Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • airsoft pokret Plaćenici

    Slijedi dan 580.

    avatar

    25.09.2023. (10:29)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    baš tako tko s vragom tikve sadi
    nažalost i mi s njim sadimo...

    avatar

    25.09.2023. (16:15)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Je, je... doć će i nama račun na naplatu. Prije ili kasnije plate svi koji služe nečastivom, na ovaj ili onaj način...

    avatar

    25.09.2023. (17:30)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...eto! strpljivo sam pričekao da te povuku sa naslovnice, pa sad možemo dalje! Da me opet ne okriviš, da su te zbog mog komentara, ekspresno šutnuli sa frontpejđa! :))))))

    avatar

    26.09.2023. (13:11)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Sagi iskreno zaboli me za njihovu naslovnicu. To je možda nešto značilo tijekom 2000-ih, ali danas 20 godina kasnije je potpuno nebitno. Blog je medij kojeg je pregazilo vrijeme i šira populacija ga više uopće ne doživljava.

    avatar

    26.09.2023. (14:54)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...pa dobro, a gdje ti je smisao za dobru zajebanciju? Pa onaj Blinken je stvarno urnebesan lik! Uputil je neke zahtjeve zelenku, koje ovaj, navodno, treba ispuniti. Sukus svega je, ruse nitko ništa ne treba pitat...:)))))))))))))

    avatar

    27.09.2023. (12:14)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Stari moj ovo čemu svjedočimo u zadnje vrijeme nije više zajebancija, ni satira, ni humor. Ovo je postalo tragikomično s elementima morbidnosti. Ne znam jel ti likovi uistinu vjeruju u to što izgovaraju? Ne znam što je strašnije - to što svjesno lažu narod ili su zaista toliko glupi da vjeruju u te nebuloze koje pričaju.

    avatar

    27.09.2023. (16:23)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ..."But perhaps most interesting, and bizarre, was the "solution" that Kiev offered...

    The Ukrainian government not only urged Western allies to attack suspected drone manufacturing plants in Iran, Syria, and Russia—but went so far as to request long-range missile so it could conduct these attacks itself.

    The Guardian says that Kiev actually wanted to attack Syria and Iran. "Iranian kamikaze drones used in the latest attacks on Ukrainian cities are filled with European components, according to a secret document sent by Kyiv to its western allies in which it appeals for long-range missiles to attack production sites in Russia, Iran and Syria," says the report.
    "

    Halooo!? Kaj su svi ovi u Kijevu, na nekim jačim drogama od rekreativne trave?

    avatar

    28.09.2023. (14:04)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Pukli su ko kokice. Ni do sad se nisu pokazali baš previše inteligentni jer im je cija snajka prodala istu foru ko i nama 90-ih. Od tada su samo nastavili tonuti sve dublje i dublje po pitanju intelekta. Vrhunac toga je bilo pokretanje "ofenzive" bez premoći zrakoplovstva. U 4. mjeseca izgubili su 80.000 vojnika. Temeljno vojno znanje govori da se ne ratuje "bez kišobrana". Oni krše osnove.

    avatar

    28.09.2023. (15:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...