Komentari

kejtoo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • kejtoo

    Zlo će postojati dokle god ga mi održavamo sprovođenjem u djelo.

    avatar

    26.02.2024. (14:31)    -   -   -   -  

  • matebalota

    Povjerovali su naši praroditelji Sotoni jer su : 1.izgubili ljubav prema Bogu
    2.time povjerovali u laž Sotoninu
    3.poželjeli biti kao Bog
    4.i određivati sami sebi što je dobro a što zlo za njih ( ljude )
    Time su svi ljudi postali griješni i smrtni. Posljedica grijeha je smrt.

    avatar

    26.02.2024. (17:00)    -   -   -   -  

  • j.

    Jedna stara veli, kako bismo znali da postoji svjetlost kada ne bi bilo mraka. Zlo ima neku svoju ulogu; ono je potporanj ceste prema dobru. Jasno, kada gledamo samo ovaj svijet i vidimo nesretnike koji beskrajno pate pod teretom zla, onda nam se učini da ne postoji ništa više niti iznad niti jače.

    Stoput sam ssebi velim, lako je meni palamuditi kada me zlo nije pritislo nikada do kraja; nikada tako da se ne mogu pridići i ustati. Mogu samo zamišljati kako je ljudima koji su tako i toliko unesrećeni.

    avatar

    26.02.2024. (17:08)    -   -   -   -  

  • eum

    Poucno napisano. Bez vjere i molitve teško se mozemo oduprijeti zlu makar bili i opredjeljeni za činiti dobro..

    avatar

    26.02.2024. (18:19)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    @matebalota Ljubav prema Bogu ne možeš izgubiti ako imalo znaš voljeti, a vjerujem da su ljubav u nekom periodu svog života svi osjetili i prepoznali. Biti kao Bog bi trebali si svi utuviti u glavu. Zašto? Jer je On u svima nama i u svemu. Što to zapravo znači? To bi razbilo svaki ego da je bolji ili veči od drugoga. Ono što bi još trebali jest spoznati kakav je i zašto je baš takav. Zašto je ljubav. Zamisli da je zao kako neki misle. Ne bi nas već odavno bilo i ništa ne bi funkcioniralo. Iako to nije, ne znači da nije u stanju učiniti što smatra da je neophodno. On silno želi da shvatimo zašto smo stvoreni i koja je naša svrha na Zemlji (njegovom vrtu) kako bi i On sebe mogao ispuniti i ostvariti i prožeti tu svoju silnu dobroćudnu energiju kroza nas, iako to već konstantno čini, nismo ju u stanju prepoznati i cijeniti na ispravan način, nego ju neki još i zlouporabljuju.

    avatar

    26.02.2024. (19:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...