Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • starry night

    Dead Man film s Deppom

    avatar

    30.05.2024. (11:08)    -   -   -   -  

  • luki2

    Da, ako vam tko kaže a ne može drugačije - bježi što te noge nose od takve osobe...Naši susjedi, uz svoj smisao za humor, rekli bi: "Idi, begaj"...:)))))

    avatar

    30.05.2024. (21:41)    -   -   -   -  

  • starry night

    Sad ja imam suseda i on upravlja mojim životom na način da sam opsjednuta njime i stalno ih gledam i pratim i poludim. Zato tu ima puno psihotičara. Ili vide čeg nema (religijske halucinacije) ili fiksacija na susede. Profači znaju zašto stalno vuku istu priču, rulja to puši ili masovno iseljava od psihopatologije svakodnevnog života tu. Srbi i Hrvari, Izraelci i Palestinci, Rusi i Ukrajinci, sve je to vječni rat u kojem je nemoguće živjeti osim parazitima, od poštenog rada nikako ne, s tim da će male balkanske državice vjerojatno izumrijeti i biti preuzete tajnim vaticanskim i bizantskim i arapskim planovima kupovanja zemlje, raseljavanja starosjedioca i naseljavanja stranog roblja, samo ekonomski rob je uvijek opasniji od roba narativa, jer ga ne možeš manipulirati pričom o domoljublju i Srbima i Hrvatima i impresionirati rukom na sisi, on hoće lovu za svoj rad a ne priču o Srbima i Hrvatima.
    Ako vam netko kaže da postoji samo jedan put, njegov put, begaj glavom bez obzira :))))))))))))))))))))))))))))) Ovakva pustoš je bila nezamisliva prije 40 godina, ali nitko ne mijenja odiozne narative i rekete koji su do pustoši takve i doveli, nego se parazit sprema na uvoz Nepalaca koji će za njih rintati, ali velim, pusta priča, neće niko ići tako nisko i potplaćeno kao što je nisko i potplaćeno i bez plaće radio hrvatski radnik pod krimosima devedesetih prije nego je otišao zauvijek u inozemstvo, to neće niti jedan crnac.

    avatar

    30.05.2024. (23:14)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Meni je svejedno. Na jedno unutra, na drugo van. Naučila sam od muža. Najpametniji!

    avatar

    31.05.2024. (00:49)    -   -   -   -  

  • starry night

    jutrić, Galaksija uvijek mi je drago vidjeti te :))

    avatar

    31.05.2024. (06:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...