Komentari

moody.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • pal MOOD

    još jedan dan bliže...

    avatar

    28.04.2024. (23:00)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    " (d) Nametanje mjera namijenjenih sprječavanju rađanja unutar skupine;
    (e) Prisilno premještanje djece iz skupine u drugu skupinu.

    Čovječe ????

    "

    avatar

    29.04.2024. (11:21)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    - tako kažu u UN, a RuZZi još drže 18.000 djece odvedenih s okupiranih područja (one iznad 14 indoktriniraju i već obučavaju za rat)

    avatar

    29.04.2024. (11:34)    -   -   -   -  

  • jelen

    Još lani sam nešto bio razmišljao što s tom ruskom eksklavom može biti u budućnosti.
    Rusi sve čine da budu tamo jednog dana samo crtica iz povijesti kao što su Prusi danas. A što bi bilo realno i fer s teritorijem tzv. Kalinjingradske oblasti u postruskom periodu, podijeliti između Poljske i Litve, 2/3 Litvi koja je mala i 1/3 Poljskoj, onako simbolično da se ne ljute. Idealno cijelu bi trebalo dati Litvi jer domoroci stari Prusi su isto kao oni bili baltički narod. Germanski zavojevači tzv. Teutonci su došli tamo jer im je neki njemački car obećao tu zemlju ako obrate na kršćanstvo Pruse. Većinu su pobili, nešto obratili i asimilirali, na kraju su se i nazvali po njima. Ali nisu se usrećili na toj zemlji na kraju niti nakon 700 godina. Rusi su se tu instalirali strateški poslje ww2 po sličnom genocidnom principu i to je isto jedno kiselo grožđe otaca zbog kojega će kad tad djeci utrnuti zubi.

    avatar

    29.04.2024. (17:11)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    - Suwalki Gap-u je istekao rok geopolitičkog trajanja, eksklavu se može otkupiti po cijeni kao i Aljasku (ili Dodikovih 2 mlrdKM) ili besplatno po ruZkom principu polaganja prava na teritorij po Duginovoj logici Osnova geopolitike i globalizacije. Kolonizatore je najbolje suočiti s njihovim oružjem

    avatar

    29.04.2024. (18:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...