@Dvi tri riči,nisu gljive loše, al su mi nekako ne baš jako drage, a pomalo me i uvijek podsjete na trenutak kad su se moji starci zaozbiljno potrovali gljivama..... :-O Bilo je jezivo. A bile su kupljene bukovače iz uzgoja ili tak nešto. Nešto od provjerenog dobavljača.... tako neka spika. Nemamo pojma kako se i što zapravo dogodilo, ali bio je gadnoooo!!!!
Tako da ti ja samo ziheraški jedem šampinjone i gotovo. :))
18.07.2022. (11:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Dvi , tri riči, a, oprosti, nije mi bila namjera....pretpostavljam da je sve iz dućana IPAK dobro provjereno!!!
Oni su od nekog super gljivara, dugogodišnjeg dobavljača ...tak nešto, uvijek nabavljali. nemam pojma što se dogodilo, dugo su bile u plastičnoj vrećici ili tako nešto...kao , sve je trebalo biti u redu, sve provjereno, ali je bilo baš opako.
Sigurna sam da je ovo vaše bilo i fino i dobro....
Velim, iz dućana bi valjda trebalo biti okej, zar ne? :)
18.07.2022. (12:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tribalo bi, naravno... postoje svi ti pametni i knjiški ljudi koji provjeravaju te kvalitetu, te bakterije, te insekticide, pesticide i sva ta čuda i čudesa što su ih izumislili neki još pametniji dok su meditirali. ne bi se tribali bojati da ćemo se otrovati ako sve ima pravovaljanu etiketu i pečat. naravno, naravno... (fala ti što me sad napokon tješiš).
18.07.2022. (12:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teleća rebra za peć četrdesetijedna kuna, ova su svršila lešo. danas juva od kostiju šta se kuvala dvadesetčetri sata, lešo rebra i fažol na empre. gljivesu famozne. preporučan rujnice i sunčanice. malo kapule, dva jaja, dvi rujnice isičene na fete, sunčanica na gradele sa umakom od vrganja
18.07.2022. (12:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvi, tri rici...
Ne priporučujen kraljevske bukovače iz moje butigenikome. Nit okusa nit mirisa. Rađe skoknite u Istru nabrat sebi šampinjona.
18.07.2022. (09:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@Dvi tri riči,nisu gljive loše, al su mi nekako ne baš jako drage, a pomalo me i uvijek podsjete na trenutak kad su se moji starci zaozbiljno potrovali gljivama..... :-O Bilo je jezivo.
A bile su kupljene bukovače iz uzgoja ili tak nešto. Nešto od provjerenog dobavljača.... tako neka spika.
Nemamo pojma kako se i što zapravo dogodilo,
ali bio je gadnoooo!!!!
Tako da ti ja samo ziheraški jedem šampinjone i gotovo. :))
18.07.2022. (11:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvi, tri rici...
uf, al si me ispripadala.
dobro smo i prošli.
fala ti.
zabranit ću mu da iđe u butigu.
...
ne mogu doći sebi.
18.07.2022. (11:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@Dvi , tri riči, a, oprosti, nije mi bila namjera....pretpostavljam da je sve iz dućana IPAK dobro provjereno!!!
Oni su od nekog super gljivara, dugogodišnjeg dobavljača ...tak nešto, uvijek nabavljali. nemam pojma što se dogodilo, dugo su bile u plastičnoj vrećici ili tako nešto...kao , sve je trebalo biti u redu, sve provjereno, ali je bilo baš opako.
Sigurna sam da je ovo vaše bilo i fino i dobro....
Velim, iz dućana bi valjda trebalo biti okej, zar ne? :)
18.07.2022. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvi, tri rici...
Tribalo bi, naravno...
postoje svi ti pametni i knjiški ljudi koji provjeravaju te kvalitetu, te bakterije, te insekticide, pesticide i sva ta čuda i čudesa što su ih izumislili neki još pametniji dok su meditirali.
ne bi se tribali bojati da ćemo se otrovati ako sve ima pravovaljanu etiketu i pečat.
naravno, naravno...
(fala ti što me sad napokon tješiš).
18.07.2022. (12:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvi, tri rici...
i fungicide :))) ahhh
18.07.2022. (12:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
teleća rebra za peć četrdesetijedna kuna, ova su svršila lešo. danas juva od kostiju šta se kuvala dvadesetčetri sata, lešo rebra i fažol na empre. gljivesu famozne. preporučan rujnice i sunčanice. malo kapule, dva jaja, dvi rujnice isičene na fete, sunčanica na gradele sa umakom od vrganja
18.07.2022. (12:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvi, tri rici...
mmmmmljac. a to je porcija gljiva za solistu ili za cili orkestar?
18.07.2022. (13:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
to je norma, a solista može bit i žak
18.07.2022. (13:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
ne kuvam, postoji fast food.
Svi, eno mi izvanredni nadzor prošo kroz spise.
I šta je ono bilo treće....a meso...
Trči još po šumi. :))
18.07.2022. (14:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blog@Blog
objavi novi post ak se usudiš :)
18.07.2022. (21:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...