Komentari

fragmenti2.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • V

    A je l' vas nešto muči? :O

    avatar

    21.06.2023. (12:17)    -   -   -   -  

  • j.

    kada mi se takvo što desi, ja se često sjetim pobratimstva duša u svemiru, pa odem na yt, jer ne može biti da sa tim i takvim tipom mašine nitko nikada u cijeloj božjoj Kini, Indiji i pripadajućem svemiru nije imao isti problem :))) a slikice dolje, rekao sam ja, vrijede, čak i po mome sjećanju :)))

    avatar

    21.06.2023. (17:25)    -   -   -   -  

  • V

    Što ću ići na YT i tražiti kineske senseje... pa ne pitam se ja kako rascijepiti crijevo, nego kako je došlo do rascjepljenja... k'o da ga je ne'ko žiletom razrez'o (ili precizno šurikenom :))) :I

    A kad sam (nakon četvrtog fljuskanja i pljuskanja) uključila logiku, onda mi je ona rekla da bi problem mogao biti s nekom gumom... donijela je zaključak na osnovu zvuka pljuskanja i fljuskanja.
    I et'... stvarno :)

    avatar

    21.06.2023. (18:08)    -   -   -   -  

  • Goddess Vesna

    Je, muči me....... klima mi je gecrkt! Treba izdržati do petka pa po novu! Obzirom da obično crkavaju tri stvari u nizu: pitam se, pitam........ Sad mi preostaje jedino smišljati nove kletve! ;))))

    avatar

    21.06.2023. (18:31)    -   -   -   -  

  • V

    Aaa... ja sam samo naručila novo crijevo. Niš' ja ne dam da crkne... a pogotovo ne skoro pa nevina perilica :))

    avatar

    21.06.2023. (18:35)    -   -   -   -  

  • nema garancije

    Svih nas sabotiraju, moje perilice trajale preko 20 godina, a nova
    uza posuđe (nova, 5 godina) ispustila dušu bez mogućnosti reanimacije.
    Čudo jedno, dobro što ti je samo ta cjevčica pustila dušu..., pozdrav:)

    avatar

    21.06.2023. (21:52)    -   -   -   -  

  • j.

    E da, ti imaš logiku, ja imam ove na yt koji isto imaju nešto kao logiku, svatko klima s onim čega ima. Iako, vidiš da ja nisam dijete logike nego... nekakva muška vještica, dakle, bumo rekli intuicije, ja bih se pouzdao recimo u ovo: neki brat iz recimo Vareša (prekombinovao sam se ovdje sa Kinom i Indijom, možda Inđija, hajde) sigurno je kupio takvu mašinu na buvljaku i sada postavio uputstvo kako šlauhom iz vrta popraviti stvar. Dobro, on vjerojatno nema garanciju niti broj servisa kao ti, to je istina, ali zato ima mene koji bi se u njega pouzdao :)).

    avatar

    22.06.2023. (06:04)    -   -   -   -  

  • V

    nema garancije, jesi vidjela... nikakve više garancije nema :))

    j., ma kakva garancija... kao da bih je ja otvarala da je ima. Mislim, koga lažem... vjerojatno bih :))), ali onda se ne računa na garanciju :)

    A ova tvoja intuicija k'o neka ljubopitljiva baba što bi bila i poštena i... Sve nešto izokola, tako da se dobro informira, al' da joj nitko ne može prigovori da se petlja u tuđe stvari i da svugdje gura svoj nos... odmah se uvrijedi i viče da nek' se javi onaj koga je ona ikada išta pitala :))

    Dakle, da... na YT se ide više kako bi se potvrdilo ono što se već zna, a kad postoji nekakva nedoumica onda se malo prošeta po forumima - tamo se ljudi ne boje razmijeniti mišljenja i iskustva.
    Ali nije sve u tome... nešto je i u genima pa se ne mora ništa od navedenog :)

    A o pouzdanju i vjeri mi nemoj... ak' se ja odlučim u nešto/nekoga vjerovati, taj više sam u sebe ne smije prestati vjerovati :))))

    avatar

    22.06.2023. (09:47)    -   -   -   -  

  • j.

    Mislio sam na garanciju koja traje pa ti pošalju novi zamjenski dio, jer si napisala da je relativno nova; tako sam ja sa nekom cjevčicom na aparatu za kavu, sami su mi je po uputi tog nekog servisa koji je bio negdje na moru - dali u dućanu gdje je kupljen uz nacrt kako da otvoriš i zamijeniš, čak br.telefona za mogući whapp kontakt i videopoziv; doduše bila je i varijanta da donesem čitav aparat u dućan i da traje mjesec dana, mogao sam birati. Vidiš da ljubopitljiva baba nekad podsvjesno krene i iza plota :))).

    avatar

    23.06.2023. (07:48)    -   -   -   -  

  • V

    Naravno da sam i ja mislila na tu garanciju... ne bih valjda u priču uplela našu blogericu bez :O
    Ne 'slušaš' me dobro - garancija je, mislim, istekla. Perilica je stara već nekoliko godina, samo je nedovoljno korištena i zato joj je nekoliko godina oduzeto :O... ali to sa servisom mi je gnjavaža i čupanje živaca tako da bez obzira je li garancija istekla ili je još uvijek ima, ja obično sama pogledam o čemu je riječ :D

    avatar

    24.06.2023. (17:26)    -   -   -   -  

  • j.

    veliš, ne slušam dobro? pa ta je moja vrlina opjevana, tu sam na domaćem terenu, i dobro - sve ti vjerujem, čak i za čupanje sa servisima, a što se tiče "ali"-ja, nema ni taj ali, nego pozdrav :)

    avatar

    24.06.2023. (18:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...