Komentari

supatnikll.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Supatnik

    e

    avatar

    28.11.2022. (10:43)    -   -   -   -  

  • Blog@Blog

    Kaj buš pisao idući tjedan ako nastaviš o ovakim postovima? Samo pitam

    avatar

    28.11.2022. (10:59)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Ne brini Blogy, ima on materijala i za tri Božića. :)

    avatar

    28.11.2022. (11:51)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Ma volim ja tebe, zajebantu stari.....Oko Boraje se kra ( kreja ) borove

    avatar

    28.11.2022. (13:16)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    (Prvo je uslijedio glasni uzdah)!

    Kod mene se isto od djetinjstva slavio Božić. Otac nikada nije bio vjernik, a majka nikada nije bila sigurna je li vjernica ili nije. : ) Uvijek me je fasciniralo kako uspjeva ispeći sedam, osam vrsta kolača! Bor smo uvijek kitili brat i ja. Nije bilo raskošno kao danas, ali bilo je lijepo.

    Božić u obitelji koju sam si stvorila bio je baš ozbiljno poseban dan djeci! Kičeraj po prozorima, u cijeloj kući na najjače. Lampice svih boja i fela kao i ukrasi. Pismo oni Djedu, on njima - pismo pohvale njima zakačeno kvačicom na bor. Kolači, keksi, mlijeko pod borom, mačke (žive) u boru. :) Rušenje bora svake godine bar dva puta, što djeca, što mačke!! :)

    Jednog Božića smo prije 4 ujutro otvarali darove. Mala se probudila i probudila je cijelu kuću. Naravno kako su najbolji darovi uvijek bili za Božić. Nije mogla podnijeti uzbuđenje kad je otvorila dar pa se uvukla iza kauča. Čekali smo deset minuta da se smiri izađe! Ludo dijete! Ispunila joj se upravo ona želja koju je iz dubine male duše željela.

    Više ništa nije isto kao prije. Ne može biti, tako da je meni Božić najteži dan u godini. To ne znači kako neću do samog dana -Božića dati svoj najveći mogući doprinos da ga učinim lijepim ljudima s kojima živim.

    Za Božić nosim crninu i samo pokušavam preživjeti.
    Žao mi je ako sam pokvarila štimung s krajem svoje priče, ali završetak moje priče može biti i poticaj da s osobitom pažnjom i angažmanom pristupimo (osobito) djeci ovog Božića!

    Divan, divan post. )*

    avatar

    28.11.2022. (13:19)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    sjajna si @ Y.........ni sa kakvim riječima mučnih sjećanja i tuge ne možeš nikome ništa pokvarit, doli "otvoriti oči" da ipak živimo za druge. Pa i kad ih nema

    avatar

    28.11.2022. (13:50)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Nisi ništa pokvarila, većina nas je odbolovala takve Božiće, oni koji nisu nemaju pojma koliko su sretni, nitko ne raspršuje tugu kao djeca, djeca su lijek za sve boli.

    Ja sam jučer izgovorio da još nisam dobro, nitko odj nas ko je osjetio takve gubitke, nije i možda nikada neće biti dobro, ali moramo biti bolje radi djece, koja su ovdje i one koja će tek doći.

    avatar

    28.11.2022. (15:16)    -   -   -   -  

  • tignarius

    a snnije!!
    snijeg od metra, šape i oblatne i kiseli kupus poslije ponoćke
    sve smo to zadržali u Zagrebu (50 g. od preseljenja) ali nema ni snijega ni duha....
    i ja sam pomalo tužan

    ali sudeći po ovim "enegentima" mogla bi se vratit romantika Božića bez struje a i bez šopinga i svih nepotrebnih pisdaria

    avatar

    28.11.2022. (15:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...