Komentari

torakvokun.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Snaga Tvokuna

    #tojetamalasreća

    avatar

    14.06.2022. (21:47)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Zato postoje kompromisi. :)
    Mi smo tip para koji svugdje u slobodno vrijeme ide zajedno. Ne pamtim da se dogodilo da idemo jedno bez drugoga negdje. U Njemačku smo stigli zajedno. Niti jedan od nas ne vidi smisao života na daljinu. Kaže on meni, dan u kojem ne bi bio sa mnom je glup i sve bi bilo glupo. Isto osjećam i ja. Ili jesmo ili nismo. :) Netko može, nekome paše razdvojenost i to im čini odnos jačim. Mi ne vjerujemo u to. Da sam htjela biti sama, bila bih u RH i gurala karijeru koju sam odabrala. Meni je ljubav, obitelj, zdravlje, zajedničko vrijeme: važnije od novca i posla. Nijedno od nas ne bi pristalo na razdvojenost za ništa na ovom svijetu.
    Serije i filmovi su proizvod nečije mašte te ne znači nužno ispravno ili važeće za sve parove, obitelji i slično. Pogotovo Netflix koji propagira sve i svašta. Prodaju ono što kod ljudi prolazi. Uglavnom, jedna od glavnih poruka koju prenose je da možemo baš sve što želimo. Istina. Ali koliko je to moralno ispravno? :)))))

    avatar

    15.06.2022. (00:12)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ne znam, ali meni ovo zvuči sasvim dobro. Što vam nedostaje?! Vikendima uživate svi zajedno, a u tjednu - kad bi i stizali vidjeti se zbog tečaja i posla?! Neka za sada ovako, pa ako iskrsne mogućnost posla za D. u gradu gdje trenutno boravite - super! Samo polako...Ljub!

    avatar

    15.06.2022. (00:33)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Haha jos malo ce ti smetati kad navrati...ma salim se...ali znas onu, u sali ima uvijek pola zbilje.

    Samo se ti sebi predaj ispunjavaj si zelje, potrebe..aliiii... kako tvoja mama kaza...nikad, nikad ne priznaj naglas, a kamo li njemu, tvoje je samo tvoje.A on I kad vidi nije dobro vidio, i kad cuje nije dobro čuo.

    Uzivaj!

    avatar

    16.06.2022. (13:45)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Hahahahah sad sam procitala komentare Luce odlicno !! Haha :* ljubim
    Luki da .. dobro je za sada .. naravno ako se pruzi prilika da bude stalno doma odlicno do tad suti radi .. i btw puno sam produktivnija kad nije doma jer se posvetim sebi i K. I sve stignem. Kad je on doma stalno nesto kao ajde necu sad ovo druzimi se pa necu ono pricamo ... i tako kikad nis naoravit haha!
    Galaksijo ... je da sve to stoji i ja sam mislula tako kad je tek poceo radit mogla sam ostat u HR ali ..... ovdje kad ga nema imam toliko toga za raditi toliko za uciti toliko obaveza da ne stignem misliti samo na njega haha plus lova nam treba .. nisam samo nas dvoje .. imamo i ovu malu nasu vilu ... i treba ipak nesto i zaraditi! Da smo solo ihh ... druga prica totalbo!!

    avatar

    30.06.2022. (16:47)    -   -   -   -  

  • luki2

    Popravili internet! Yes!!!:))) Ljub!

    avatar

    29.08.2022. (23:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...