Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • starry night

    moja brrrrrrrzinska :))))))))))))))))))))))))))))) :

    a bila sam na Hugoovoj Seini
    i u Toulouse Lautrecovom Mouline Rougeu
    i tucala se s Hemingwayevim mornarima
    u Čiča Goriotvom pariškom svratištu
    na iznajmljivanje po satu
    ili sam to sve samo sanjala

    a bilo je lijepo kao u
    Shakespeareovom Snu Ivanjske noći

    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    09.01.2023. (11:14)    -   -   -   -  

  • starry night

    mogla bih takve idiotarije pisati vječno, da mi se da

    avatar

    09.01.2023. (11:20)    -   -   -   -  

  • starry night

    moj uradak:

    zaš'o mi je u njedra
    puhnuo mi u vrat
    i pijesak se raspršio
    na kojem sam ležala naga
    drhtećih butina
    čekajući plimu

    i to isto, glupost do bola, to može svatko pisati, tresem takve gluposti iz rukava

    avatar

    09.01.2023. (11:23)    -   -   -   -  

  • starry night

    danas sam luda, ne znam što hoću, hoću samoću :))))))))))))))))))))))), idu mi na k. kretenke

    avatar

    09.01.2023. (11:26)    -   -   -   -  

  • starry night

    samo IQ, samo IQ jašiti, i eliminirati kretene, osim ako imaju srce veće od mog IQ :)))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    09.01.2023. (11:51)    -   -   -   -  

  • starry night

    inače, za idiote, ak si u Mensi, onda nisi idiot ;)

    avatar

    09.01.2023. (12:30)    -   -   -   -  

  • starry night

    idiot je glup, on niti ne razmišlja da se to ne vidi izvana, nego se ide na testiranje, pa ti test kaže koliko si glup, čista usporedna procjena po za sve istim kriterijima, sjedneš u klupu i radiš sve sam bez prepisivanja, veza, pomoći glupog babe i strićeva, puna plemenska glupih ko i ti podrška ne dopire tu, nego tvoj mozak i test i da vidimo gdje si, i ako tu si među 2% najboljih, onda valjda si inteligentniji od idiota

    i onda ti idiot veli da si lažnjak iako si u Mensi i tko hebe Mensu kad idiot hoće ispasti pametan i kompetentan :)))))))))))))))))))))))

    avatar

    09.01.2023. (12:42)    -   -   -   -  

  • starry night

    dakle, Mensa, ta divna, u Hrvatskoj od idiota totalno marginalizirana institucija, garantira da među kretenima je inteligencija subverzivna i kreten čim nanjuši nešto takvo, njegov većinski mozak ide klečati protiv inteligencije kao odgovor, protuprirodno klečanje idiota, inače, vole silovati pse kad ih nitko ne gleda :))))))))))))))))))))))

    avatar

    09.01.2023. (12:52)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Šutnja (ni)je zlato je najbolja definicija ovisno o konkretnom događaju na koji se odnosi. Ps ne znam o kome se radi u komentaru o idiotu ali opis me neodoljivo podsjeća na jednog iz ove naše blogosfere iako takve nazvat idiotima bi zapravo bila uvreda za idiote.

    avatar

    09.01.2023. (13:32)    -   -   -   -  

  • starry night

    bravo, pametno zboriš, mogu samo reći da ti i ja tu nismo, nego idiotići sad pišu "mudre" tekstove za repliku, glupe komentare, sad mogu izvaditi moju medicinsku enciklopediju i dokumentirati idiota da sam idiot, ali to mi je ispod nivoa, citirati internet, idiot je glup, sad smišlja nešto pametno za odgovoriti mi :)))))))))))))))))))) , a čuj, tu se natežem s njima iz zahebancije :))

    avatar

    09.01.2023. (13:57)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Aha,ipak se ne radi o najvećem nego o jednom drugom, nešto sa sof(ij)om u korijenu napisano mi liči na to :)

