Komentari

idemo-na-deng.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Lilianke

    Vani puše apokaliptični vjetar, da Allah sačuva!
    :D

    avatar

    23.06.2023. (19:11)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Ima tu i uzavrele kafe i srebrnine i pivske pjene, za svakoga ponešto. :) Ova obojadisana mi je ipak najdraža. Zadnjih godina nas pred svaki pljusak ili obično ljetno nevrijeme toliko isprepadaju u medijima kao da dolazi apokalipsa. :)

    avatar

    23.06.2023. (20:33)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano,
    ja se, općenito, strašim groma (ako hodam po vani ili vozim -znam, znam faradejev kavez bla :)) ali uvijek si mislim ako u moju kramu opali grom, planula bi ko baklja :))), iako potajno se pitam kako to mora biti ako te grom strefi :D (u tjelešce). A osim toga, ovdje ima običaj trgati grane sa starih stabala koja nitko ne održava, orezuje...pa je donja cesta uvijek nakon oluja prepuna slomljenog granja, dakle, nije baš jako pametno onuda voziti i drago mi je kad ne moram baš van po dotičnim vremenskim uvjetima.

    Zanimljivo je kako svaki kvart ima svoj doživljaj :))) Zadnja oluja, ja sam bila sa mamom u Ključić Brdu (iza V.Gorice) , kod nas doma je puno grmilo, malo padalo. Kod buraza , dva brda dalje luđačka tuča, a kod mame kad smo se vratili (Sljemenski) potoci teku ulicama, poplavilo sve što je moglo...

    Dakle, kako ti se posreći, kao i s brojnim drugim stvarima. :)

    Zadnjih godina nas pred svaki pljusak ili obično ljetno nevrijeme toliko isprepadaju u medijima kao da dolazi apokalipsa. :)
    Moraju nečim, to im je uvršteno u opis radnog mjesta - prepadanje javnosti :D

    avatar

    23.06.2023. (21:07)    -   -   -   -  

  • delicatus

    dobro si to ti na brzihen odradila
    ja ne znam procijenit kojem bi motivu pasalo da je c/b :(

    avatar

    24.06.2023. (01:15)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    ne bi ja otišla na kijamet da me Clooney čeka u šumi :)))

    avatar

    24.06.2023. (07:39)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @delicatus, hvala, hvala, ali, nadala sam se boljemi većem...možda čak i sada odem :))) C/b, kao crno-bijelo? Nisam ja to odabirala, to tako nekako izgleda samo od sebe :D

    @Smjehotvorine, :)))))
    U moju obranu, kijamet je tek bio u zamectima i upitan :)) kad sam iz kuće krenula, do tamo se raspuhalo, al onda je samo odjednom POČELO :))))))))))

    Nego, ni meni Clooney nije nešto :)), meni više pašu osobe sa nekim karakternim /osobenim ctrama...npr. Joakin Phoenix:))) recimo on bi vrijedio trpljenja grmljavine uokolo :)))

    avatar

    24.06.2023. (11:04)    -   -   -   -  

  • j.

    Kako bilo, danas je irsko ljeto u tragovima, i život je opet životniji; ako ono što smo trpjeli recimo od ponedjeljka ili utorka, svakim danom od osam ili devet ujutro pa do osam ili devet uvečer - životom smijemo zvati. :))

    I još, moram pohvaliti tvoj trud. Nije to samo borba sa munjama i rizicima ovoga iznad i izvan nas; to je ipak prije svega toga - borba sa onim što nas u nama samima drži, straši i koči; odsjaj olujnih oblaka u pitomim bliznečkim vodama o tome najbolje svjedoči :)).

    avatar

    24.06.2023. (18:05)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Pozdrav, @j, hvala na pohvali.....ali.....trud je posljedica nepostojanja alternativne, lakše rute. :)))
    Kao i svima, nisam ja ništa posebno.
    :)

    avatar

    25.06.2023. (10:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...