@Annabonni: nije sir solo, a nije ga nešto osobito puno, sardine su u soku od ribe, uz ulje, lovačka salata u nečem što je još rjeđe, i zajednički rezultat je takav kakav je ispao p.s. okus dima odavno imam u spreju samo za sebe, ali puno sam ga koristio kad sam ga dobio, pa sam se malo i zasitio "dimljenog" p.p.s. ovdje je cheddar topljeni sir
@viatrix: a gle, nisam ni ja baš ovaj probao, ali... ono što stalno ponavljam, i prihvaćam kao nužnost, "stvarna kuhinja" podrazumijeva kontinuitet prilagodbe, što uključuje i nove namirnice i kombinacije, tj. barem to tako kod mene ispada, da, ograničenja kao u priči, ali ne i maštovitost p.s. inače, postoji gotovi sirni namaz s tunom i meni je vrlo ukusan, dapače, jedan mi je od boljih
13.11.2024. (00:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
a kako se sir u trokutiću ( ja kupujem dimsi može u ovakvu teksturu pretvoriti?
12.11.2024. (22:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Serija namirnica koje baš ne poznajem. Sirno riblji namaz nisam nikada probao.
12.11.2024. (23:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Annabonni: nije sir solo,
a nije ga nešto osobito puno,
sardine su u soku od ribe, uz ulje,
lovačka salata u nečem što je još rjeđe,
i zajednički rezultat je takav kakav je ispao
p.s.
okus dima odavno imam u spreju samo za sebe,
ali puno sam ga koristio kad sam ga dobio,
pa sam se malo i zasitio "dimljenog"
p.p.s.
ovdje je cheddar topljeni sir
@viatrix: a gle, nisam ni ja baš ovaj probao, ali...
ono što stalno ponavljam, i prihvaćam kao nužnost,
"stvarna kuhinja" podrazumijeva kontinuitet prilagodbe,
što uključuje i nove namirnice i kombinacije,
tj. barem to tako kod mene ispada,
da, ograničenja kao u priči,
ali ne i maštovitost
p.s.
inače, postoji gotovi sirni namaz s tunom
i meni je vrlo ukusan, dapače, jedan mi je od boljih
13.11.2024. (00:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nije moj favorit, može povremeno
13.11.2024. (05:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Ok, hvala pročitano i shvaćeno
13.11.2024. (09:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mrr Mau
Napraviti ću taj meni novi namaz i isprobati. Baš me zanima kakav je okus. Pojedinačno sve sastojke volim, pa vjerujem da je fino.
13.11.2024. (13:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Lastavica: bome nije ni moj
@Annabonni: sve uvijek ima neko objašnjenje
@Mrr Mau: ja ga i ne bi baš ponavljao,
više mi se sviđa sardine, jaje i luk
13.11.2024. (22:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...