Komentari

idemo-na-deng.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Mariano Aureliano

    Da, istina. Način na koji je moj otac umirao i umro savršen je odraz cijelog njegovog odraslog života. I - ne mogu ne vidjeti da u tome uvijek ima neke neobične poetike.

    avatar

    03.04.2023. (01:16)    -   -   -   -  

  • Euro

    Vjecno pitanje

    avatar

    03.04.2023. (11:07)    -   -   -   -  

  • Sarah

    :-*

    avatar

    08.04.2023. (17:41)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Pozdrav. @Sarah :-*

    avatar

    08.04.2023. (23:41)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Euro, koje? kokoš ili jaje?

    @Mariano Aureliano;
    Mene zabrinjava onaj dio u kojem je netko (na svijestan način, ili ne, i iz kojih razloga da sad ne nabrajamo, crpio druge, pa i u odlasku crpi na jednakl način, časna riječ, jednak....

    Čovjek bi mi sad mogao reći 'ajd, ne kenjaj kvake, baš si pokvarena, kao da netko bira kako će odlaziti), ali DA!, njegova 'postavka', njegova osobnost (ili njezina, tko god to bio) okrenut će sve okolnosti uokolo, sve ljude, sve situacije, da pašu (ne u smislu da joj odgovaraju, pašu, nego da su prikladne, primjerene) toj specifičnoj 'postavki' (i toj pojedinoj osobi) i da se za nju (i za svakog, baš svakog od nas) odigra predstava točno kako treba do kraja, čak i kada naizgled djeluje da osoba više ne radi ništa, ne upravlja ničime, ne izriče čak ni želje ili potrebe, čak i kad je došla u stanje da ne može više išta.
    Ne mora čovjek ništa raditi, mi svi pokrećemo i gradimo idejama, mislima, ali ne zrazmišljanjem nego nesvjesnim isijavanjem nesvjesnih ideja (loš termin, ali ne znam bolji) SVE postavke, nacrte, energetske šablone za svaku dolazeću situaciju u našem životu (osim kada ne odlučimo svjesno i aktivno budno kreirati , tada iskoračujemo iz ovog automatskog kola) i kockice same padaju na mjesto, na koncu konca čak i kada mi ishlapimo iz slike (umremo)!

    Pomalo će se naša matrica, silom vremena i promjene izvući iz svijeta, maknuti, nestati, raspasti se, ali, što je osoba bila utjecajnija, jača, osebujnija, sa većim mojom, to će njezina ostavština, duboki utisak koji je ostavila na matricu ovog svijeta ostati duže u nesvjesnom i svjesnom polju živućih.

    avatar

    09.04.2023. (00:29)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Eto mi došlo da napišem.

    avatar

    09.04.2023. (00:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...