Ja več dugoo ne jedem kruha ali kad sam ga, sam uvjek ako je ostao napravila iz njega knedle i stavila jih u gulaž, može se napraviti iz kruha i "pohane" šnite, odlično za večeru, doručak, može i ručak...zašto ne, odvisno od okusa...
25.09.2022. (21:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kupiš hrbat kokošiji ( 8 kuna ) dodaš malo povrća usitnjenog, napraviš krutone od dvije šnite kruha i dodaš svakome u tanjur krutone i juhu , Hrbat prepolovi i ono malo mesa pojedite vas dvoje Kiseli kupus ili zelje kako vi kažete na malo luka prodinstati i eto prilog.
25.09.2022. (22:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annaboni ja skuham i divlju juhu a ta nema mesa i vrlo je ukusna, prepržim na tavici tanku šnitu kruha i izrežem kockice koje u divlju juhu stavim umjesto tijesta
25.09.2022. (22:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Uvijek može i ima još! Ljub!
25.09.2022. (20:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Tvoj komentar kod mene: traper torba mi se jako svidjela. Odlična! Danas je bio dan odmora. Mislim da sma zaslužila! :)))) Ljub!
25.09.2022. (20:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina - neba
Ja več dugoo ne jedem kruha ali kad sam ga, sam uvjek ako je ostao napravila iz njega knedle i stavila jih u gulaž, može se napraviti iz kruha i "pohane" šnite, odlično za večeru, doručak, može i ručak...zašto ne, odvisno od okusa...
25.09.2022. (21:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
modrina - neba hvala, moj djed pokojni je uvijek govorio da je sve jestivo što se skuha samo se mora imati neka sitnica za skuhati
25.09.2022. (21:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
luki2 zaslužila si dobar odmor, pusa tebi i Mii
25.09.2022. (21:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Hvala, Zvjezdice! Ljub!
25.09.2022. (21:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
kupiš hrbat kokošiji ( 8 kuna ) dodaš malo povrća usitnjenog, napraviš krutone od dvije šnite kruha i dodaš svakome u tanjur krutone i juhu , Hrbat prepolovi i ono malo mesa pojedite vas dvoje
Kiseli kupus ili zelje kako vi kažete na malo luka prodinstati i eto prilog.
25.09.2022. (22:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
Annaboni ja hrbat znam i speći pokoji puta
25.09.2022. (22:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Pametno
Ja juhu skuham
25.09.2022. (22:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
Annaboni ja skuham i divlju juhu a ta nema mesa i vrlo je ukusna, prepržim na tavici tanku šnitu kruha i izrežem kockice koje u divlju juhu stavim umjesto tijesta
25.09.2022. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...