Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • starry night

    Anđeo u jedan i deset

    avatar

    23.07.2023. (01:11)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Volim Meyrinka, jako, šta jes, jes. :))

    avatar

    23.07.2023. (01:19)    -   -   -   -  

  • starry night

    Vrh

    avatar

    23.07.2023. (01:24)    -   -   -   -  

  • starry night

    Osjećate li vi kako su ti moralisti istovremeno i kretenisti. Moralist uvijek nešto opominje i on je pravorijek svijetu i selu, On ZNA. On podvlači DOBRA djela da bi ukazao na ZLA. Da nije u redu jesti kad je on gladan i smijati se kad je on tužan i biti zdrav kad je on bolestan. MORALIST je jedan užas za živjeti s njime jer stalno nešto kenjka i prigovara i vadi kompase i uzooritost u koju vi ne spadate jer ste se nasmijali, poseksali, najeli dok on vidi i čuje vapaje u novinama i na internetu i trubi i razglašava dobra djela da se postidi svatko tko nije skočio u vatru i u auto i krenuo popravljati nešto iako o popravljanju pojma nema ali plaća tisuće poreza i nameta javnom servisu zaduženom za stručnu a ne stihijsku i nestručnu pomoć. Vi svoja silna dobra djela i pomoći potrebitima i uplate pomoći na kojekakve sumnjive žire i bližnjima svojima nikada ne obznanjujete javno, to vam je ispod nivoa a i ne činite ih da bi ušla u moralistov radar pa će on da vas ishvali i lupi vam peticu, to je kod činjenja najmanje vam bitno, da vas "moralist" reklamira. On je glup. On vidi samo ono što mu se da i na osnovu toga stvara univerzalne i nevrijedeće zaključke. On je kompas naštelan da se izgubite.

    Bitno je za fake moralista da vam nabije komplekse, uvijek ste nešto krivi, ako vi ne znate što, MORALIST zna. To su opasni tipovi, zagađivači.

    avatar

    23.07.2023. (16:46)    -   -   -   -  

  • starry night

    Bez njih mi ne bi znali što je dan a što je noć, da nam "moralist" to ne kaže, bili bi glupi u p.m., zato je "moralist" tu na nam kaže kad je dan a kad je noć, ali kad pop siluje dva psa do smrti, on nema stav.

    avatar

    23.07.2023. (16:54)    -   -   -   -  

  • starry night

    Vele turisti da je Zagreb najdosadniji grad u Europi. To je zbog fake moralista. Sve su shebali, svako veselje. Rođeni su da unište zabavu i shebu svaki party. Nadrkani i pasivno agresivni, fake moralisti, iza maske opasni egotriperi i narcisoidi.

    avatar

    23.07.2023. (17:00)    -   -   -   -  

  • starry night

    Stvaaaaarno su dosadni, iza svakog ugla, iza svakog smijeha, iza svakog sexa, fake moralist sa svojom tekicom i povećalom bilježi se sa štovanjem u moralnoj prodici i šta je dobro a šta je loše i pokazuje prstom jedini PRAVI put, samo ON zna pravi put, ko putokaz neki, nahebo je tko posluša i ulazi u mračnu mrežu psihopatologije narcisovog vrta i fake mirroringa

    avatar

    23.07.2023. (17:25)    -   -   -   -  

  • starry night

    Krimosi pljačkaju zgrade i pričuve i ljude 30 godina, a fake moralist šuti.

    avatar

    23.07.2023. (17:32)    -   -   -   -  

  • starry night

    Ispada da se fake moralist pali samo na određene podražaje što pak spada u totalnu nepouzdanost fake moralista kao moralnog LAKMUSA, DAPAČE, GADLJIVO JE. Trebao je vrištati već kod prve pljačke i totalnog uništenja resursa.

    avatar

    23.07.2023. (17:38)    -   -   -   -  

  • starry night

    Kad je u ZG potresu prednost obnove porušenih krovova dana popovima umjesto građanima, šutio je.

    avatar

    23.07.2023. (17:42)    -   -   -   -  

  • starry night

    Kod FEJKERA, treba uvijek tražiti MOTIV, zašto se kod jednog srušenog krova pali, a kod drugog ni da bekne.

    avatar

    23.07.2023. (17:52)    -   -   -   -  

  • starry night

    kad tek nakon 30 godina pljačke i uništenja se oglasi, ta alarm fake truba je za smeće

    avatar

    23.07.2023. (18:01)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Prvi put vidim, davna 1549-a iz vremena progona "vještica" možda nema direktne veze ali kad sam čitao u glavi mi je bila slika šugave inkvizicije ta davna godina mi je bila prva asocijacija na to (to je do mene pogledao sam previše klipova o inkvizitorskom sadističkom mučenju)

    "Ali ono smelo i snažno u njenim očima baš mi se mnogo sviđalo. Sve mi se čini da popovima gazi po žuljevima kad god može i da ni prema kome ne pokazuje veliko poštovanje".


    ovo bi se i meni šviđalo. A sad o Zagrebu, imaju taj dojam i zbog klečavaca i primitivnog mentaliteta, turistička sezona već poprilično traje a ovi bolesnici se okupljaju svake prve subote u mjesecu nemoguće da im nisu upali u oči. Umjesto da Zagreb zablista u pravom svjetlu (kina kazališta književnost umjetnost) dominira ova klečava mafija i njihove parazitske udruge. Usput drago mi je da ti se svidjela radio-drama kod mene večeras ide nova koja se između ostalog referira i na progon židova vrlo važna tema ali u postu detaljnije :)

    avatar

    23.07.2023. (19:25)    -   -   -   -  

  • starry night

    Pa da, klečeći frikovi nam rastjeruju turiste, fakat su ko iz inkvizicijskog horora prizor, oni koji su došli u Zagreb oraspoložiti se i veselo provesti, mogu samo zbristi kad to vide. Dolazim sto posto, jedva čekam.

    avatar

    23.07.2023. (20:51)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Rekao bi jedan moj poznazik "goni ih u pičku materinu" evo post upravo objavljen mislim da će ti se svidjet i ova drama.

    avatar

    23.07.2023. (21:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...