se jer ne želim riskirati i ovaj drugi račun, isto kod njih.
06.12.2024. (11:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ BF ... Jednom ili dva puta vidjeo sam neke stranice ličnjaka s mojim imenom i prezimenom, praznog profila, u rubrici osobe koje možda poznajete. Jednostavno sam ignorirao misleći da se radi o slučajnosti. Ostaale mreže ne koristim.
06.12.2024. (20:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Jaja morate peći jedno po jedno, nježno i ne predugo da žumanjak ostane mekan kao duša. Nakon toga oprezno ih izvadite iz tave, pazeći da se žumanjci ne razliju. Termometrom za hranu izmjerite temperaturu koja mora biti točno 37,2 stupnja i lagano ih položite na jedno i drugo oko.
05.12.2024. (21:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Što ću ja s tobom, ha? Baš si me
nasmijao hihihi. No, ima tu i istine, naravno.
Uvijek će biti takvih navlakuša a tko povjeruje
njegov problem. Mi nismo povjerovali. Cmokkkk.
05.12.2024. (22:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
i ja sam neko vrijeme tamo nešto pokušavala, al mi je također brzo dojadilo, nema tamo komentiranja i razgovora kao ovdje, ipak je blog blog, naš dobri stari blog; čestitam na blogu tjedna i sutra pečem jaja na oko po ovom tvom zanimljivom receptu za liječenje podočnjaka
05.12.2024. (22:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
@ Teuta ... Znaš kako to kod mene ide kada me pukne. Znam da ljudi zarađuju na klikovima. Ali baš zbog toga trebali bi biti korektni. Ovako ispada da čitaoce drže za bubuleje koji padaju na ovakove nategače bez razmišljanja. Znam da vjerovatno ima interesantnih tekstova ali navlakuše ne otvaram, baš zbog nekorektnosti.
Pusam te kokoro moje
05.12.2024. (22:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
@ Litterula ... Upravo tako. Blog nam pruža mogućnost izražavanja kakove nema na ličnjaku. Nadam se da će ti recept pomoći kod podočnjaka. Ipak je najbolji na svijetu ...
05.12.2024. (23:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
meni su hakirali ličnjak i google račun, google sam uspio vratiti, a uvjerio sam se da šećerkov ličnjak ima najnesposobniju službu zaštite uopće, lagano im hakiraju dvostruku provjeru autentičnosti, zamijene podatke i ne možeš ništa. google je na isti način stradao ali ovi su ubrzo shvatili o čemu se radi, lako je, vidi se da sam iz rijeke, a ovaj račun se predstavlja kao da je iz zagreba i cukijeva ekipa je bespomoćna, tamo sam jednostavno stavio jaku zaporku i sad funkcionira. mislim i ja povremeno ulazim na fejs preko instagrama, šuplji su poput dobrog sira, ne zadržavam se jer ne želim riskirati i ovaj drugi račun, isto kod njih.
06.12.2024. (11:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
@ BF ... Jednom ili dva puta vidjeo sam neke stranice ličnjaka s mojim imenom i prezimenom, praznog profila, u rubrici osobe koje možda poznajete. Jednostavno sam ignorirao misleći da se radi o slučajnosti. Ostaale mreže ne koristim.
06.12.2024. (20:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...