    avatar

    09.01.2023. (14:00)    -   -   -   -  

  • starry night

    bravooooooo :))))))))))))))))))))), đe me nađe :)))))))))))))), genijalac si, mislim koji kretenluk, ak si u Mensi nisi folirant, šta idiotić hoće reći na svom kanalu :))))))))))))))))))))))), da je protiv inteligencije jer je idiotić??, pa to se mjeri :))))))))))), znanstveno dokazana inteligencija je kad dobiješ potvrdu da si pametan, a idiotluk je kad foliraš kao tu kretini neki, al to se odmah vidi, mislim, inteligent odmah skuži krešu ;)) , čim sam tu došla, kretini su krenuli u akciju, cijeli život se inteligenti u glupom okruženju ponašaju na dva načina, ili im se ne da ništa ili idu shebati glupog kretena gdje misli da je najjači, u poeziji, recimo, ili lažnoj "stručnosti", danas svaki idiotić može "stručno" citirati s neta, ili jer jednostavno uživaju demontirati glupog i pakosnog i zlobnog idiota premazanog svim mastima da sakrije koliko su u osnovi glupi, jadni i otužni pa se kupe protiv nekog pametnijeg od njih 100 puta :))))))))))))))))))))) , recimo, ja se ne udružujem protiv idiota, sjebem ih sama :))))))))))))))))))))))))), pazi ti idiot ide od profila do profila, piše glupe pjesme, pametari, komentira, peče kolače koji ne postoje, i sve to iz želje impresionirati idiote slične sebi, mene nemre impresionirati, tu ima par faca koje su mi baš face, idioti nisu među njima, ti da :)))))))))

    avatar

    09.01.2023. (14:49)    -   -   -   -  

  • starry night

    danas sam napisala tri pjesmice, a i b strana, za 5 minuta :)) , ove na b strani su zahebancija

    avatar

    09.01.2023. (15:22)    -   -   -   -  

  • luki2

    Svaka čast! Koji tekst! Mogu se samo složiti s Tobom. A s druge strane - zaista, ima svakakvih čudnih i nevjerojatnih ljudi....:(((((( I njihovih pametovanja, a veze blage nemaju.....Ne poznaju sebe, a o drugima da ine govorim...--Teško njima u životu - sve ih neka tuga pere...:)))))) Jer - ne smiješ biti sretan! :))))))))))))) Koje g........! :))))) Ljub!

    avatar

    09.01.2023. (15:59)    -   -   -   -  

  • starry night

    Bravo Luky, love you. Ma to je dno dna. Pišu traktate idioti da diskvalificiraju pametnije od sebe, meni kad neki stari idiot, tetka neka, piše traktat da pokaže kako je "pametna" i sad će me diskvalificirati jer mi nikako ne može oprostiti što sam ju nabila na k. jer se otresla na mene iz čistog mira, kad takav kreten potroši 50 glupih eklektičnih, iz psihopriručnika popabirčenih redova na moju malenkost, to mi je kompliment, kad god me kreten pokudi to je kao da me pametan pohvali, inače, što se tiče sreće, to je jako, jako komplicirani teren i najsretniji su koji ne čačkaju puno što je to sreća, jer, kako mudro kaže Stalker Andrea Tarkovskog u jednoj sceni Stalkera: "U životu nisam sreo sretnog čovjeka.", na što mu sugovornik odgovara s "Ni ja", i ja se s njima totalno slažem, inače vele da što si inteligentniji i više razmišljaš, manje si "sretan", što god to značilo, kako mogu biti sretna ako je netko nesretan, recimo? Ugoda da, ali to nije sreća, ugoda, itd., ne bih u to, ljub!

    avatar

    09.01.2023. (16:38)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Inače kad mi kreten kaže da sam kreten-to je pravi kompliment! da kreten ima bilo kakvo bolje mišljenje o meni to mi bi bila indikacija da se zabrinem ovako znam da je sve ok i da ravnoteža u svemiru nije narušena. Najlakše skopirat nešto (i ne navesti izvor) pa to podvalit pod "svoje" i umišljat kako si "pametan" a toliko su prozirni da ih čitaju i klinci u trećem osnovne. To su iskompleksirani lajavci koji sebe uvjeravaju da su "intelektualci" kopiranjem tuđih diskutabilno stručnih analiza kojima uvjeravaju sami sebe uvjeravajući druge.

    avatar

    09.01.2023. (17:23)    -   -   -   -  

  • starry night

    Sve si u pravu, pozz :))

    avatar

    09.01.2023. (18:46)    -   -   -   -  

  • DreamOfStone

    https://youtu.be/UPA-GPZpKp0

    avatar

    09.01.2023. (22:18)    -   -   -   -  

  • starry night

    podsjetio si me na PIPELINE https://www.youtube.com/watch?v=7OzFHsDlKWg :))

    avatar

    09.01.2023. (23:08)    -   -   -   -  

  • hena

    Thanks for the information, drive mad will try to figure it out for more. Keep sharing such informative post keep suggesting such post.

    avatar

    20.02.2023. (05:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...