NEMAM TU spravicu, ali volim tvoje vatrijacije na temu- A propos batata, kupujem narančasti a bijeli koji spominješ----nikad vidjela... Vrijedi li ovaj recept i za drugu boju ?
24.06.2024. (21:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@AnnaBonni: i meni je narančasti draži, čak i od vrlo skupog ljubičastog, ali to su ti čari internet kupovine, naručiš jedno, a ponekada možda baš to i dobiješ p.s. nema tu recepta, to je više ideja, matrica, koncept, ... da sam imao i trebao ga trošiti stavio bi možda i grašak, poriluk, lude gljive, ...
@viatrix: velika prednost batata je što se ne mora dugo kuhati, dapače, jestiv je čak i sirov, za razliku od njemu relativno sličnog krumpira
25.06.2024. (09:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
NEMAM TU spravicu, ali volim tvoje vatrijacije na temu-
A propos batata, kupujem narančasti a bijeli koji spominješ----nikad vidjela...
Vrijedi li ovaj recept i za drugu boju ?
24.06.2024. (21:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Juhe obožavam. Ovu kombinaciju nisam probao, ali definitivno ću probati.
24.06.2024. (23:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@AnnaBonni: i meni je narančasti draži, čak i od vrlo skupog ljubičastog, ali to su ti čari internet kupovine, naručiš jedno, a ponekada možda baš to i dobiješ
p.s.
nema tu recepta, to je više ideja, matrica, koncept, ... da sam imao i trebao ga trošiti stavio bi možda i grašak, poriluk, lude gljive, ...
@viatrix: velika prednost batata je što se ne mora dugo kuhati, dapače, jestiv je čak i sirov, za razliku od njemu relativno sličnog krumpira
25.06.2024. (09:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
nemam juhomat... moje crem juhe izrastu iz vrtloga ruku, ovu radim s krumpirom za kuhanje...
25.06.2024. (10:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...