Komentari

idemo-na-deng.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • j.

    hvala ti od srca kaj imaš tipku "Arhiva" pa sam si mogao spasiti one svoje tirade od prije neki dan, jasno je koja je tvoja uloga u mom aktualnom postu; da me nisi onoga svega sjetila preko žutih majica i haljinica... i zato, hvala još jedanput :)))

    avatar

    28.05.2023. (17:48)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @j;
    ne brini, spopalo te pa si si dao oduška :)) ...ili bolje, navrla su sjećanja pa si si olakšao dušu :)), sve je u najboljem redu, niš ne brini, te majice i haljinica i sve to je tako i onako bilo u tvom polju, velim ti, samo kad nam je nešto tako jako blizu često ne možemo vidjeti, pa osobe s odmakom služe tome :)) Da vidimo sami sebe. Počašćena sam. :)

    Ali, također, moram ponoviti...puno ste toga prošli, o tome kakvi smo ovisi hoće li nas to pokopati ili nas pogurnuti naprijed i u vis.

    Uh.

    avatar

    28.05.2023. (20:52)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Jesi li ti već radila spotove iz prirode, usklađeno s pjesmama? Ako nisi, čini mi se da bi ti to jako išlo.

    avatar

    29.05.2023. (13:28)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Sarah, jesam, jesam... to je divna i zabavna zanimacija........imala sam puno toga. Ali, YT me stalno obavještavao da ću možda prekršiti neka autorska prava (na glazbu) ili ih upravo kršim, ili će mi skinuti video, ili mi jesu skinuli video.. (jer, da bi videa mogla ovako keljiti u blog, prvo moraju biti uploadana negdje na neku video platformu, a oni imaju softwere za detektiranje glazbe (vjerojatno i slike)... I .. JA NISAM ZAPRAVO ZNALA ŠTO S TIM.- nITI JE ITKO KOGA JA ZNAM TO RADIO (JEDINO JEDAN FREND, KUĆNA VIDEA JE MONTIRAO, ALI IH ON NIJE UPLOADAVAO PO INTERNETIMA), UH oprosti, kapsi su se samouključili sorry!!

    Čak sam i u opise videa pisala da ne zarađujem od toga i da je samo u zabavne svrhe...čak su mi i za jednu tradicionalnu kinesku pjesmu to javili, da sam prekršila neku kinesku zabranu :))))) a ja mislila da veličam pokazivanje Kine tim odabirom :)))....................

    ugl. baš sam neki dan razmišljala da bi čovjek morao i sam sebe snimiti kako nekaj svira, makar u jaglac ili drvenu sviralu od šibe iz vrta.... da je bez straha stavi u pozadinu videa, fotki i sličnog . :))))

    avatar

    29.05.2023. (15:11)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Je l' ovo neka božanska harfa? :) Lijepa je, lijepe su te šarene kuglice i perlice, naročito na velikom monitoru.

    avatar

    29.05.2023. (16:29)    -   -   -   -  

  • Sarah

    @ uhhh...da znam slikati..sad bih te naslikala kako sviraš jaglac:-)))) tako slatka slika!

    avatar

    29.05.2023. (16:49)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano, aaa, harfa, nije mi to palo na pamet, može, može, svjetlosna harfa :))) Pauk nema pojma, zamisli kako je to nepravedno, nikad neće doznati što negove lučevine i njegov 'proizvod' predstavljaju nekoj drugoj vrsti, nepojmljivoj vrsti. Nije li to baš ono, za zamisliti se :)))))

    avatar

    29.05.2023. (18:22)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Sarah, čim prvi jaglac natrag procvate (moguće ponovo kasnije u jesen) budem se slikala da vidiš :))))

    avatar

    29.05.2023. (18:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...