Komentari

ffp2.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • AnnaBonni

    đizussssss kako me nasmijao dijalog s Ištvanom to nije istina
    Istina je da ti nisi normalna 101%- NE IDI RADITI JOŠ svratite malo do mora

    avatar

    26.07.2024. (14:54)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @annabonni, more mi uopće ne paše s ovom nogom, i kompresijskom čarapom, prevruće je dolje i previše ljudi, plus naporna vožnja sa svim Jugovićima, Turcima, Rumunjima i ekipom po zakrčenim autocestama. To meni godinama već nije odmor, još me dolje svi more svojim problemima a meni je sve super jer sam u Njemačkoj. A i hrana je zakurac, sve na isto kalup, mesino plus pomfrit ili riba na žaru s bliltvom, dokurči nam za tri dana. A ako kuham sama a onda mi to i nije odmor jer se moram tući po Lidlu i Plodinama sa turistima svih boja. Plus Ištvan sada nema godišnjeg do polovice rujna, tada ćemo vjerojatno negdje u toplice. Putovanje za Englesku i Irsku (trebali smo ići u rujnu) smo otkazali jer ne znam koliko bi do tada bila u formi, prebukirali smo za travanj iduće godine. Posao će mi dobro doći a i ne moram se pretrgnuti, imam viška sati plus do 60 minus sati mogu prenijeti u drugu godinu, ako ih budem imala. Radit ću od doma, imam klimu i uredjen balkon, mogu radit pauze za vježbe, sve pet.

    avatar

    26.07.2024. (16:43)    -   -   -   -  

  • luki2

    Odlična ideja obo s poslom - zaista se neceš imati vremena sekirati. Kakav strah - pa pogledaj kopiko srece u nrsreci....Izvukla si se dva puta - nece se ponoviti...Oprezno da, ali - bez straha.

    avatar

    26.07.2024. (23:59)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Ištvanove fitnessarije su zabavne. :) A i općenito ta forma dijaloga je odličan izum i dobro prati tvoj spisateljski i humoristički nerv. :) Ovo s ekipom na fitnessu koja baš i ne mari za suprotan spol podsjetilo me na moje mladenačko čitanje knjiga na nekoj klupi u zagrebačkom Botaničkom - sve dok mi netko nije rekao da se onuda šeću gejevi u potrazi za... "čitačima knjiga na toj i toj klupi". Više me nije vidio Botanički, osim kad bih tamo dolazio s curom. :))

    Ovo sve što si točno pobrojala AnnaBonni, zbog čega ne želiš na Jadran već radije u engleske i irske, pokazuje da nikada od tebe prave Njemice. :))

    Nego, baš me zanima koliko si godina stavila u zadatak za AI kad si radila sliku mišićavog Yvesa. Ja napišem: žena od 60 godina hrani mačke - AI mi da staricu. Napišem: žena od 50 godina hrani mačke - AI mi i opet da staricu. Baš sam trebao napisati: žena od 110 godina, pa da vidim što bi mi tada dao. Mumiju?

    avatar

    27.07.2024. (08:11)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @luki, a baš sam ko lik iz crtića :)
    @mariano, napisala sam samo "stari Francuz duge sijede kose". Ovaj je najbolje pasao, drugi su bili svakojaki :P

    avatar

    27.07.2024. (11:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...