To je jučerašnja ručkovečera od mene! :))) Danas i sutra smo na ostacima iste! Zakoniti mi ima rođendan na Sisvete tak da već desetljećima imamo isti jelovnik! :)))
02.11.2024. (15:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Goddess Vesna: je, i kod mene je to jučerašnji ručak, ali jučer sam blog stavio u privremeno mirovanje, a baš tu istu klopu ionako ponavljam i danas, u kombinacije je bila i klasična pileća juha p.s. meni je pčreesto sve vrlo slično kad rade drugi, ali ni komocija nije za odbacit, pa bolje drugi i isto, nego...
@Annabonni: super, meni je Karmela oduvijek posebno draga
02.11.2024. (16:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Samo bi salatu volija ekstra i ka predjelo. Prova san x puta te mlince i uvik su mi bili ka blato. Ka da ih nisu znali napravit, a možda takvi tribaju bit.....
02.11.2024. (16:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
To je jučerašnja ručkovečera od mene! :)))
Danas i sutra smo na ostacima iste! Zakoniti mi ima rođendan na Sisvete tak da već desetljećima imamo isti jelovnik! :)))
02.11.2024. (15:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
ja danas pureća prsa u komadu po receptu na jubitubi kod Karmele Vukov Colić
I mogu ti reći, da je ispalo dobro
02.11.2024. (15:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Goddess Vesna: je, i kod mene je to jučerašnji ručak,
ali jučer sam blog stavio u privremeno mirovanje,
a baš tu istu klopu ionako ponavljam i danas,
u kombinacije je bila i klasična pileća juha
p.s.
meni je pčreesto sve vrlo slično kad rade drugi,
ali ni komocija nije za odbacit, pa bolje drugi i isto, nego...
@Annabonni: super, meni je Karmela oduvijek posebno draga
02.11.2024. (16:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Samo bi salatu volija ekstra i ka predjelo.
Prova san x puta te mlince i uvik su mi bili ka blato. Ka da ih nisu znali napravit, a možda takvi tribaju bit.....
02.11.2024. (16:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Odličan ručak
02.11.2024. (17:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@sewen: mnogi kroz mlince zapravo vole djetinjstvo
@Lastavica: veliki je batak, pa je ručak, i večera, ...
02.11.2024. (17:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
Ja sada smijem samo jesti puretinu bez kože i ulja ili masti, a mlince koje volim moram zaboraviti, salatu samo začinjenu s par kapi limuna.
02.11.2024. (18:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@U zvijezdama piše: zeznuto, ali što se može, valja se snaći s raspoloživim
03.11.2024. (11:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...