Komentari

kejtoo.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • kejtoo

    just love :)

    avatar

    29.09.2022. (18:47)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Što znači biti gay ?

    Znači RODITI SE se s "tim" da budeš takav kao što se crnci radfaju crni tek neki milijuniti bude albino

    Crva ne bi smjela osudjivati gay populaciju jer se dobro zna, da upravo medju svećenstvom u samostanima postoje kao sustavni dio života.
    Gledajući kršćanski i oni su djeca Božja i to NIJE bolest da se liječi na psihijatriji nego baš------stanje tijela

    avatar

    29.09.2022. (19:25)    -   -   -   -  

  • Klaatu

    ''Također, nije mi jasno stajalište crkve prema gay zajednici. Uskraćuju sakramente onima koji ih žele primiti, njihovoj djeci, koji žele biti bliže Bogu i Isusu. Zašto se postavljaju kao suci i tko su oni da brane nekome da dođe pod božje okrilje? Pa šta i da žive u grijehu, ako je uopće to grijeh i tko za sebe može reči da je bez grijeha, da je u stanju ne griješiti!? Mišljenja sam da svakoga tko želi doći u božju kuću treba sa zadovoljstvom primiti. Crkva bi trebala promicati ljubav, dobrotu i razumijevanje, a ne osudu. ''

    ''Što gledaš trun u oku brata svojega, a brvna u oku svome ne opažaš?

    Kako možeš kazati bratu svomu: `Brate, de da izvadim trun koji ti je u oku`, a sam u svom oku brvna ne vidiš? Licemjere! Izvadi najprije brvno iz oka svoga pa ćeš onda dobro vidjeti izvaditi trun što je u oku bratovu.' - Luka 6, 41-42

    avatar

    29.09.2022. (22:17)    -   -   -   -  

  • Klaatu

    Kad shvatiš da postoje samo dvije staze, ona dobra, i ona loša, sve se svodi na tvoj izbor.

    avatar

    29.09.2022. (22:19)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    @Klaatu: Tako je, zato svak za sebe treba izabrati, ali bez osude drugoga tko misli drugačije. Što se crkve tiče, nikad nije bilo na njoj da bira koga će pustiti unutra, a kog neće. A dalo bi se raspravljati i o tome zašto su samo muški svećenici npr.

    avatar

    29.09.2022. (23:23)    -   -   -   -  

  • eum

    I u crkvenim zajednicama postoje gay pojedinci. Svatko tko osuđuje gay osobe je za osudu. Međutim, društvena uloga bračnih zajednica i gay parova ne može biti isto u odgoju djece. Tu dolazi do kratkog spoja a i onda kada se ta rijetka normalna prirodna i društvana pojavnost želi "reklamirati" na ulici. Što je koga briga sa kim spavam/š?

    avatar

    30.09.2022. (11:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...