Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • starry night

    Kad će Levar, Lepej i Reihl-Kir dobiti ulice i trgove?

    avatar

    17.08.2024. (08:27)    -   -   -   -  

  • starry night

    Tu mi krimos pljačka krov i pričuvu, i lovu od najamnine za HT repetitor , krmak sve uzima sebi i ne daje ni izvješća ni ništa, sam pljačka 30 godina, nečuveni nešto, jedan rad nije napravio u stubištu, hrpu parazita namiruje lovom za zgradu a "pričuve" tj., love -nema!! Di je lova za "pričuvu" ako nikad ništa nije u i na zgradi radio? Kako maknut kriminalca parazita koji je tu sjeo sisati harač i krov TUĐE zgrade po zakonu o pljački?

    avatar

    17.08.2024. (08:35)    -   -   -   -  

  • starry night

    Krimos čak tu ni ne stanuje, sagradio si je bunker od pričuve, sam pljačka na daljinu i ko mu ne da lovu, ide na sud i krene pljačka stanara lovom iz pričuve, i sudske procese vodi u svoju korist i pljačku lovom za zgradu, a zgrada propada. ĐIZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!! Koji krimosi!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    17.08.2024. (08:37)    -   -   -   -  

  • starry night

    meni je apsolutno za povraćanje da ja krimosu dajem lovu kojom on, mojom lovom, umjesto da mi okreči jednom u 30 godina stubište , on uzme moju lovu za tužiti stanara i pljačkat ga jer mu nije platio reket, meni se to gadi, pa lopino, ne dajem ti ZA TO lovu, nego da mi krečiš i održavaš zgradu

    avatar

    17.08.2024. (10:52)    -   -   -   -  

  • starry night

    MATEMATIČKO PITANJE, AKO 30 GODINA PLAĆAM 30 EURA MJESEČNO "PRIČUVU", KOLKO MORA IZNOSITI PRIČUVA AKO NIŠTA NJE URAĐENO U ZGRADI? AKO NAJAMNINA ZA REPETITOR NA ZGRADI IZNOSI MJESEČNO 500 EURA, KOLIKO SE AKUMULIRA U PRIČUVU LOVE ZA 20 GODINA? KAKO MOŽE "PRIČUVA" 30 X 12 X 30 (PO JEDNOM STANU) + 500 X 12 X 20 = 0 (nula) BITI, KOJA JE TO MATEMATIKA?

    avatar

    17.08.2024. (11:36)    -   -   -   -  

  • marival11

    Dakle, pitaj predstavnika stanara tvoje zgrade da ti da Izvješće Upravitelja zgrade . Upravitelj bez pristanka predstavnika stanara ne smije ni jedan euro potrošiti bez znanja vlasnika stanova. Vaša, pa i tvoja pričuva ide na žiro račun otvoren za vašu zgradu. Ako u trideset godina sa novcem od pričuve kojim upravljate kao vlasnici stanova, niste napravili ništa, stvarno ste krimosi....

    avatar

    17.08.2024. (19:30)    -   -   -   -  

  • starry night

    to sve štima kad nije mafija u pitanju, ali kad mafija pljačka sa fiktivnim troškovima i naštimavanjem financijskih izvješća i nitko se ne usudi u zgradi prdnut i pitati di je lova, nemreš sam ništ, čak nemaju i ugovore, ni potpise stanara, ni potpise za repetitor, nemaju ništ a harače kako hoće, sve lažirano, metne prihod 2023. 30 000 eura i rashod 30 000 eura, vidim ga na objavama financijskih izvješća, to nema veze s vezom, ali nitko se ne želi kačiti s mafijašem, dapače, slušaju sve ko peseki i z repom mašu kad prolazi, pun ih je grad, sama mafija, i ajd sad da jedna slaba žena digne bunu protiv mafije

    avatar

    17.08.2024. (20:22)    -   -   -   -  

  • starry night

    jedna pravnica stanarka je rekla da ćemo ići u promjenu krimosa i da će ići kupiti potpise po zgradi, ne znam zašto je odustala, mogu pretpostaviti

