Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • starry night

    “Bez obzira na to hoćemo li nastaviti ili ne provoditi univerzalnu koncepciju ljudskih prava u trenucima bijesa i nerazumijevanja, upravo kada mislimo da su se drugi izdvojili iz ljudske zajednice kakvu poznajemo, test je same naše ljudskosti.”

    - Judith Butler, Nesiguran život: Moći žalovanja i nasilja (Precarious Life: The Powers of Mourning and Violence) (nesuguran, prekarni)

    avatar

    26.09.2024. (12:23)    -   -   -   -  

  • starry night

    "Judit Butler je američka post-strukturalistička filozofkinja koja je dala značajan doprinos feminističkoj teoriji, političkoj filozofiji, queer teoriji i etici. Butler je profesorka na odsecima za retoriku i uporednu književnost na Berkeleyju i upravnica grupe za retoriku."

    naravno, žena je cijepljena od egotripa za razliku od kvazi profesorki

    avatar

    26.09.2024. (12:29)    -   -   -   -  

  • starry night

    iritira me užasno glupa žena ili žena koja s naslova razredne nastave prodaje smeće a traži da se u njeno smeće ne intervenira jer ona je jelte profesorka pa je a priori u pravu što je takva ogavela da mi se b....e

    dakle, apel, kad god netko napiše neku netočnost, ISPRAVIMO GA, naravno, i mene, dosta je bilo terora "profesurki" jer je predavala nešto 100 godina pa smije pisati dezinformaciju i netočnost

    avatar

    26.09.2024. (12:36)    -   -   -   -  

  • starry night

    Imamo li KONSENZUS? oko toga?, da imamo pravo na TOČNOST?, POSEBNO kad lažni "autoriteti" sipaju gluposti. ISPRAVIMO IH!!

    avatar

    26.09.2024. (12:44)    -   -   -   -  

  • starry night

    pala sam na testu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    26.09.2024. (12:48)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Žižek je od onih koje treba cijenit-njegovi eseji imaju težinu argumentativnost već samo po tome što je ideološki lijevo kao i svaki intelektualac. Doduše meni filozofija nije jača strana ali ono pročitati poantu između tih redova to svakako.

    avatar

    26.09.2024. (13:27)    -   -   -   -  

  • starry night

    Bravo! I meni treba vade mecum za kompliciraniji tekst, ali mi je uzbudljivije od blesavoća, čitati dobar filozofski rad, odmara me

    avatar

    26.09.2024. (13:41)    -   -   -   -  

  • starry night

    nisam se tucala u kibucu, moš mislit koji hendikep, potucam se u kibucu i sad sam glavni expert za kibuce i Izrael, pa ja se tu mogu svaki dan tucat a da nisam expert za ništ, tako da ta vrsta "kompetencije" nečije, naravno, otpada

    avatar

    26.09.2024. (14:17)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Čekaj malo , alooo

    Je li ti misliš, da moj studentski boravak u kibucu je bio jebanje ilitiga tucanje , kako kažeš ???

    Hendikep je tvoj ako tako misliš - tucati se može svugdje ( na Golom otoku su tucali kamen ...jel da ) ja sam eto imala sreću biti u grupi stranih studenata na RADU i studiju 4 lijepa mjeseca života.

    Zašto si tako posprdna prema onome, o čemu pojma nemaš?

    A nisi " profesoresa "- daj se malo skuliraj a na drugim mjestima prodaji "bozu za limunadu"

    avatar

    26.09.2024. (15:09)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Crvenkapa opet ima napadaj bjesnoće. Samo sam čekao kad će počet.

    (ovaj put neću spominjati polupismenost ups zgleda da ipak jesam :D)

    avatar

    26.09.2024. (15:22)    -   -   -   -  

  • starry night

    ovo je post o genijalki Judith Butler, jesi vidjela kako žena pravi uvod u genijalnu filozofsku raspravu?, nju ću isto metnuti na blog, to su genijalne stvri, dakle, ovo je post o Judith a ne o tebi, ti si nebitna

    avatar

    26.09.2024. (15:27)    -   -   -   -  

  • starry night

    e. di si :))

    avatar

    26.09.2024. (15:43)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    starry night

    [I]nisam se tucala u kibucu, moš mislit koji hendikep, potucam se u kibucu i sad sam glavni expert za kibuce i Izrael, pa ja se tu mogu svaki dan tucat a da nisam expert za ništ, tako da ta vrsta "kompetencije" nečije, naravno, otpada
    [/I]

    Zar se Judith TUCALA po kibucu, kad već pišeš o NJOJ ??? OMG....ako je, a ti sve znaš, citiraj nam taj dio o tucanju ...Bilo bi dobro znati da i "velike, umne žene " tucaju se kad im nadodđe...jelte ?

