Komentari

thelightoftheuniverse.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Klaatu

    "Ne slažem se sa tim što govoriš, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da to slobodno kažeš." - Voltaire

    avatar

    12.05.2024. (13:12)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    Nije ti palo na pamet da je ta njihova "borba" izazvana upravo od konzervativaca? Da im se nije pridavalo toliko negativne pažnje i da ih se pustilo da slobodno žive svoja uvjerenja, a ne da ih se na svakom koraku osuđivalo, vjerojatno nikad ne bi imali potrebu "braniti se" i eskalirati toliko u društvu. Ok je imati svoje mišljenje o takvom načinu života, ne treba se tebi to sviđati, ali oni postoje da bi se ti mogao skockati kako trebaš i sebi reči, ok, to nije za mene, ali i pustiti druge da žive kako njima paše. Previše smo "svi danas imaju nešto protiv nekoga" nastrojeni da mi se bljuje od svega toga iskreno. Toliko netolerancije i mržnje koja će kad tad prerasti u neko zlo, a po tvojim postovima, čini mi se da već idemo prema tome.

    avatar

    12.05.2024. (13:55)    -   -   -   -  

  • NF

    Nitko nije optužio žiri da je lijev nego konzervativan, koliko sam pročitao barem kod blogoznalaca :D

    avatar

    12.05.2024. (15:03)    -   -   -   -  

  • Klaatu

    @kejtoo, "borba" za što? Ako ću slijedit razum, kakvo mišljenje onda trebam imati o tome? Ako mi društvo kroz svoje mehanizme gura tezu da ja nisam čovjek, već konj, zar onda trebam zaista postat konj i molim da me se tako oslovljava. Njiiiihhhh.......

    avatar

    12.05.2024. (15:09)    -   -   -   -  

  • Klaatu

    @NF, ljevica je danas bolesna. To je veliki problem za društvo u cjelini.

    avatar

    12.05.2024. (15:11)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    @Klaatu Aha, a konzervativci ne guraju konzervativizam? Problem je u guranju zapravo. Da nisu kozervativci gurali svoje i nametali njima oni se ne bi našli prozvani. Savršen dualizam! Po meni i jedni i drugi se trebaju skockati i shvatiti da je tuđe mišljenje nebitno za njih. Problem je kad je jedna grana društveno naprednija pa koči drugu. To je onda nepravda.

    avatar

    12.05.2024. (15:15)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    @Klaatu Oćeš rješenje? Ne uskraćuj drugome ono što samome sebi ne bi uskratio glede ljudskih prava. Da nije bilo uskraćivanja i nepravde ne bi došlo do "borbe" i povorki i kvazi agende. A šta misliš tko je prvi počeo uskraćivati kome i što? I to iz čiste netrpeljivosti.

    avatar

    12.05.2024. (15:20)    -   -   -   -  

  • Klaatu

    Nitko nije lišen opasnosti da "gura" neku svoju ideju. Tada treba biti jak i oduprijeti se tome. Ali, što ako znaš da je "projekt" koji je počeo u jednom trenutku u prošlosti, a koji je protivan zdravom razumu, kako onda reagirati?

    avatar

    12.05.2024. (15:22)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    @Klaatu Zašto misliš da trebaš reagirati? Zašto se ne baviš vlastitim zdravim razumom i pustiš druge neka se bave svojim? Kako ja vidim stvari, oni se bore za svoje stavove, a konzerve na to gledaju da nameću svoje. Rekla bih da je problem u konzervama.

    avatar

    12.05.2024. (15:25)    -   -   -   -  

  • Klaatu

    Ako ću postupiti kako mi ti kažeš, onda će ovaj svijet nestati.

    avatar

    12.05.2024. (15:25)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    Nestati će ako ćemo se nadmetati, a ne zato što ćemo pustiti druge da žive svoj život i živjeti u miru u našem neslaganju. Mržnja će nas uništiti.

    avatar

    12.05.2024. (15:28)    -   -   -   -  

  • Klaatu

    Zašto misliš da ja nekog mrzim? Samo dajem do znanja da ovo sve vodi na mjesto gdje će najmanje razuma biti. I ništa više od toga. Ja mogu sada stati pred ljude i reći - ja više nisam čovjek. Ja sam konj i početi se glasati poput njega i hodati na sve četiri. Ali, netko mora stati pred mene i reći mi da nešto nije u redu.

    avatar

    12.05.2024. (15:35)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    Znači, ako se dečko obuće kao cura npr., to po tebi odma nije u redu i ti to imaš potrebu njemu reči. Zašto? Kakav to utjecaj na tebe ima? Zašto se ja osjećam da to nema ni najmanjeg utjecaja na mene? Niti me to dira. To je njegov život, nije moj. Mene su često osuđivali zbigecane žene, jer se ne šminkam, jer su meni žene ljepše kad su prirodne bez šminke. Jel sam ja u pravu ili one po tebi i tko bi kome trebao očitati bukvicu? Zašto mene prosuđuju po tome i ogovaraju iza leđa pa i izbjegavaju? Nije da sam prljava, nego uredno i pristojno (casual) obućena. Dokle to osuđivanje ide? Gdje je tome kraj?

    avatar

    12.05.2024. (15:41)    -   -   -   -  

  • Klaatu

    Ne. Samo kažem da to ne razumijem.

    avatar

    12.05.2024. (15:44)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    U redu je da ne razumiješ. Možda ni oni sami ne razumiju nego eto, živcira ih to prosuđivanje, nepravde, pa udaraju kontru i provociraju.

    avatar

    12.05.2024. (15:46)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    Evo ti jedan zgodan isječak koji se može preslikati i na današnje vrijeme https://www.youtube.com/watch?v=EWrsMfqu-zU

    avatar

    12.05.2024. (16:06)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    Još jedan, pogledaj od 6:45 do 7:25 https://www.youtube.com/watch?v=omrZFLlrLDU

    avatar

    12.05.2024. (16:13)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Potpisujem Kejtin prvi komentar. Što se nastupa tiče stvarno je degutantan makar bio samo i performans i nisu pobrali moje simpatije (iako je stanje daleko gore ovo je eufemizam) ali ako od ikoga zazirem onda su to konzerve. Naravno da se normalno društvo bori protiv takvih, taman posla da njihove bolesne ideje uđu u zakon i da se nametnu svima to je ograničavanje slobode. I tu sad ne mislim na eurosong nego na kontrsprosvjednike bolesnim klečavcima na primijer.

    avatar

    12.05.2024. (20:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...