... @Viatrix: Ovo je plod slučajnosti. Planski nikada ne bi radio ovakav obrok ;) Nisam nikada probao takvu kombinaciju. Zanimljivo, vrijedi isprobati.:)
@morska iz dubina: Ne uklapa mi se u standardnu šablonu ;)
@Mrs. Galaxy: Super ;)
@Goddess Vesna: Tuna je nemasna i ima tendenciju suhoće. Meni je dobro rješenje skroz svježa, pa se ne mora dugo termički obrađivati, a ono čime si često pomažem kod takve vrste ribe je i limunov sok. Zgodna mi je i kombinacija peke (vrećica) s vlažnim povrćem, pa sve bude dostatno saftno i lijepo prožetih okusa ;)
19.10.2022. (02:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Nisam nikada probao takvu kombinaciju. Zanimljivo, vrijedi isprobati.:)
17.10.2022. (23:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Kako bi to uopće moglo bit loše:-)
17.10.2022. (23:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
nije pusto, dobro je :)
18.10.2022. (01:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
Meni tuna uvijek ispadne suha.... Ovo tvoje je primamljivo!
18.10.2022. (13:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
...
@Viatrix: Ovo je plod slučajnosti.
Planski nikada ne bi radio ovakav obrok ;)
Nisam nikada probao takvu kombinaciju. Zanimljivo, vrijedi isprobati.:)
@morska iz dubina: Ne uklapa mi se u standardnu šablonu ;)
@Mrs. Galaxy: Super ;)
@Goddess Vesna: Tuna je nemasna i ima tendenciju suhoće.
Meni je dobro rješenje skroz svježa, pa se ne mora dugo termički obrađivati,
a ono čime si često pomažem kod takve vrste ribe je i limunov sok.
Zgodna mi je i kombinacija peke (vrećica) s vlažnim povrćem,
pa sve bude dostatno saftno i lijepo prožetih okusa ;)
19.10.2022. (02:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...