Super je da bi svi sve drugačije, i još je više super kada se to i može realizirati. P.S. Meni su zanimljivi i ovi prijedlozi iz linka, i neke ću raditi u već nekom obliku.
26.01.2024. (19:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Danas kod mene riže biže i dodatci...kako kome...nas troje, svi različito...i tako ti kod mene uglavnom...a šta da se radi...svih sam razmazila:-))*
25.01.2024. (13:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Stvarno nisam dugo radila rizi bizi i morat ću :))
25.01.2024. (18:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Veliki sam obožavatelj graška u skoro svakoj varijanti.
25.01.2024. (20:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
ja bih slane inćune na fetu kruha i masla
26.01.2024. (16:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Super je da bi svi sve drugačije,
i još je više super kada se to i može realizirati.
P.S.
Meni su zanimljivi i ovi prijedlozi iz linka,
i neke ću raditi u već nekom obliku.
26.01.2024. (19:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...