Hehe :))) moje dijete je ponovo sa jakom grloboljom, idemo doktoru popodne, i to pet dana nakon što je popiila desetodnevnu dozu antibiotika (strepnokokna angina). Dođe mi, stvano, da je pojim sa rakijom, a ne sa čajem. I sendvić s avokadom, i nema nam kraja. :)))
19.04.2023. (11:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Isati ljudi to jeli prije 100 godina,a mi sad kao otkrivamo i probamo..hehe Jos ka se sjetim Steve Karapandze i njegovi recepata pocetkom 80-tih.. On govori sastojke i zacine,te Safran,te klincice,te ovo te ono,a mi nismo imali Soli i bibera kako treba,jebo mater svoju samo narodu Mast vadio,hehe, kao danas cemo praviti rucak o kojemu vi obicne ovce mozete samo sanjati.. Trebalo ga je streljati. A jos avokado u jugi,jabuku ako nadjes bio bi sretan..hehe
19.04.2023. (20:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mozda si guglao avokado pa ti je Googletova AI složila članak o njemu, i to personaliziran. Ili avokada ima puno na skladištima pa ga treba čim prije prodati, a kako drugačije nego ga proglasiti super- namirnicom i štancati članke o njemu, sve dok ga se ne proda :). Ne drži mi vodu ova priča. Tri iskustva i odmah čitava teorija. Reklama je to, jelda da da? Sve suptilniji je marketing. (ne volim avokado)
19.04.2023. (22:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
Hehe :))) moje dijete je ponovo sa jakom grloboljom, idemo doktoru popodne, i to pet dana nakon što je popiila desetodnevnu dozu antibiotika (strepnokokna angina). Dođe mi, stvano, da je pojim sa rakijom, a ne sa čajem. I sendvić s avokadom, i nema nam kraja. :)))
19.04.2023. (11:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Isati ljudi to jeli prije 100 godina,a mi sad kao otkrivamo i probamo..hehe
Jos ka se sjetim Steve Karapandze i njegovi recepata pocetkom 80-tih..
On govori sastojke i zacine,te Safran,te klincice,te ovo te ono,a mi nismo imali Soli i bibera kako treba,jebo mater svoju samo narodu Mast vadio,hehe, kao danas cemo praviti rucak o kojemu vi obicne ovce mozete samo sanjati..
Trebalo ga je streljati.
A jos avokado u jugi,jabuku ako nadjes bio bi sretan..hehe
19.04.2023. (20:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvi, tri riči...
Mozda si guglao avokado pa ti je Googletova AI složila članak o njemu, i to personaliziran.
Ili avokada ima puno na skladištima pa ga treba čim prije prodati, a kako drugačije nego ga proglasiti super- namirnicom i štancati članke o njemu, sve dok ga se ne proda :).
Ne drži mi vodu ova priča. Tri iskustva i odmah čitava teorija.
Reklama je to, jelda da da?
Sve suptilniji je marketing.
(ne volim avokado)
19.04.2023. (22:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mariano Aureliano
Ja samo znam da sam se već najmanje desetak puta u korizmi odrekao avokada. Sad vidim da sam grdno fulao.
24.04.2023. (00:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...