Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • airsoft pokret Plaćenici

    ...

    avatar

    12.02.2024. (10:52)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    da bi "krčmili" Ukrajina bi trebala pobijediti
    ali neće
    pa nitko neće ni krčmiti ;)

    avatar

    12.02.2024. (17:30)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Ono što Rusi ne odnesu (tj. vrate), bit će njihovo. Kijev je kolektivnom zapadu dužan preko 200 milijardi U$D. Šta misliš kako će im vraćati te novce? Pa sa 100-godišnjim koncesijama na ono što im ostane. Zemlja Monsanu, voda CocaColi, šume kome god...

    avatar

    12.02.2024. (19:03)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    tek treba vidjeti koji su ruski planovi i namjere
    sumnjam da će se itko sa zapada okoristiti

    avatar

    13.02.2024. (08:16)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Rusi su uzeli svoje od Donbasa do Krima s tim da je pod upitnikom Nikolajev i Odesa. Ostalo će prepustit zapadu. Upitna je i vojna neutralnost toga što ostane. Ne bi me začudilo da na Dnjepru nikne nova "željezna zavjesa" ko svojedobno uzduž Njemačke.

    avatar

    13.02.2024. (11:23)    -   -   -   -  

  • Blumi

    Rat niti dobiva, niti gubi, Ukrajina. Jedino što ostaje samo Ukrajini su neosporno strašne posljedice. Ne znam koliko je bilo logično da Hrvatska uspije protiv jačih, ali eto, uspjela je, bar se nadam.

    avatar

    13.02.2024. (15:40)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Ne bi se složio poštovani kolega Blumi. Svaki prosječni poznavatelj vojne znanost je znao da je taj rat izgubljen i prije nego što je počeo. Jedini koji tvrde suprotno su propagandisti zapadne MSM mašinerije. Zašto znaju oni koji ih plaćaju.

    Kako će završiti naš rat 90-ih se isto tako moglo znati prije nego što je počeo. Vojna znanost u principu nema puno napoznanica. Sve su to jasni odnosi snaga tj. brojeva. Ako želiš mogu detaljnije elaborirati sve što treba.

    avatar

    14.02.2024. (19:47)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Ode nam i Blumi iz blogosfere. Kaže uzima pauzu do daljnjeg...

    avatar

    15.02.2024. (18:35)    -   -   -   -  

  • Blumi

    Eto vidiš kako ti "daljnje" ispadne smiješno, jer je u startu nedefinirano. I da, slobodno se ti sa mnom ne slaži, ja ti ionako o ratovima, i vojnoj znanosti, doktrini, ustroju, čemu već, blagog pojma nemam, a i kad mi se servira na gotovo nerijetko krivo zaključim. Želiš li po tom pitanju kvalitetnije društvo bit će uputno da prihvatiš da ja to nisam. S druge strane, možda i nije baš toliko loše čuti nekoga tko zna da fakat ne zna, dakle nekoga tko istupa s pozicije koja uopće ne postoji.

    avatar

    19.02.2024. (17:31)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Ma u biti si ti htio malo prodrmati "scenu", pa da te tete nagovaraju da se vratiš i tako to. Rezultat toga je i naslovnica ;)))

    Ali nema veze, bitno je da si se vratio i da u konačnici radiš ono što te veseli. Odavno je blog prestao biti ono što je nekoć bio, ali sve dok ti uživaš u tome - neka traje.

    Što se nepoznavnja vojnih tema tiče to ne bi trebalo biti presudno za kvalitetno izvještavanje o događajima na bojišnicama sve dok se radi po uzusima novinarske struke. Međutim i zapadno MSM novinarstvo već dulji niz dana doživljava svoje dno postojanja.

    avatar

    20.02.2024. (19:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...