    avatar

    17.08.2024. (20:29)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Čuj kad ti se maritalasanje nakenja u komentare to ti je indikacija da je nešto van reda i prosjeka. Sad je slučajno uletjela jer se ovdje ne može ne složiti a inače uzdiže ovu državu (uz priglupu mantru da "mi moramo raditi za državu a ne ona za nas") voli thupsona i druži se s najvećim talogom bloga plus podjebava i nešto šatropsihologizira o osobnostima drugih. Tako da je kredibilitet onoga što piše konkretno ovdje jako suspektan tim više što te je skup samnom strpala u kategoriju "toksičnih" "mrzitelja hrvatske" i sličnih sranja. Hoću reći ta kad i napiše neku istinu sumnjam da je to iz plemenitih razloga sve je to dimna zavjesa i manipulacija. Takvi koji su desno (a očito je po glupostima koje inače blebeću a i takvo društvo su našli) a nisu stranački članovi će sutra kradeze uzdizati u nebesa ako od toga budu imali neki interes. U ostalom dovoljan indikator je i ova rečenica sama po sebi "Ako u trideset godina sa novcem od pričuve kojim upravljate kao vlasnici stanova, niste napravili ništa, stvarno ste krimosi...."

    Koliko znam kako se pričuva i kamo ulaže stvar je za koju je odgovoran izravno predstavnik stanara. Ako se stanari krvnički trude na sastančenjima nešto dogovorit (kao što je i moj primjer bio na sastanku masu puta nikad ništa nije uopće uzeto u razmatranje a nužno je a lova samo kaplje u pričuvu bez da se ulaže u zgradu) dakle buzuspješno onda je odgovornost isključivo na predstavniku i amen. Princip kolektivne odgovornosti koji ova povlači svrstavanjem u "krimose" govoreći u množini klasičan je slučaj bacanja klipa pod noge svojstven desno obojenim papcima. Tako da je čak i kad takvi napišu nešto istinito i relevantno to postaje skroz irelevantno. Sami se postave u poziciju iz koje bi ostavili dojam neke relevantnosti i poštenja a već se u drugoj rečenici sami kompromitiraju kao prodavači muda pod bubrege.

    avatar

    19.08.2024. (10:42)    -   -   -   -  

  • starry night

    u mafijaškoj državi funkcionira zakon mafije, tako je ustrojen zakon nasilja i bespravde prvobitnom pljačkom krimosa u tzv. pretorbi i privatizaciji i plinskom bocom kao argumentom pod šatorom u Savskoj, nasilje i reket kojem onda podguzne muve nalaze opravdanje i pravnost i pravednost u totalnom kriminalu i reketarenju na svim institucijama i nivoima, od krimosa koji lažira osobne podatke u biografiji kao član HAZU za sticanje ogromne mirovine, a čisti je prevarant i lažov, do krimosa koji vlada Zagrebom iz Remetinca i mafijaša sudca i do grupe mafijaških krimosa koji pljačkaju zgrade "pričuvama" 30 godina s pričuvom 0 (nula), osnovno je pitanje, krimosi, di je lova od EU fondova, poreza, prireza i tisuća harača koje plaćamo a sve je sve gore i propada samo krimosovi ne, stvorena je mafijaška tvorevina od koje ne očekuješ pravednost i pošteno suđenje nego pljačku te još dodatno sudskim procesima koji si bijeda i sirotinja ne mogu priuštiti jer ako je glavni sudac mafijozo i krimos, kako očekivati bilo kakvu pravednost za poštenog čovjeka u sudskom procesu s mafijom? pa oni su uveli naplate 50 kuna za neplaćanje na vrijeme, one opomene koje su zaračunavli raji i slali masovno, neviđeni pljačkaroši i krimosi u akciji haračenja za interes parazita i kriminalaca, prevaranata i flasifikatora diploma i svih statusa, tu ako imaš pravu diplomu i pošten si i žensko, odmah ti klerska mafija ide klečati za tvoju lovu protiv tebe i proglasiti te drugotnom, imbecil, impotenca i krimos pametnu, poštenu građanku ide hebat u glavu i hoće dokazati da je argument plinske boce, falsificirane diplome i kriminalca i parazita jedini zakon, tako smo imali defile samih krimosova u politici i pljačkaša i masovno iseljavanje i ekonomsku i demografsku propast cijelih regija a paraziti i dalje tvrde da je bolje nego ikad iako je po svim pokazateljima stanje stravično, čak i s lažiranom statistikom jer se krimosi i time bave, lažiraju sve, čak i statistiku koja je i ovako izlažirana - stravična!

    avatar

    19.08.2024. (11:39)    -   -   -   -  

  • starry night

    Dakle, građanke i građani, drugarice i drugovi, napišite mi tu jeste li prvotna ili drugotna kategorija građana, tj., iz "posebnih" ili "općih" propisa?

    avatar

    19.08.2024. (12:06)    -   -   -   -  

  • starry night

    ja sam metnuta u drugotnu kategoriju, tj. opće, neposebne propise, čistom administrativnom diskriminacijom građana

    avatar

    19.08.2024. (12:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...