    ......................Teatralni, čuvarima kazališta koji dišu "intelektualno" a ti si upravo taj, dozvoljavam sve ispravke interpunkcije i stilistike.

    avatar

    26.09.2024. (15:53)    -   -   -   -  

  • starry night

    TEATRALNI je za tebe doktor nauka, sav njegov blog je pravo malo bogatstvo domaće i nove av scene, od radio -drama preko filmova domaćih i predstava, genijalac, više sam od njega naučila nego od tvojih nebuloza na blogu na koji više neću ići jer mi je bezvezan, mislim, o čemu ti, nikako da skužim, zaprao na svom profilu, zboriš? taj miš-maš, o čemu je to, ne sjećam se tvog jednog jedinog upisa, bome od TETRALNOG - DA!

    avatar

    26.09.2024. (16:00)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Samo daj : Teatralni ima dva bloga na koja s radošću ide i dva na koja ide s vrijeđanjem i mržnjom

    Ovo zadnje vas je spojilo : naravno,ne očekujem da dolaziš jer nemaš pojma pisati komentare, osim sama sebi.Pa, ako te to veseli, pjevaj nad svojim blogom borbene pjesme.
    A on, naravno, neka aplaudira jer očito tebi u životu nedostaje aplauza

    Hvala

    avatar

    26.09.2024. (16:04)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    CRVENA-Ne rondaj tako stihijski znaš da svaki put pregoriš. Prvo-Teatralni ima jedan aktivan blog ovaj s kog komentira drugi je u funkciji igranja s html-om i za probne balone pa neću valjda kao ti pizdarijama i probnim balonima masakrirat ovaj (doduše tvoj je ionako masakriran plitkim sadržajem pa mu objavljivanje trotočki ne kvari prosjek) Nisam kameleon poput tebe da imam potrebe i vremena blogati paralelno na sto blogova znaš-realnost obveze i stvaran život koji mi je daleko gotivniji od višenja ovdje su mi prioritet. E da, klasično kao što špijuniraš i tračaš susjede po zgradi i ovdje kmerski pratiš tko kamo ide? Ne čudi me promila-ali opet lupetaš jer Teatralni bira društvo i sadržaj ide tamo gdje mu je gotivno a istovremeno se ne libi bobu reći bob a popu pop natrljati njuške onima kojima iste jesu za natrljati. Prema tvom debelom kućnom ljubimcu ne osjećam ništa osim prezira prema tome zaustavi se s bljzgarijama o "mržnji" ako misliš zadržati i natruhu relevantnosti (iako je u tvom slučaju to praktički neostvarivo) A što se tiče tvojih frustracija uzalud ti je ovdje, ima toliko institucija kvalificiranijih od nas da ti pomognu ili te bar stave pod kontrolu nismo plaćeni da posreduemo pacjentima.

    STARRY-Ovo je kompliment parexcellans...hvala hvala skoro ostadoh pasivan....s naglaskom na skoro :)))))

    avatar

    26.09.2024. (16:20)    -   -   -   -  

  • starry night

    smiri se, @AB, isuviše si opterećena praćenjem me i tko dođe k meni na blog, svi su dobrodošli k meni, i sigurni, ne tračam, ne rujem privatne stvari, ne općim iza leđa, i kažem što mislim, i drag mi je svijet koji mi dođe, uglavnom su svi izuzetni i inteligentni osim tebe

    avatar

    26.09.2024. (16:24)    -   -   -   -  

  • starry night

    pišem puno bolje od tebe pa si ljubomorna, svaka moja pjesmica dvominutna je bolja od tvojih plagijata ili ne, ne ulazim, nekad imam osjećaj da je to kod tebe sve jedna te ista pjesma, čitaj moje i uči se, a tekst ne znaš pisati uopće, dok ga ja napišem dok si rek'o keks, lirske minijature volim pisati, moja ljubavnica TLAPNJA, jooooj, mogu pisati o ničem genijalno :)), tu si slaba jako, osim u nebulozi i fulanju poante, tu si najjača ;)), moram složiti knjigu svojih pjesama, fotki i lirskih zapisa, kaj ti veliš na tu ideju?

    avatar

    26.09.2024. (17:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...